Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DekaronEU] Ultimate Cheat Pack V1.2

energy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ludziska. Dawno mnie nie bylo (tez moze dlatego mam ten maly problem), ale wrocilem i znowu wracam do Dekarona (bo na 2Moonsie setkie botow i to nawet legalnie w Aquariusie lataja ze sie expic nie da). Mam maly problem i moze ktos z was pomoze mi go rozwiazac. Mianowicie cos jest u mnie nie tak z hackami. Juz opisuje o co mi sie dokladnie rozchodzi (krok po kroku co by sie nikt nie czepial ze mam cos wyjasnic).

Sciagnalem i zainstalowalem Dekarona. Wlaczylem i posciagalo mi wszystkie aktualizacje (nawet te do GameGuarda) i wylaczylem gierke. Wkleilem GameGuard Bypass (odpalam gierke tak jak nalezy przez Lunchera wybierajac unpacked_dekaron.exe - rakietke, ktora odpalam za pomoca opcji "Uruchom jako administrator" ze wzgledu na to ze posiadam Viste i inaczej nie ruszy). Jak juz jestem na ekranie logowania minimalizuje gre i odpalam ultimatecheatpack1v2.CT (wczesniej zainstalowalem Cheat Engine 5.4 i nie odpalalem zeby nie pozmieniac nic w ustawieniach) i gdy juz to odpalilem (normalnie bo nie idzie jako administrator) kliknalem na Yes a nastepnie na No (zeby nie wyskakiwal tutorial) i tu sie zaczyna moj problem poniewaz wyskakuje mi jakies okienko z komunikatem Failed to get data for 'Protect CE' (ten komunikat widnieje za kazdym razem jak chce odpalic hacki) a co z tym idzie nie pokazuja mi sie zadne hacki do zaznaczenie i jedyny hack jakiego moge zrobic to GM Tools a zalezy mi przynajmniej na Skill Hacku.

Z gory thx za pomoc i pozdro for all.

• Odpowiedzi 216
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Radziłbym ci nieściągac game guarda podczas instalacji xD

Weź zjnajdź innego cheat engine i sprubuj jednak przejśc tego tuta bo może to jest mały hcaczyk w programie na wiście sie uaktywni... Wszytkie cheaty odpalan w oknie logowania a nie w grze albo na kącie xD

Opublikowano

Ok sprobuje z tym GG moze cos sie zmieni :)

Zapomnialem wspomniec ze probowalem na 3 wejsjach CE :)

Cheaty wiem jak odpalac bo juz wieki temu to robilem, ale wlasnie jest ten problem ze moj CE nie widzi tych Cheatow przez ten blad (tak wnioskuje) i nie mam czego odpalic (moge sobie zrobic GM i nic poza tym) :)

WSZYSTKO JUZ GRA I THX ZA POMOC :)

Opublikowano

Witam , mam pytanko.Czy ten cheat działa na 2moons? wiem , że napisane jest dekaron eu czyli europejski, ale zapytac się nie zawadzi/

29979.gif
Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie =)). Chciałem się dopytac, czy cheat engine będzie chodził na nowym client A6.

Chciałbym prosic o udzielenie mi jak najszybszej odpowiedzi. Thx z góry.

29979.gif
Opublikowano
Witam wszystkich serdecznie =)). Chciałem się dopytac, czy cheat engine będzie chodził na nowym client A6.

Chciałbym prosic o udzielenie mi jak najszybszej odpowiedzi. Thx z góry.

100% nikt ci nieda, przekonamy sie ;)

2006-2010

Opublikowano

Pytanko male

Tez macie ciagle DC (wylacznie w Pythonie i na Avalonie) po ostatnim update czy tylko ja mam takiego pecha?

Opublikowano

Zauwazylem ze wszystko jest dobrze dopoki nie wlaczy sie Vac Hacka takze cheaty dzialaja, ale niestety bez Vaca a probowalem juz chyba kazdej opcji (znaczy sie reinstal wszystkiego).

@EDIT cheaty dzialaja i nie ma DC tylko jesli gra sie na +1 Vacu (chociaz jak zbierzemy zbyt duzo mobow to i tak DC takze trzeba uwazac), ale lepsze to niz nic :)

Podsumowujac jesli wlaczymy sobie No Aggro, Skill Hack 1/2, Skill Hack 2/2 i do tego Vac Hack +1 wszystko smiga jak nalezy.

Opublikowano

Siemanko all mam takie problemy nie moge zrobic tak zeby mi ten dybas dzialal czy jak ona tam i zainstalowac bota mam 89 lvl i expi mi sie juz bardzo trudno prosze napisze mi ktos na gg to moj nr 2509497 z gory thx ;) bede bardzo wdziczny

Opublikowano

mogę kogoś poprosić o ponowny upload pliku:

ultimatecheatpack1v2.rar

??

chciałem tego użyć na prywatnym serwie, ale nie da się pobrać tego pliku ...

(to ten z dołu pierwszego posta)

z góry dzieki

Opublikowano

A ja mam taki problem a mianowicie ściągnałem wszystko tak jak jest napisane i (chyba) zrobiłem wszystko tak jak ma by a gdy w Cheat Engine ustawiam sobie jakiegoś hacka i loguje się do gry po wpisaniu id i pw pojawia się "Your ID Has Been Blocked" i nie wiem dlaczego sąsiad też je ma i robił mi na kompie i dalej to samo !! Proszę o odpowiedź

Opublikowano

@qwe321

sproboj inna przegladarka np. ja firefoxem nie moge pobrac a IE tak

@keno93

konta zawieszone

2006-2010

Opublikowano

Hej,

za nic w świecie nie mogę tego pliku ściągnąć, a próbowałam w 2 przeglądarkach. :( Ratunku, ktoś pomoże?

....i to by było na tyle....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...