Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DekaronEU] GameGuard Bypass

energy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dekaron2.jpg

GameGuard Bypass: Pobierz

Opis: Bypass umożliwiający odpalenie cheatów do obecnego Europejskiego Dekarona [06.03.2009].

Instrukcja:

1. Wypakuj wszystko do folderu bin w folderze gry

2. Bedzie pytać czy podmienić pliki dajesz "Tak wszystkie"

3. Odpalasz Launcher z ikonka rakiety

4. Namierzasz w nim unpacked_dekaron który skopiowałeś razem z resztą do folderu bin

5. Launch

I jeśli po odpaleniu gry zobaczysz ikonke gameguarda do góry nogami w pasku oznacza to że wszystko zrobiłeś dobrze :)

Skan:

Antivir: Nothing found

ArcaVir: Nothing found

Avast: Nothing found

AVG: Nothing found

BitDefender: Nothing found

F-Prot: Nothing found

Norman: Nothing found

Rising: Nothing found

VirusBlokAda32: Nothing found

VirusBuster: Nothing found

Report overview

Scanned by viruschief.com

2006-2010

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten bypass też mi coś nie chodzi tak jak powinien. Robie wszystko to co pisze a jak daje launch to mi wyskakuje okno z komunikatem że "Uruchomienie tej aplikacji nie powiodło się, ponieważ nie znaleziono binkw32.dll. Ponowne zainstalowanie aplikacji moż naprawić ten problem." No i ponowne instalowanie tej aplikacji jednak go nie naprawia. Co robić?

Opublikowano

Dziś pobrałem specjalnie jeszcze raz Dekarona EU i zainstalowałem. Potem bypasa robiłem tak jak w instrukcji pisało i znów wyskoczyło mi okienko z tym komunikatem który napisałem w moim ostatnim poście w tym temacie.

Opublikowano
Dziś pobrałem specjalnie jeszcze raz Dekarona EU i zainstalowałem. Potem bypasa robiłem tak jak w instrukcji pisało i znów wyskoczyło mi okienko z tym komunikatem który napisałem w moim ostatnim poście w tym temacie.

odinstaluj jeszcze raz dekarona, usun jego folder, wylacz antyviry wszystkie mozliwe na kompie najlepiej konczac drzewo procesow alt ctrl del, wtedy zainstaluj dekarona i wklej bypassa, z tego co wiem antyvir np. symantec ma cos do bypassa co nie wyklucza ze inne tez

2006-2010

Opublikowano

Zrobilem tak jak mi radziłeś. I teraz zaczyna mi się załanczać pojawiają mi się te reklamy GT i ta druga i po niknięciu tej drugiej reklamy wywala mnie do pulpitu:/ Pomóżcie.

Opublikowano
Dlaczego nie mogę rozpakować unpacked_dekaron HELP

jak ty chcesz to rozpakowywac? jesli ci chodzi o rozpakowywanie w asm to juz jest rozpakowany a ty masz go tylko wlepic do folderu bin o.O

2006-2010

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Niemego użyć bypassa daje lancher i pisze odmowa dostępu

Używasz Visty? jeśli tak Launcher odpal jako administrator.

Do reszty, pliki w tym folderze to tak naprawde byłe narzędzia antyhackingowe tej gry, zostały one scrackowane i "uśpione" dzieki czemu podmieniając je pod te prawdziwe obecne system gameguarda jest "pijany" bo nawet swoją tarcze ma do góry nogami i przepuszcza wszystko.

Przed pobraniem pliku prosze wylączyć wszelkie antyvirusy bo one mogą być przyczyną problemów.

2006-2010

Opublikowano

Odnalazłem sposób na to. Wystarczy włączyć aby się ściągnął patch do aktualizacji i wyłączyć launcher. Potem znowu poprzez rakietę włączamy grę i wszystko chula.

Opublikowano

POMOZCIE PLS robie wszystko jak w instrukcji ale nie mam do gory nogami znaczka gameguarda odpalam tego unpacked dekaron ale wszystko jest normalnie chyba nie moge odpalic przez baypassa dekarona bo nie wiem jak

Opublikowano

Moj problem jest taki. Gdy wybieram rakiete,zalanczam unpacked_dekaron i biore lunch nic sie niewlancza...

Jesli ktos ma pomysl dla czego sie tak dzieje i wie jak to rozwiazac niech da znac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...