Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl] Bonusswitcher By Padmak 1.5.2

galu   

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam problem, uruchomił mi się ten plik do wpisywania zmian, lecz gdy coś tam wpisuje np sil na ludzi 10 to nie chce zmieniać, co się dzieje?

• Odpowiedzi 576
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wczoraj działał bot dzisaj nie chce :<

Pisze Injected NOT succesfull wtf ? ;x

TAK

Opublikowano

bo nie patrzycie uwaznie na film dzieci neo, wszystko jest wyraźnie pokazane, co i jak uruchomić i w którym momencie. Ciężko otworzyć oczy na coś innego niż metin?????????? Jak sobie nei dajecie rady w prostą rzeczą, jak obejrzenie filmu, to mieszajcie ręcznie, powodzenia.

Opublikowano

Oglądałem film... Włączam metka potem botka ustawiam bony daje metin 2008 2 daje start i bum metin jest wyłączony to samo gdy daje metin 2010 2. Może ktoś napisać krok po kroku jak skonfigurować i włączyć bota np na serwer lomax s3 gm mode? Kto napisze dostaje w HOOJ PLUSÓW LUB MINUSÓW

Opublikowano

Orientuje się ktoś może,czy działa na serwerze Drakonia? Bo robię wszystko tak jak w poradniku,ustawiam bony,a nie chcą się zmieniać ;f

Opublikowano

Haha. Mi tez na Drakonia nie działa. Wszystkie mozliwosci sprawdzałem ;/

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

bo nie patrzycie uwaznie na film dzieci neo, wszystko jest wyraźnie pokazane, co i jak uruchomić i w którym momencie. Ciężko otworzyć oczy na coś innego niż metin?????????? Jak sobie nei dajecie rady w prostą rzeczą, jak obejrzenie filmu, to mieszajcie ręcznie, powodzenia.

Nie rozumiesz że na plikach serwerowych 2011 NIE DZIAŁA nawet z dokładnością filmu ?

Sprawdź Sobie na Yitian2

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mi wszystko działa tylko jak ma ten bon 1 jaki miał być to zmienia dalej...

to napisz jak zrobiłeś że ci działa, bo ja próbowałem na modzie, na modzie w kliencie serwera, na spolszczeniu i na kliencie serwera i mi ani razu nie zadziałało ;/

do6qfp.jpg

Opublikowano

Na Drakoni działa,tylko musisz wybrać 2010#3,a nie 2 ;d A tak w ogóle,to jeżeli wybrałem NNO,to mam wpisywać jakaś wartość,czy zostawić puste okienko?

Opublikowano

Na Drakoni działa,tylko musisz wybrać 2010#3,a nie 2 ;d A tak w ogóle,to jeżeli wybrałem NNO,to mam wpisywać jakaś wartość,czy zostawić puste okienko?

Jeśli chcesz NNO, NNS to w okienku wpisujesz 1. Było już w poprzednich postach

76561198020989970.png
Opublikowano

Ja mam nieco inny problem... Dwoje się i troje. lecz już chyba nic nie poradzę. Po prostu nie działa mi Server na KamerModzie... Probowalem jeszcze raz go samemu dodac i nic.

Pisze "normal", czyli jest online, na launcherze da się wejsc, a na modzie nie.. Na tym samym modzie zaś, dziala mi np. Pandora. Server o ktory mi chodzi to MexortisMT2.

Prosze o pomoc. Moje GG : 35925078.

Z góry dzięki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...