Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DekaronEU] Ultimate Cheat Pack V1.2

energy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 216
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No agro- daje to że moby ciebie wogóle nieatakują.

Vac hak- Moby biegają przy tobie i nieodchodza jest tu mowa juz nie o 3 mobach ale o ilusdziesieciu ten hak zwiekrza liczbe twojego lure

Speed hack- Zwiekrza szybkosc poruszania sie twojej postaci jak masz wplyw na moby np vac hakiem one tez biegaja z ta sama predkoscia jak ty xD.

GM Tools- Poprostu masz mozliwosci Admina w grze ale tylko pare z jego funkcji jest aktywna to i tak dużo a bynajmniej wystarczająco aby byc niewykrywalnym dzieki nim.

Opublikowano

Bypass powiem to tak jak ja rozumiem bo nieznam sie n tym dokładnie i niejestem w tym profesjonalistą ale to są pliki które zastępują gamegurda w pewnym sensie nietrzeba go sciagac i nierobi update co pozwala na korzystanie z haków czyli taki pliki które go zastępuja na korzyś cheatów xD

Opublikowano

Próbował ktoś cheatować tym hackiem na 2 moons albo priv serwach?

Zasada Murphy'ego:Uśmiechnij się, jutro będzie gorzej.

Opublikowano

Trzeba cały czas naciskać przycisk z skillem, np. masz skill na 4 to cały czas naciskasz klawisz 4 i bije po pare razy

2006-2010

Opublikowano

@Up Ręce opadają :(

Energy wszystko pięknie śmiga ale... no właśnie ale... czy jest możliwość żeby vac hack nie odpalał przy okazji speed hacka? Wolałbym żeby moby miały normalną prędkość. To samo jest w przypadku no aggro zaznaczam tylko tą opcje i skille, a w grze mam jeszcze vac i speed hacka mobów.

Ok już sobie sam poradziłem ^^ Zajrzałem w starszy temat pobrałem CT i gdy użyłem opcji Change Script wszystko było ładnie opisane.

Opublikowano

nizla sprawa wszystko dziala tylko jest jeden maly problem :D nie wiem czy to u kazdego ale po pewnym czasie tj. jakies 1-5 min dekaron sam sie wylacza i powraca na pulpit. wszystko robie zgodnie z instrukcja .

Opublikowano

Ja mam zupełnie inny problem ;). Kiedy wybieram postać i klikam connect, wyskakuje mi coś takiego: Invalid Client. Please reinstall. Ktoś wie o co biega?

29334.jpg

24026.png

31582.png

Pomogłem Daj +

Opublikowano
Ja mam zupełnie inny problem ;). Kiedy wybieram postać i klikam connect, wyskakuje mi coś takiego: Invalid Client. Please reinstall. Ktoś wie o co biega?

Za każdym razem? czy przy próbach zrobienia walla lub GM komend?

2006-2010

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...