Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania i Odpowiedzi

Gość azerf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skoro zamykasz mi temat i nie udzielasz mi satysfacjonujacej odpowiedzi to pisze tutaj.

Wczesniej smigal w dungu teraz lipa.

I dlaczego Twoim zdaniem "Bot nie służy do farmienia w dungu"

• Odpowiedzi 421
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bo zwykłe wejście w ścianę może spowodować DC. Bywa czasami tak, że coś działa a potem nie. Widocznie nProtect nie próżnuje. Zamiast płakać, że ci w dungu nie działa to powinieneś się cieszyć, że jest za free.

RAsfepN.png
Opublikowano

mogłeś sobie oszczędzić ten komentarz, daje ci bota za free, instrukcje obsługi, najbardziej prawdopodobny powód twojego problemu, a ty w zamian twierdzisz ze nic nie wiem, skoro taki mądry jesteś to może na przyszłość radź sobie sam. Przy okazji możesz napisać jakiś tutek, bo skoro jesteś taki mądry to dla większości udarów będzie to iście duchowe wydarzenie.

aha, możesz też zrobić format

RAsfepN.png
Opublikowano

dzięki Osama , a w sutuacja gdybym nie dropnął orbów z weoda , to lepiej:

LAPIS OF DEATHBLOW 20CD - 3RATE

MITHRIL +6 10CD(ALBO 2 M.ATTACK)

Opublikowano

Semuj tego phera, zrob go na +7, potem pher 34/magic +7 albo lapis 26

Do tego helm 20/8 (zadne 10/8), klata 7/50, bosy +3 slot, rece i buty z ampem, biala deska i masz spokoj do 150lvla z duzymi zmianami stuffu

43 cr starcza, ew. jak rly musisz miec 45+ to kup lapisa 20/4 albo 5 cr, 3 to crap

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

Siema,mam problem z cabal raiderem.Po zalogowaniu sie do gry po 2 minutach wyskakuje mi wiadomosc od anti-hacker systemu i mi sie wylacza gra.Wie ktos moze jak zrobic zeby ponownie bot dzialal ?

Opublikowano

Osama zrobil temat, ba, dorzucil instrukcje, ktos juz wspomnial ze to wina update, ale ty, zamiast przejrzec ten zajebiscie zajebisty temat o bocie wolales napisac tutaj

Daruj sobie tego bota bo nawet z update czy czymkolwiek nie bedziesz umial go ustawic

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

Nie widzialem tego tematu o ktorym mowisz bo poprostu nie chce mi sie przegladac cale forum.Zauwazylem ten temat i sie tylko przyszedlem zapytac,poniewaz nie wiedzialem czy to byla wina mojego clienta czy bota.Moj rl cisnal na botcie wtedy kiedy ja nie moglem poniewaz wyskakiwal mi ten bug.

Rano go ogarnalem bo nowa wersja wyszla i umialem go ustawic ; ).Nie jestem botem,poprostu bylem zdezorientowany tym ze kumpel mogl go uzywac a ja nie.

Opublikowano

Witam

Mam problem kiedy probuje sie zalogowac do cabala na poczatku wszystko smiga potem wpisuje passy i ładuje sie connecting do konca i lipa pisze cos takiego:

Failed to cennect the server.

You have failed to connect the server.

Please try later.

Bardzo prosze o jakaś pomoc.

Restartowalem kompa i robilem reinstala cabala, dopisywalem husky i dalej nic.

Opublikowano

Napisales raz- starczy

Tutaj zreszta problem ten byl 1-2443634x

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

na stronie masz inne passy, a w grze inne. Jeżeli nie założyłeś konta do gry na stronie, to nie będziesz grał.

Wbij na stronę, zaloguj się, i tam masz create game account.

Dopiero można wbić do gry.

Opublikowano

Witam ,

od kilku dni ,gdy wchodzę do gry , pogram 15min , 1h, 2h (to zależy) i wyłącza grę.

Nie wywala żadnego błędu , po prostu zlaguje grę i wyłącza.

Mój komp może , nie jest jakiś pro ,ale nigdy czegoś takiego nie miałem . Oczywiście bardzo mi to przeszkadza w grze. Jakieś pomysły?

Za wysoka.

Opublikowano

Jesli to, co Osama napisal nie pomoze to format/nowy komp

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

Rollback

Jest to cofniecie expa/skilli/miejsc, do ktorych dotarli gracze o np. 10 min

Back in the day

Trollin' was somethin'

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...