Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DekaronEU] Ultimate Cheat Pack V1.2

energy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No Aggro - moby nie sa agresywne

Skill Hack - mozesz uzyc 3 albo 4 razy jednoczesnie ten sam skill (dokladnie nie pamietam) i pobiera mp za jeden

Speed Hack - poruszasz sie szybciej

Vac Hack - pozwala lurowac moby

Zoom Hack - nie mam pojecia bo mi to sie z tym nic nie dzieje :)

• Odpowiedzi 216
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
a jak zmienic predkosc moobow?

wklej to zamiast no agro

alloc(newmem,1024)

label(returnhere)

label(originalcode)

label(exit)

0053DDDA:

jmp newmem

nop

nop

returnhere:

newmem:

originalcode:

movzx eax,word ptr [esi+00000154]

//mov eax,01

//mov word ptr [esi+00000156],ax

mov [esi+00000070], 40900000 // speed mob

//40c00000 = 6 lv 1 (to replace the above blue color)

//40400000 = 12 lv 2 (to replace the above blue color)

//41c00000 = 24 lv 3 (to replace the above blue color)

mov byte ptr [esi+00000174],00 // malee attack range = 0

mov byte ptr [esi+00000244],00 // magic attack range = 0

mov [esi+00000240],0000000 //other attack range = 0

mov [esi+0000023c],0000000 //other attack range = 0

mov [esi+00000238],0000000 //other attack range = 0

mov eax,03

mov word ptr [esi+00000154],ax

exit:

jmp returnhere

a tak przy okazji ktos juz rozkminil jakies komedy gm? jak sie wpisze /GM mode wyskakuje spis komend ale nichuchu nie moge rozgrysc jak je wlaczyc

a no i jak zrobicie sobie wall to macie cos tu czyli teleporty do innch map

alloc(newmem,1024)

label(returnhere)

label(originalcode)

label(exit)

label(change_teleport)

005542C3:

jmp newmem

nop

nop

returnhere:

newmem:

originalcode:

movzx ebx,word ptr [eax]

cmp bx,0483 // check for python castle -> tomb of the black dragon

je change_teleport

cmp bx,0487 // check for Requies Beach -> Avalon Island

je change_teleport

cmp bx,048D // check for tomb of the black dragon -> Cursed Mazed

je change_teleport

cmp bx,0495 // check for Avalon Island -> Aquarius

je change_teleport

cmp bx,4E20 // check for Braiken Castle -> Draco Desert

je change_teleport

jmp exit

change_teleport:

mov word ptr [eax+00000106],0005

mov word ptr [eax+0000010C],0005

exit:

movzx ebx,word ptr [eax+00000104]

jmp returnhere

I jeszcze taka wielka prosba do energymen czy mozesz zwiekszyc liczbe mobow lurujacych sie ? przynajmniej do 99 a najlepeij 999 :)

bede dardzo wdzieczny :)

Opublikowano

Sorka za to i bez urazy, ale czlowieku oszalales? Jak zlurujesz cala lokacje to kazdy zauwazy ze cos jest nie tak i idzie wiadomosc do GM. Ciesz sie ze nie musisz normalnie expic.

Opublikowano

witam mam pytanko robie wszystko tak jak jets napisane i dziala mi tylko speed hack a pozostalych wogule nie ma jak ta pisze i nigdzi enieda si eptaszakim zaznaczyc bo niema nic do zaznaczania prosze o pomoc!

Opublikowano
więcej mobów zlurowanych = crash

hmm to chociasz prosba gdzie to zmienic na jaka wartosc lubie sam sprawdzac :)

z gory dziekuje

Opublikowano

Może zły temat dałem , ale nigdzie nie moge znalezc odpowiedzi ... :/ otoż dostałem tydzien temu bana na konto , czitowalem vac , no agro i sh . Widziala mnie tylko jedna osoba na heiharpie ... nie wiem czy zrobila screena , a pozniej bilem lvl'e na nunvice temple ( 1 dun ) Moje pytanie brzmi , czy są jakies " auto bany " w dekaronie i jaki jest nastepny ban , tez na konto??

Opublikowano

nie banuja cie pojedynczo, za ktoryms razem moze to byc IP ban -> ja dostalem ip bana po kilkudziesieciu kontach wiec spoko..

2006-2010

Opublikowano

dziex za info :P ale wiecie moze jakie są sposoby ... chodzi mi o to czy dostaje bana przez ludzi ktorzy robią screeny czy , przez jakis system auto ban?

Nowicjusz
Opublikowano

Możesz dac link do bypassa bo ja sciaglem jakiegos i nie moge cheata wlaczyc

I poprosze do Cheat engine tez.

Wiec tak, włączam tego Bypass (Proxy client v.0.78 ©) potem gre nastepnie uruchamiam program i tam na liscie nie mam unpack_dekaron czy jakos tak.

Dal by ktos dobrego bypassa i powiedzial co i jak ;s

Nowicjusz
Opublikowano

eh.. żal udało mi sie 2 razy wlączyc czita i grac all dobrze a tu za 3 h wlaczam dekarona bez czita i cos sie zpaczowal gameguard. i ni *** nie darady wlaczyc czita u was tez tak sie zpaczowal gameguard ?

Opublikowano

Sir jaka grasz postacią? Jak twój nick podobnie sie zaczyna to chyba sie tam znamy xD. Kolejna sprawa najlepiej niedawaj sie spaczowac guardowi niech launcher sciagnie wszystkie updaty a potem odpalasz z baypasa powinno byc wszystko ok.

Nowicjusz
Opublikowano

mam znowu problem przywrócilem system i juz wszystko hula poza botem jak sciagam go i wypakowuje to w nim jest 1 plik tylko ...

beztytuurgo.th.jpg

Opublikowano
mam znowu problem przywrócilem system i juz wszystko hula poza botem jak sciagam go i wypakowuje to w nim jest 1 plik tylko ...

beztytuurgo.th.jpg

ponieważ jest w tym tylko 1 plik który otwierasz w CE 5.4, masz wgrałem ci na speedyshare zebyś nie miał problemów, i prosze nie pisz to samo w 2 tematach ;-)

+Pobierz+

2006-2010

Opublikowano

też jestem tego ciekawe, wszystko robie tak jak należy w tutku, lecz gdy uzywam skilla , niby jest animacja ze 2-3 razy skacze ale dmg jest tylko z jednego skilla...

druga sprawa jest taka że vac coś chyba nie działa albo ja coś popierniczyłem :P, na poczatku było fajne ,gdy kinga zaatakowałem to te małe na mnie leciały, lecz potem jak wybiegłem na mobki to stały i sie w kółko kręciły, wiecie może czym to jest spowodowane :>

energy bardzo dobra robota , lecz pomóż rozwiązać łamigłówkę :D

Opublikowano

A ja mam problem z haxami . Właczam czity oraz gre dzialaja a po pinucie czity i gra sie wylaczaja . Nie wiem co zrobic ??

Wie ktos moze co ??

Opublikowano

Wszystko działa pięknie ładnie, ale...

1. Często po zmianie mapy/wyjściu z dungeona wywala grę do pulpitu.

2. No agrro hack czasami nie chce zaskoczyć i łatwo o śmierć, poprostu tak jakby był wyłączony.

3. gdy mamy agrro hacka wlaczonego to moby biegają jak oszalałe a van hack praktycznie nic nie zmienia.

Za haxy oczywiście serdeczenie dziękuje lecz jeśli ich autor jest tutaj gdzieś obecny niech zwróci uwagę na powyższe problemy.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...