Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania i Odpowiedzi

Gość azerf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

z privem to musisz dobra ekipe ogarnac:P mam GP cabal sciagnalem z updatowalem i odpalam przez gpcabalmain.exe i wlacza sie ekran Cabal revolution of action i pokazuje sie bład "Aplicacja Snake przestała działać" i sie wylacza moze mi ktos pomoc jak to naprawic zeby normalnie gre odpalic jak cos mam windows 7 ale niektore privy mi chodzą ten nie chce.....

• Odpowiedzi 421
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Win7 ssie, polowa rzeczy na nim nie dziala

Zainstaluj xp, za 2-3 lata zmien na 7 bo wtedy xp nie bedzie wart korzystania

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

Copy of ~~ jak i te bez copy sa to wejsciowki do dungeonow (pisze w opisie itema btw.)

Circuit jewele sa do craftu (tez pisze)

Shape cartrige do craftu

Z chaos lamp wylatuja wejsciowki do dungow, poty, return stony, nie wierz jak jakis troll cabalowy mowi ci, ze stamtad leca deski i bog wiec co jeszcze bo to sciema

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

Który priv wg was jest najlepszy na początek? Szukam dość łatwego, ale bez przesady - takiego na styk. Myślę o paradox lub elitecabal, lecz wole się upewnić, żeby nie ściągać na daremno clientów. Z góry dzięki za pomoc.

Ustaw poniższy link jako stronę strartową, to pomaga.

http://www.pah.org.pl/pajacyk/dziekujemy

Opublikowano

paradox łatwiejszy od EU łatwiejszy od elite

Żeby na elite kupic jakiś dobry itemek to trzeba ze 39kkk

RAsfepN.png
Opublikowano

A i czy na paradoxie trzeba robić questy, żeby mieć bm, combo itp, czy ma się od razu?

Ustaw poniższy link jako stronę strartową, to pomaga.

http://www.pah.org.pl/pajacyk/dziekujemy

Opublikowano

Z tego co pamiętam to kiedyś się nie miało a teraz się ma, lub na odwrót. Ściągnij i zobacz, całkiem przyzwoity priv.

RAsfepN.png
Opublikowano

Witam . Mam problem z misją na Sirius' Summoning (Two-Story House Entrance ) na lvl 35 - 40 . Otóż jest do Dungenon , Mam zajść w prawy górny róg mapy Bloody Ice . Jest tam taki jakby wąż z otwartą paszczą a w niej niebieska kulka . Znajduje się on na takim jakby podeście na około niego troje schodów . I tu pojawia się problem , ponieważ nie mogę wejść na te schody i przez to nie mogę wejść w dunga i wykonać misji . Co mam zrobić ?

PS. Dung jest wykonany a z dołu misji jest napisane : Let's find Card box .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Pewnie musisz jakis inny dung zrobić, np w gd/ds a dopiero potem w bi. Jak nie wiesz jak zrobic quest to wpisz jego nazwe w google i bedziesz mial wszystko napisane.

RAsfepN.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pytanie jak to jest z tymi darmowymi "cabal Cash" na EU ? Bo Na stronie są konkursy i czy to nie ściema : )? że podaje się swój telefon i przysyłają !

Opublikowano

To nie jest ściema, tylko na te z telefonem bym uważał, rób te gdzie nie trzeba go podawać.

RAsfepN.png
Opublikowano

jestem nowy w cabal wiec tu moje pytanie czy mozna grac na cabalu z cabal.com czyli wersja us i nie moge sie polaczyc czy teraz jest ten maintenance?? ;d bo gierka mi sie podoba i chciałbym sobie pograc ale od 24 do 15 nie moge sie polaczyc czy bede musial sciagac wersje eu czy moge grac na us tylko teraz jakas konserwacja ;d

Opublikowano

Musiałbyś grac na proxy, takie lagi byś miał, że pewnie byś nie wbił na serwer.

RAsfepN.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Osama, jak ktos ma neta 512 to i owszem, ale ogolnie to proxy= shit&crap

AOL FTW

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

Ja mam dosyć poważny problem, pewnie łatwy do rozwiązania. Mam 23 lvl (na privie) i w skillach dalej rangę Novice. Jak klikam na skille, to mam u góry takie cóś jak wymagania. Jest tam 10 lvl, i class rank 2 . 10 lvl już jest szary, ale class rank 2 dalej jest czerwone, czy może ktos pomóc ? Obecne skille sa dosyć słabe, no i nie mogę zdobywac teraz pk skilli ; /

Edit !

Mam teraz 41 lvl i problem dalej ten sam. Mam pełny pasek , napis nad paskiem 20/21 no i na czerwonno class rank 2 . Prosze pomóżcie bo nie mogę rozwijać skilli i mam cały czas te co były na samym początku !

Opublikowano

Wiesz, ciężko mi to określić, bo tu robiąc pierwszego qesta z gry wbiłem 5 lvl ; / Jakbyś gdzies dorwał nazwy tych qestów, byłbym dozgonnie wdzięczny. Tak dla sprostowania - jeżeli chcę wskoczyć rangą, muszę robic qesty ?

Ok, nieważne już. Na 52 lvl dostałem qesta i już mam Appieretance czy jak to tam się pisze ; D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siema, mam pytanie dotyczące skillów na privie: "Elite Cabal". Zacząłem expić i dobiłem 73 lvl i nie mogę zyskać więcej niż 20 skill pointów i przez to mam pierwsze skille. Chciałem się dowiedzieć jak dobić kolejną rangę.

//Nieregulaminowa sygnaturka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...