Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl] Bonusswitcher By Padmak 1.5.2

galu   

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Tulek

Ja używam tego

@pit3r

Widzę że Kamer wypuścił aktualizacje moda(inne exe) i bocik nie działa.

Metin nie będzie się sypać jeżeli odpalisz moda przez te exe:

http://www.speedyshare.com/files/28675688/Metin2Mod-Do_bonusswitchera.exe

• Odpowiedzi 576
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jezeli tam wpisze np. w 1 ooknie 1.5k HP w 2 15 sztylety, i jak wejdzie 2k HP i 15 sztylety tylko ze np. 15 sztylety w piątym bonie od gory a 2k hp w 3 od góry to zostawi?

Opublikowano

Ten bot działa na kamer modzie, dlatego jak wam na cliencie nie działa to wrzudźcie sobie serwer do kamer moda. Jak ktoś nie umie to podaje gg. i pomoge:11864021!

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

Ja sie pytam czy zrobiles cos zeby kupowalo automatycznie zmianki na modzie 2010 sf

2mfylg6.png

Opublikowano

Mi po wybraniu bonów wyskakują: ???? ?? ????

Odpalam przez ModaSF2010. Próbowałem też tym twoim plikiem exe i nic :/

@EDIT:

Już wszystko działa. Pokombinowałem i zadziałało- leci +

Nowicjusz
Opublikowano

spierdalaj z tym gównem czy ktoś wogule tu myśli szmaty????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

MÓWIĘ CO MYŚLĘ NIE MYŚLĘ CO MÓWIĘ

Opublikowano

Okienko pojawiło się, ustawiłem jak trzeba ale kiedy klima start to nic się nie dzieję ^^

32265.png

W grach korzystam z nicków: NieDyskutuj, roofipl

Opublikowano

A ja mam taki problem: metin2mod sf2010 gdy klikam choose window i klikam na metina po chwili wyskakuje błąd:

Uruchomienie tej aplikacji nie powiodło się, ponieważ nie znaleziono MSVCP100.dll. ponowne zainstalowanie może naprawic

Opublikowano

Ja mam inny problem. Zrobiłem wszystko tak jak trzeba ale niestety jak próbuję połączyć się przez kamera to wyskakuje mi zostaniesz połączony z serverem i nic się nie dzieje jakieś rady?

Opublikowano

Oco wtym chodzi? ---> 2.Włącz grę przez ww. plik , zaloguj się

@Edit Ten bonuswitcher mi sie wylacza jak klikam start i nic sie nie dzieje mam Metina 2010 i zainstalowany wnim zwykly Mod Kamer ml i spolszczenie do serwa ten serw ma pliki 2006 i wybieram 2008 #1

I klikam start i sie wylacza zadnego info nic poprostu okienko sie wylacza i dupa. Pomoze ktos?

reflinki

Opublikowano

ja mam problem gdy klikam choose window wyskakuje Uruchomienie tej aplikacji nie powiodło się, ponieważ nie znaleziono MSVCP100.dll. ponowne zainstalowanie może naprawic

ja mam problem gdy klikam choose window wyskakuje Uruchomienie tej aplikacji nie powiodło się, ponieważ nie znaleziono MSVCP100.dll. ponowne zainstalowanie może naprawic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...