Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania i Odpowiedzi

Gość azerf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W opisie ekwipunku. To piorytet pod którym szukam poradnika. Reszta mało mnie interesuje, ponieważ mało się zmieniło.

• Odpowiedzi 421
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zaczynam zacząć grę, zdecydowałem się na Blader'a, tylko na jakim serwerze ? Jupiter jest "HOT" jednak fajnie jakby na servie było mało high leveli i ceny były w miarę tanie.

PS Szukam przy okazji fajnego kolegi do gry który już dosyć ogarnia (GG, Skype, TS, VT). Najlepiej na Jupiterze bo już sobie troszkę pogrywam, ale niekoniecznie.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Siemka ! Mam pewien problem a mianowicie lagi nie wiem czy mój komputer jest za słaby czy chodzi o łącze.

Podam wam parametry komputera i prędkość internetu a wy spróbujecie mi pomóc ;D

Komputer:

AMD Athlom™ 64 Processor

3000+

1.80 GHz, 512MB RAM

Karta graficzna GeForce 7300 gt

Zasilacz 350W

Internet:

Neostrada 2,5Mb/s

xhsd.png

Opublikowano

Why statystki w bladera Dex i Str połowa w to połowa w to. Od każdego poziomu możecie zacząć ulepszanie, wystarczy że macie Upgrade core low/high/highiest.

@up Tak ulepsza się itemki do +15.

Kappa.

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Arcymistrz
Opublikowano

1. W jakich proporcjach rozdawać statystyki u Wizarda? Konkrety

2. Jak budować skille? Chodzi mi o to, ile dodawać do tych pierwszych, czy później je sprzedawać do zera itp, jakiś tut albo coś plox

Opublikowano

1. W jakich proporcjach rozdawać statystyki u Wizarda? Konkrety

Na początku pod wymogi kolejnych rank-upów (to, co zostanie daj w int). Później masz mieć takie str i dex by założyć finalne eq (bodajże pod orby), a int koksujesz dalej.

Co do drugiego pytania - pw.

#don't care

Arcymistrz
Opublikowano

Na początku pod wymogi kolejnych rank-upów (to, co zostanie daj w int). Później masz mieć takie str i dex by założyć finalne eq (bodajże pod orby), a int koksujesz dalej.

Co do drugiego pytania - pw.

Ile wynoszą statystyki pod finalne eq? :D

Opublikowano

Zależy na jakie orby będzie Cię stać :D Nie pamiętam dokładnych liczb, ale polecam sprawdzić w AH wymagania pod topazy/SIG/mithrile +9 (i wyżej).

#don't care

Opublikowano

Siemka ! Mam problem. Otóż to. Zapomniałem hasła do konta, przypomniałem je przez e-mail i zmieniłem na nowe, na stronie cabala normalne mogę zalogować się na konto i jest git, a w grze ile razy bym nie wpisywał to nie mogę się zalogować pisze że złe hasło lub login... Powiedzcie co mam zrobić, bo naprawdę nie mam pojęcia.. ;/ Jeśli na strone mogę wejść na konto, a w grze już nie... (Serwer może aktualizuje zmianę hasła na stronie czy coś) Pomóżcie ! :(

Opublikowano

Spróbuj wejść na strone i dać change password jeszcze raz. Albo reset passoword jakoś tak tam jest i pamiętaj zrob to dokładnie.

Kappa.

Opublikowano

Graczy ubyło ?, grałem na jupiterze, rok temu i zawsze paski prawie pełne, a teraz lipa, ledwo sie ruszaja, co jest ?

Opublikowano

Skad zdobywac kamienie by ulepszac przedmioty? mam narazie 5 lvl.

z mobów, questów, kapsuł i tak dalej ;P i oczywiście z AH xD

Graczy ubyło ?, grałem na jupiterze, rok temu i zawsze paski prawie pełne, a teraz lipa, ledwo sie ruszaja, co jest ?

ano ubyło, ubyło..

#don't care

Opublikowano

masakra, nie wiem czy sens gry jest teraz, skoro tak mało graczy, a tak mi sie zachciało pograć

Moze by ktoś podpowiedział, czy jest sens grania, przy tak malej ilosci graczy?

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...