Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl] Bonusswitcher By Padmak 1.5.2

galu   

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 576
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mógłbym prosić o wrzucenie pliku na inny hosting Vista/7 ponieważ na tym wyskakuje mi błąd 'Download Error

Free users may only download 1 file at a time.' Nie pobierałem stamtąd od wczoraj 18-19 a pisze że nie mogę ;/ Możesz wrzucić na inny host? Proszę..

HALA MADRID !!!
Opublikowano

Proszę o przerobienie go na nowe pliki serweru "Yitian2". BO nie wiem jak ustawić, żeby bonowało ;( Błąd wywala ciągle. Czy 2008 czy 2010 #1 #2 ... #5

Opublikowano

aa ma ktoś spolszczonego tego bota albo dobre tłumaczenia? jak tak to niech zarzuci na PW :> z góry dziękuje.

;]]

Click Like ;]

Opublikowano

Zajebiście, mi po tym zawirusowało system.

(Sality) Ten program wżera się w pliki wykonywalne i je niszczy.

Proszę poczytajcie sobie :

Niestety sytuacja tragiczna, ponieważ wyraźnie widać, że jest to infekcja Sality, która zaraża i niszczy pliki wykonywalne na wszystkich partycjach. Lekturka i poradnik na temat między innymi tej infekcji: tutaj. Nie pomoże niestety usunięcie usług szkodnika (charakterystyczne abp470n5 czy dac970nt, naśladujące normalne usługi systemowe), ponieważ są to tylko wtórne sprawy. Wirus jest 'wszczepiony' bezpośrednio do kodu plików. 

Niestety, najlepszym pomysłem jest format i to wszystkich partycji, pamiętając, że nie wolno zostawić żadnego pliku wykonywalnego na żadnej partycji czy ostatnio używanych dyskach przenośnych. Backup tyczy się tylko zdjęć, filmów, muzyki, dokumentów... Nie wolno zostawić żadnych instalek czy programów.

Można próbować narzędziem od AVG, które zostało stworzone spoecjalnie do walki z tą infekcją: Remove Sality.
Dobre wyniki w leczeniu ma też skaner Dr Web CureIt, jednakże czyszczenie tym programem spod działającego windowsa jest mało skutecznie, ponieważ uruchomione są pliki systemowe, które także są poinfekowane. O wiele lepszym (i nawet skutecznym!) rozwiązaniem jest wykonanie na innym, niezarażonym komputerze (czytaj: nie tym Twoim!) bootowalnej płyty Dr Web LiveCD i wykonanie z niej przynajmniej kilkukrotnie skanowania całego komputera. Pobieramy obraz ISO, który należy następnie wypalić na czystą płytę CD.
Jeżeli się uda pozbyć wirusa, za co trzymam kciuki, zgłoś się z logami z OTL - usuniemy wtedy nakładane przez tą infekcję blokady na komputer (regedit, taskmgr), oraz pewnie dociagnięte przez nią trojany.

Życzę powodzenia, ale powtarzam - jest to ciężka infekcja i trzeba się liczyć z koniecznością sformatowania wszystkich partycji...

Na 100% zainfekowany jest ten plik, szczepionka na sality wykrywa w nim vira. Win32.Virus.Sality

OndteAw.png
Opublikowano

Może i by to działało tylko że ja musze odpalać serv na którym gram przez connect helper, a tutaj odpala przez MOD2010SF. Także w moim przypadku to niestety nie zadziała

Opublikowano

Na Diamond działa. Ściągnij moda starszego np tego http://www.przeklej....xe-0027k607j2mv podmień serverinfo z najnowszego. Dalej jak na filmie

Tak znajduje bony nawet nie przetłumaczone

Tłumaczenie pozostałych ważniejszych bonów:

gift - otrucie

pfeil auswiechen - szansa na uniknięcie strzały

magische verteidigng - obrona magiczna

ohnmacht - omdlenie

verlangsamen - spowolnienie

ausdauer - wytrzymałość

Doopel gegenstande - podwójny drop

manaraub - prawdopodobnie szansa na przeszywke

2mzof5.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...