Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania i Odpowiedzi

Gość azerf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Pytanie: Jak uzyc ghost ship <zielony> dzięki,pozdro

po 1 musisz miec item ktory pozwoli ci tam wejsc puzniej poprostu znajdujesz wejscie i wchodzisz zaden problem

SigNikitaPL1.png
  • Odpowiedzi 421
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Stronka:

http://www.cabalonline.com/index.asp[code]

Tam ściągamy i rejestrujemy się.

Wielu polaków gra na Marsie.

JEśli chodzi o jakieś większe wojny,największym zjawiskiem są wojny nacji czyli 2 nacje się tłuką o specjalne punkty i itemki.

Jest 6 klas:

Warek

Force Shielder

Force Blader

Force Archer

Blader

Wizzard

Każda klasa ma swoje + i - wybór zależy od człowieka więc nie będę pisać kto wymiata na pvp bo to zależy od dobrego ułożenia skili(combo) i seta.

Jeśli jeszcze coś to pytaj.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy azerf da mi swoje gg bo zgubilem ? ;<

Quit

Im rip hier ;<

No i Ch** moja kadencja sie skonczyła ;):)

POWIEDZ STOP POKEMONOM !

Administracja zaczyna myslec ^^

Opublikowano

mhm.. "englisz" 100% ..

na to nie ma fixa, musisz probowac wbijac

ponawiam pytanie : czy azerf da mi gg ? ;f

//Edit:Jestem na wakacjach,na forum cudem weszłem o na wśi net to normalnie 7 cud świata...

//Poproś aćka

/Azerf

// HAX TR?!

// Dziki

Quit

Im rip hier ;<

No i Ch** moja kadencja sie skonczyła ;):)

POWIEDZ STOP POKEMONOM !

Administracja zaczyna myslec ^^

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jestem calkiem zielony w cabalu ledwo co go sciagnolem ;D mam pare pytan

1.czy tutaj skille , czary mozna podwyzszac np: w metin2 jest tak ze gdy skill wejdize na M mozna go wbic na G a potem na P czy tu jest tez cos podobnego

2. czy tutaj mozna ulepszac przedmioty typu:bron , zbroja np: z +0/1/2/3/ czy cos podobnego

3. widzialem na filmikach np: jak wojownik z broni zrobil wlucznie a archerka z lubu 2 strzelby od jakiego lvl mozna to robic i czy to jest jakies specjalne combo czy cos w tym stylu

4. np: gdy chcem zagrac na priv serverze cabal'a musze zciagnac normalnego cabala a potem priv serva czy odrazu moge sciagac priv serva cabala ??

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

1. Uhm.. tutaj za uzywanie skilli dostajesz Skill Pointy i za nie podwyzszasz i nie pier%$^ sie jak w metinie

2. Tak, uzywa sie do tego Upgrade Core Low/Medium/High/Highest

3. Chodzi ci o battle mode 2 - dostepne po zrobieniu questa na 50lvlu

4. raczej ;x

Opublikowano

Nie wiem czy to dobry temat ale chciałem zapytać, czy wiecie może kiedy bedzie jakiś bot i czy wogole jakies w tym momecie są nie wazne czy platne czy darmowe. A jeśli wogóle macie jakies informacje odnosnie prac nad botami czy czymś podobnym też prosiłbym o udostepnienie takich info. z gory thx. Acha i prosze nie pisac zbednych odpowiedzi jesli mozna typu "#Y$I#@I$O%I#$#@I Nie ma i nie wiadomo kiedy beda." gdzie te znaczki to jakies tam przeklenstwa czy wyzwiska ^^ chodzi mi o konkretne info jezeli ktos takie posiada XDD

//To są wielkie niewiadome.

/Azerf

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Q: mam problem z X trapem nie tak jak wszyscy ze mi wyskakuje blad tylko sie laduje.. step1..2..3 i nic sie nie dzieje . mam tak we wszystkich serverach chronionych Xtrapem prosze o pomoc

2062898.jpg Jaka dzicz o.O oczywiscie fotka by ja ;p
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam pytanie, czy do każdego bota jest potrzebny bypass? Ja się na tym nie znam, ale wydaje mi się, że ktoś oblatany nie miał by problemu z napisaniem skryptu/programu który w w określonych odstępach czasu naciskał by wczesniej określone klawisze ( czyt. chodzi mi o combo bota).

Opublikowano

Najlepszy combo bot - macro w klawie/myszy (klawa to ok. 260zl, mysz 300+ o ile sie nie myle)

Jest tez opcja z taskerem i innymi szitami tego pokroju

Jeśli też sądzisz, że Owned! jest pokemońsko pierdolnięty to wklej to do swojej sygny.

xD

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja tez mam pytanie- czy ty myslisz, ze jestesmy wszechwiedzacy? daj skrina z tym bledem, dumb

Opublikowano

moze mi ktos pomoc co mam zrobic ? wlaczam Cabala naciskam Start pokazuje sie okienko znika i ok pojawia sie okienko od gry i znika i nic sie nie pojawia ;/ HELP z gory dzieki ;/

vegeata.png
Opublikowano

Mi Po reinstalu zaczęło takie coś działać

Teraz Moje pytanie:

Czy Da Się/Jest jakieś Obejście Anty hacka serwera GPCabal ??

Nie bądź Rusek! Daj minusa!

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Spróbuj wyłączyć zaporę systemu, antivira. Zaaktualizuj Cabala i wtedy spróbuj odpalić. Mnie pomogło. Jeżeli nadal to samo to polecam ściągnąć jakiś odkurzacz do systemu.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Siema hmm gra ktos na privie gpcabal bo zauwazylem ze tam trzeba votowac zeby dostac coin-y tylko ze sie dostaje 30 coins za vota a votowac mozna co 12 godzin czy da sie jakos to ominac czy cos zeby czesciej mozna bylo votowac ? czy cos ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Niestety nie da się tego ominąć. Trzeba czekać i klikać. Na EliteCabal można też co 12h. Za jeden vote jest 20Coins, a reklam jest 8 = 160 coins. Uzbierałem już 5'000 ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...