Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DekaronEU] Ultimate Cheat Pack V1.2

energy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 216
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Aha odinstaluj gre zainstaluj ponownie wejdź w Launchera odczekaj aż wszystko się ściągnie czekaj do momętu aż będziesz mógł wcisnąc LOGIN jak będziesz już mógł to wyłącz krzyżykiem Launchera i wejdź przez bypasa. Powinno byc wszystko ok jak nieda rady wejsc w gre to wejdz poprzez launchera jak ci sie uda to potem ponownie przez bypasa ale wtedy moga byc problemy z game guardem.

Opublikowano
A za te cheaty banują ?

Niee dają ci rangę GM-a. No jasne że banują ale jak nie szlajesz to się nie skapną, a tak wogóle w każdej gdzie MMO gdzie używasz hacków bądź botów banują cię, jak zauważą że hackujesz oczywiście.

Opublikowano

e koksy próbuje sciongnonć tego hacka i jak klikam tam to pisze że Coś nie można otworzyć Pliku co je grane pomuście

Opublikowano
e koksy próbuje sciongnonć tego hacka i jak klikam tam to pisze że Coś nie można otworzyć Pliku co je grane pomuście

podaj pełną definicje błędu i upewnij się że masz wszystko co jest wymagane do odpalenia tego cheata

2006-2010

Opublikowano

Ja za to nie moge w ogóle ściągnąć tego pliku. Klikam i nic się nie dzieje. Używam Firefoxa, ale jak próbuje explorerem ssać to sciąga mi się 1kb ;f

Opublikowano

Heh kto wam powiedział że download niedziała ;/ działa i to na 100% Explorer i tyle nikt wam niemówił że ten plik może ważyc właśnie pare kb. On ma taki mały rozmiar powinniście byli sprawdzic na cheat engine czy jest z nim wszystko ok a nie robic problem w rzeczywistości z niczego xD

Bywalec
Opublikowano

Ej może ktoś dać linka do hack packa bo jak chce pobrac to c/docmunets.... error wyskuje ze zapisac sie nie chce

@edit juz nie potrzeba spróbowałem inną przegladraka

Opublikowano

ziomki co wy gadacie ze nie dziala ,ze sciagnac nie mozna! Ja jestem nowy robilem wszystko wedlug instrukcji i hullllaaa wczoraj 5lv zrobilem mam juz 95 wiec jak cos to czytajcie a bedzie dobrze. oczywiscie uwazajcie na screny. Powodzonka w xp jest niezle i dziala na 100%

Opublikowano

Panowie czy jest taka mozliwosc edytowania plikow skil csv aby miec skila z 91lv na 15lv.Znalazlem cos takiego i sam nie moge w to uwierzyc wiec napiszcze co o tym myslicie.

Jak znajde ten fim co kolo wyprawia to edit dam.Pozdro

Opublikowano

Witajcie! Ja również mam problem. Mianowicie biegam sobie z mobkami i nie wiem od czego to zależy ale gdy jest ich naprawdę dużo to wyłącza mi się gra. Ktoś ma jakieś rozwiązanie? Z gory dzięki

Opublikowano

Na początku jest mały addnote do tego, proponuje spróbować powinno w jakiś sposób ograniczyć crashe ;)

2006-2010

Opublikowano

Częste DC jest winą twojej karty sieciowej wraz z płyta główną radziłbym ustawic opcje cheksum offload na diseable to powinno pomóc 1 temat jest opisane. Co do wyłączania się gry to jest crash każdy ma z tym problem na moje to wina budowy gry i możliwości kompa użytkownika im leprzy kąputer z netem tym mniejszy problem najlepiej byłoby ograniczyc liczbę mobów do około 30 Dunie robic na maxa tam niepowinno byc z tym problemów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...