Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania i Odpowiedzi

Gość azerf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masz :

http://www.mpcforum.pl/topic/133619-instalacja-elitecabal/

2 post.

Jak zrobisz inaczej na 90 % nie będzie działało.

Przeczytaj wszystko powoli i dokładnie a dopiero się bierz za instalowanie .

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

• Odpowiedzi 421
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra może i pomogło ale nie do końca ;]

tera mam inny problem robię tak jak na tut-u ale tera jest tak ze włącza się patch-er daje start i mrugnie mi białe okienko gry i tyle nic się nie włącza mam wszystko wyłączone... jak to naprawić ?

Opublikowano

Spróbuj jeszcze raz pobrać klienta a jak nie pomoże to ściągnij najnowsze sterowniki.Jak nie pomorze to jestem "biały".

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

Witam, są wakacje.. chciałem zagrać w jakąś grę ,która ma ładną grafikę i ,która zajmie mi czas.. nie ,którzy mi polecali tą grę nie ,którzy nie. Zdecydowałeś się na nią.. Ale jestem newbie.. nie wiem ,że są tutoriale o postaciach itp. (póżniej przeczytam) już pobieram clienta. Tylko mam jedno pytanie. Czy trzeba znać dobrze znać angielski? Chodzi mi o misje itp. Wiem ,że tam gra wiele Polaków i tutaj można spytać zawsze, ale wolę być upewnionym.

LoL . ?

Opublikowano

... Wiem ,że mi się przyda.. a,le chodzi o to czy trzeba mocno znać czy nie.. Zbyt dobrze nie znam angielskiego ,ale jestem jednym z lepszych rówieśników z klasy..

LoL . ?

Opublikowano

Kolejny problem ; d z misja, tym razem łapcie screen'a.

problemincabalxd.png (o co kaman?)

Ps.

Jak łączyć i rozdzielać potkii ?

Jak zdobyć new skille ? (bo tam są u góry do wyboru i sa 3 kategorie, to chyba chodzi ,że dla nowicjusza dla średniego gracza i hard? ; >

LoL . ?

Opublikowano

Moje Pytanie:

Mając dane do konta w grze mogę jakoś przypomnieć dane do konta na stronie www?

Nie wiem, jak to zrobiłem, ale zapomniałem loginu, hasła i przypomnienia, a gram dalej ;D...

@EDIT:

Potki da się rozdzielać Ctrl + PPM (lub LPM)

Jeszcze raz dotknij mojej sygny...

1646212_2_12.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Idz do GD, dungeo jest gdzies w "czerwonym obszarze", wcisnij M i moze bedzie pokazany (jesli przejdziesz przez czerwone to kolo spawnu drzew tez moze byc wejscie)

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

Laska Wiza zmienia sie tylko przy wyzszych poziomach broni (przy phery/aqua i topaz/lapis nie ma roznicy- zmienia sie tylko kolor), tak na marginesie

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

ludzie jA mam wielki problem.pobralem client na priw unlimited cabal i jak chce instalowac to pisze z e jest juz zainstalowane a potem wyskakuje cos po angielsku error i nic.Mozliwe ze wczesniej clienta eu usuwalem ppm---> usun folder ale dalem wyszukaj w dysku C(system) cabal .i usunalem wszystko co sie dalo ,zostalo tylko jakies w archiwum cos tam WER i tego sie nie da usunac.CO TERAz??? MAN WIN7 jak cos ODP SZYBKO PLS caly rejestr mam usniety z cabal tylko plik instal. zostawilem

Opublikowano

Nie, daj -.

Wytłumaczył byś dlaczego... - Beowulf

Edit:

Sam wytlumacz dlaczego, on sie o to nie pytal.

RAsfepN.png
Opublikowano

Ten upgrade jest malo warty, gdyz:

-mamy mana poty

-poty te uzywane sa automatycznie

-zajmuje to slota w "Upgrade" pod K

-juz na poczatku gry (50lvl? albo nawet mniej) starcza Ci many na wystarczajaco dlugo

-na 100+ lepiej juz chyba wziac 1szy upgrade na def rate niz to

To mogloby sie przydac gdyby dodawalo wiecej MP (niektorzy fanatycy free pvp kupiliby to tylko po to, aby na MF nie pasc)

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

"duzo kasy" jest liczone w "kkk", a nie w "k"

Niezaleznie od lvla, chociaz od biedy moze to byc liczone w "kk" (eg. 700kk, 800kk)

I tak w ogole to, bez urazy, ale na allegro kase kupuja tylko gracze z grupy "l33t nabz0rz&hack0rz" konczacy gre na 100lvlu jak koncza sie questy z kasa

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

Co ty gadasz ;O Bardzo często skrót kkk jest używany, jest częściej używany niż skrót B. Dla mnie wydawanie pieniędzy na grę jest bezsensowne i uważam, że robią to osoby, które są niecierpliwe, nie umieją grać w cabala i nie potrafią do niczego dojść sami.

Opublikowano

Jesli zaczniesz usuwac skille to dostaniesz 100% zainwestowanych Skill Pointow w ten lvl skilla

Jasniej:

Jest masz skill na 18lvlu i chcesz wbic na 19lvl, kosztuje to 10 skill pointow

Wbijasz ten skill na 19lvl

Jednak po namysle chcesz cofnac spowrotem na 18lvl

Jesli odejmiesz 1 poziom skilla to dostaniesz tyle, ile skill pointow zuzyles- czyli 10

Jak masz pytanie to pytaj, nikt sam z siebie pro sie nie stal

Kazdy kiedys pytal, niezaleznie czy to lepszych od siebie, czy tych na swoim poziomie

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

Mam pytanie, chciałbym zagrać w Cabala i nie wiem jak rozwijac staty (str i te inne nie wiem dokladnie jakie bo jeszcze dobrze nie zaczalem grac) i w jakie skille dodawac. Prosilbym o odpowiedziec gracza ktory jest doswiadczony w tym temacie.

Pomogłem to daj + albo 5*.

Możesz dawać - jestem tu po to, aby pomagać, nie konkurować :)

SwSRO Pwned ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...