Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania i Odpowiedzi

Gość azerf

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 421
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jesteś zwykłym spamerem... nikt sie nie pytał czy to możliwe a on nie powiedział że używa tego hacka. może ktoś coś z nim zrobi?

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Opublikowano

A panu up warn na zachętę,powód?

6.Zakaz ubliżania innym użytkownikom.

Regulamin lokalny.

Powiedział co wiedział,chciał pomóc więc słowem ,,japa w kubeł''.

Każdemu kto chce ci pomóc chociaż w małym stopniu będziesz odgryzał rękę?

U mnie ci to nie przejdzie.

RADZĘ WSZYSTKIM PRZECZYTAĆ REGULAMIN GLOBALNY I LOKALNY.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

a ja mam takie pytanie bo na cabal extreme mówią że trzeba ściągnąć cabal us a pujdzie na cabal eu ? bo ja mam tego patcha i nie wiem czy trzeba ściągnąć cabala us

Opublikowano

Jeśli podali dokładną wersje cabala to raczej musi być ta podana ponieważ nie ma gwarancji,że zadziała na innej.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie ma hacków na kase/cc itd do Cabala.

Jeśli ktoś ma się zamiar wykłócać niech zrobi filmik jak niby duplikuje przedmioty/kase inaczej będę nagradzał warnem.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. Zaczne od tego ze gram na Cabal-Extreme. Mam 70lvl i dostałem Questa na ubiecie Stone golemów i gdy chce do nich isc wchodze w ten port i mnie nie teleportuje, w ogóle on swieci sie cały na czerwono więc tu moje pytanie wtf? Prosze o szybka odpowiedz bo lvl stygnie xD

Opublikowano

Hmm nie zbyt zrozumiałem?

Do PL(Port Lux) wbijasz przez NPC w GD.

Na stone golemy idzie się po drodze na dark bladery(o ile mnie pamięć nie myli :>)

Opublikowano

yy.. jak przez NPC. Chce sie dostac do PL i ide tak jak napisałes przez te bladery i puzniej sie wchodzi do takiego teleportu ( takiej jakby jaskini ) Ale ja tam wchodze i mnie nie teleportuje. I Chodzi mi o to ze cała ta jaskinia jest na czerwono a np. w miescie ta jaskinia jest biała. Dam 5* i wielkie Wielkie WIELKIE THX dla tego kto mi pomoze, bo nie mam gdzie expic bo niemoge sie teleportowac ;/

Opublikowano

Nie wiem o czym gadasz o_O

Do PL wchodzisz przez NPC w Green.

Później nie włazisz do żadnej pierdolonej jaskini tylko idziesz na ,,plaże'' masz na mapie i kurwa po drodze masz stone golemy

Opublikowano
Zagraj na Oryginalnym Cabalu bo 15lvl więcej wie niż wy ze 150 na privie o_

stfu, 15 lvl na org a 150 na privie to juz pr0 -.-

tyle co priv playerzy na 150 to wie 10 lvl

Nie wiem o czym gadasz o_O

Do PL wchodzisz przez NPC w Green.

Później nie włazisz do żadnej pierdolonej jaskini tylko idziesz na ,,plaże'' masz na mapie i kurwa po drodze masz stone golemy

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pytanie, w cabalu spotkałem sie kilka razy z rzeczą nazwaną Epaulet of Proof, co ona robi?

Opublikowano

To sie chyba tworzy na 1lvl(chodzi mi tutaj o skill) w basicu lecz nie mam 100% pewności.Daje słabiutkie staty.

Opublikowano
Wyjaśni ktoś jak używać hacków z cheat engine ? co mam dokladnie zrobić

Troche o działaniu cheat engine :

Program zmienia liczby gry zapisane systemem szesnastkowym (czyli 0A to 10 0B to 11 itd)

Program działa w grach flash (np:dark orbit) oraz wszystkich single i niektórych multi .

Dlaczego tylko w niektórych multi ?

A bo w nich nie ma programów anty cheat enginowskich albo niema sumy kontrolnej (to drugie wystepuje w co 2 grze)

Jak cokolwiek zrobić?

1)Bierzemy na "target" jakąś liczbę np:kase

2)Wciskamy ctrl + alt + delete (powoduje to zminimalizowanie aplikacji jeśli się nieda nic nie zrobimy)

3)Wybieramy gre (np: diablo 2 to d2)

4)W value wpisujemy liczbe

5)Klikamy first scan

6)Pojawią się adresy komórek w których ta wartość jest

7)Robimy coś z tą liczbą by się zmieniła i wpisujemy ją do value

8)Klikamy "next scan" (jesli klikniemy first to zaczniemy od poczatku)

9)Jeśli bedzie jeden adres to wlasnie w tym jest ta liczba jesli jest kilka adresow powtarzamy punkty 7-8 az do skutku

10)Klikamy na adres i zmieniamy go przyciskając change value (zmiana wartosci) lub frezze (zamrozenie wartosci)

11)Jesli nas wywali znaczy to ze :

a)popelnilismy blad

b)jest w programie suma kontrolna lub blokada

SigNikitaPL1.png
Opublikowano
Wyjaśni ktoś jak używać hacków z cheat engine ? co mam dokladnie zrobić

Troche o działaniu cheat engine :

Program zmienia liczby gry zapisane systemem szesnastkowym (czyli 0A to 10 0B to 11 itd)

Program działa w grach flash (np:dark orbit) oraz wszystkich single i niektórych multi .

Dlaczego tylko w niektórych multi ?

A bo w nich nie ma programów anty cheat enginowskich albo niema sumy kontrolnej (to drugie wystepuje w co 2 grze)

Jak cokolwiek zrobić?

1)Bierzemy na "target" jakąś liczbę np:kase

2)Wciskamy ctrl + alt + delete (powoduje to zminimalizowanie aplikacji jeśli się nieda nic nie zrobimy)

3)Wybieramy gre (np: diablo 2 to d2)

4)W value wpisujemy liczbe

5)Klikamy first scan

6)Pojawią się adresy komórek w których ta wartość jest

7)Robimy coś z tą liczbą by się zmieniła i wpisujemy ją do value

8)Klikamy "next scan" (jesli klikniemy first to zaczniemy od poczatku)

9)Jeśli bedzie jeden adres to wlasnie w tym jest ta liczba jesli jest kilka adresow powtarzamy punkty 7-8 az do skutku

10)Klikamy na adres i zmieniamy go przyciskając change value (zmiana wartosci) lub frezze (zamrozenie wartosci)

11)Jesli nas wywali znaczy to ze :

a)popelnilismy blad

b)jest w programie suma kontrolna lub blokada

@EDIT sory za podwujny ale przegladarka mi odrazu na 4 strone nie wskoczyla

SigNikitaPL1.png
Opublikowano

Ja mam pytanie mianowicie gram w Cabal Elite i nie wiem dlaczego w sklepach są takie bajeczne ceny za 1 głupiego Great Sworda chca po 4,000,000,000 alz i nie wiem o co chodzi czy oni kupują tą kase do gry jest jakiś do tego bug.... Jeżeli ktoś wie ocb niech się podzieli tą wiedzą bo gram i nic nie mogę kupić, a ludzie kupują jakoś w tych sklepach...

bez linków wychodzacych poza mpc

Opublikowano
Chyba nie rozumiesz ocb... chodzi mi o ceny w priv shopach xD

Nie wiem czy ja nie umiem nazbierac tyle kasy poprostu oni maja jakiegos buga....

A teraz druga sprawa po co są COINS ??

coins sa po to zebys mugl cos kupic w item shopie... a w priv shopach nie oplaca sie kupowac chyba ze znajdziesz np. FCH albo UCH to moze za 2 biliony sprzedac spokojnie ale niestety takie sa tam ceny podaj swoj nick to ci troche pomoge w elite cabalu

SigNikitaPL1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...