Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania i Odpowiedzi

Gość azerf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W końcu trzeba coś napisać.

Jak mam rozdawać staty pod sfs'a? Wiem że dex i int pod seta, a reszta w str, ale chodzi mi o to ile dex i int'a dokładnie rozdać i pod jakiego seta?

• Odpowiedzi 421
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siema

Założyłem sobie konto na Cabal online i kiedy wpisuje login i hasło dokładnie takie jak przy rejestracji czyli poprawne wyskakuje mi ,,Please try later'' i tak zawsze, czym to może być spowodowane??

Proszę o pomoc

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

znacie jakąś stronkę do rejestracji Cabala żeby nie trzeba było sprawdzać maila na samo wejście tak jak na cabalonline.com ? bo w taki sposób nie dochodzi mail z linkiem na skrzynkę...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A ja mam pytanie, czy istnieje jakiś bypass gameguarda do globala albo jakiegoś serwera prywatnego. Muszę mieć bypassa, bo grę próbuję uruchomić na linuksie, a wine ani crossover nie radzi sobie z GG.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Proszę, abyś wyrażał się jaśniej, jakiś cytat, konkretna informacja?

Myślę, że chodzi Ci o GameGuarda.

Wyłącz GG, wyłącz antivirusa, ew. inne programy pochodzenia w/w.

Opublikowano

Proszę, abyś wyrażał się jaśniej, jakiś cytat, konkretna informacja?

Myślę, że chodzi Ci o GameGuarda.

Wyłącz GG, wyłącz antivirusa, ew. inne programy pochodzenia w/w.

ta o to hodzi i co znaczy w /w mam kaspersky i gg wylonczone nawet skype i guzik

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam mam taki problem.

Gdy zaczynam grać (wszystko all spatchowane, global Mars,client z strony głównej) wybieram postać itd i gdy zobaczę postać w świecie gry po okolo 1-4 sek wywala Bład: Error Code 6 ,

po błędzie wywala do logowania i jak próbuje się zalogować gra się zawiesza.

Dodam ze dopiero od 1 dnia tak jest ( mam postać 65 lvl).Próbowałem:

-reinstalacja gry:Nic nie dało

-Pobranie od początku i instalacja:Nic nie dało.

Komp jest po reinstalacji (tydzień) i jest czysty.

Za pomoc parę razy + i 5

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

Q: Dotyczy itemów typu Mithril 16882595.png

JAk je Uleprzyc próbowałem zwylłym kamyczkiem ale nie dało się. Dodam że gram na Cabal Origin

1323380503-U105431.png
Opublikowano

A wiec. Ja mam taki problem. Chcialem sobie pograc na Chroniclu (Cabal Chronicle) ale w tym problem ze na forum zablokowali rejestracje a tylko z forum mozna pobrac klienta. Wiec jezeli ktos posiada konto na forum albo cos w tym stylu prosil bym o wstawienie linku do klienta ;p ;] Bardzo mi zalezy. Oczywiscie w zamian daje + ;]

20db460f.png

Opublikowano

Od 30 chodz na CA (chaos arenay) 1lvl jest od 30-60, najlepiej na servie 6 (na marsie) o 9,13,17,21.... Chodz na wlidy, wrsy i weody (wlid od 35:)lvl) Tam wbijasz szybko.. Rob questy bo przyda ci sie kasa i dodawkowy exp". Pozniej od 65 idz na lidy do 70~ Wbijesz w 2h. Next ruina station do 95 w dzien. Pozniej juz sam bedziesz wiedzial , przylacz sie do jakiejs gildi zeby ktos ci doradzal na biezaco

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...