Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl] Bonusswitcher By Padmak 1.5.2

galu   

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale ja to mam w metinie i odpalam z bon.exe potem ta ikonka z strzykawki wybieram dll potem (start) i takie coś wyskakuje.(2008 pliczki)

• Odpowiedzi 576
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Strachu

Nieprzetłumaczone będą działać tylko niewiem jaki mają odpowiednik polski.

@Jeanek

Nic nie widzę ... Wstaw ss jeszcze raz

@Borewicz94

Sprawdz czy napewno do dobrego folderu wklejasz ten plik , ma być tam gdzie są metin2.exe i config.exe

Sprobuj też sciagnać tą dll i wkleić do windows/system32

Opublikowano

A czy na MCmetinPRO zadziała i powie mi ktos jakie pliki serverowe ma MC.....Bo myśle rze 2008 ale po ostatnim zablokowaniu to sie pogubiłem niech ktoś sprawdzi czy działa

Opublikowano

Może mi ktoś pomóc z nim? Nie mogę go uruchomić :/. Serwer LocMT2 (łącze się przez KM 2008):

1.Wklejam rozpakowane pliki (dla XP, bo mam XP), do KM.

2.Włączam postać do gry przez bon.exe

3.Włączam tą strzykawke i jakieś błędy wyskakują ale daje tak tak i włancza się takie coś (pisze tam by Padak, itd.).

4.Otwieram w tym ten plik Bonusswitcher itd. .

5.Wyskakuje coś ja daje ok a na dole pisze Injection successfull.

6.Teraz nie wiem co mam dalej zrobić. Jak uruchmić to?

EDIT:JUż wszystko działa ściągłem tylko pliki MSCV100.dll i działa. Dzięki za bota zaraz sprobóje czy działa, tzn. zmienia.

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

Ja sam już ten problem rozwiązałem wczęsniej i już wszystko zmienia jak należy, wystarczy, że uruchomiłem LocMT2 przez KM, a ja uruchamiałem przez bon.exe.

UnStoppable / Arkitev

Opublikowano

Wie ktoś może czemu mi wyskakuje Injection NOT successfull? Wszystko robie tak jak należy. Załączyłem metka, później włączyłem strzykawke i owtorzyłem w niej bonusswitcher by padmak, dałem choose window, ok i szybko nacisnąłem na kamermoda, po kilku sekundach zamiast zmienić się na METIN2-Bonusswicther dalej jest METIN2, a w tym UMBAN coś tam pisze zamiast Ijection Successfull Injection NOT successfull. GRam na kamermodzie 2008 i wszystko jest dobrze. Na moim komputerze tak się nie dzieje (na komputerze kuzyna tak się dzieje), a na obu komputerach mamy XP. Proszę o pomoc! Za pomoc plusiki!

UnStoppable / Arkitev

Opublikowano

Mi po klikenicu start pokazuje sie .exe przestało działac.. mam pobrane To Visual coś tam dam max + jak ktoś pomoze!

MAM WINDOWS 7 HELP BO ZALEZY MI :X

Opublikowano

Omg ja daje Start i przestal dzialać co jest?..Ja mam widnows 7 ultimate to 2 pobralem.. Proszę odp!

Opublikowano

edytorem hexadecymalnym

podeślesz link do programu ,który używasz do spolszczeń tego typu rzeczy?

fajny bot lecz jest dużo zagranicznych ,które czasami można spolszczyć i chciałbym się tego po uczyć ^^

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...