Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DekaronEU] Ultimate Cheat Pack V1.2

energy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 216
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ok działa nawet nie zauważyłem a coś podobnego niżej było sorry za spam

Opublikowano

zobacz na pierwszej stronie.

mpcheat to ultimatecheatpack1v2 (juz edytowalem takze kazdy skapnie sie o co chodzi).

Opublikowano
mogę kogoś poprosić o ponowny upload pliku:

ultimatecheatpack1v2.rar

??

chciałem tego użyć na prywatnym serwie, ale nie da się pobrać tego pliku ...

(to ten z dołu pierwszego posta)

z góry dzieki

To może być przez to ze używasz FireFoxa sprobuj Operom

Opublikowano

Witam wszystkich potrzebuje malej rady mianowicie zrobilem wszystko zgodnie z instrukcja tylko 1 rzeczy nie mam gdy mam wybrac unpacked_dekaron nie ma go na liscie tych pliczkow.Ponirzej tam jak sie otworzy to okienko jest ta lista nie bylo unpaked dalem open file i go wyszukalem recznie pozaznaczalem fajki wchodze do gry i nic all zrobilem z instrukcji ale nie dalo efektu moze ktos podpowiedziec co moze byc przyczyna był bym wdzieczny

Opublikowano
Nie moge odpalic tego pliku wyskakue mi error że ultimatecheatpack1v2 nie est prawidłową aplikacja systemu win32

Jesli masz Viste to tam w kontach uzytkownika muszisz zabezpieczenie wylonczyc nie wytlumacze ci dokladnie jak bo mam Windowsa w jezyku Wloskim

Opublikowano
Nie moge odpalic tego pliku wyskakue mi error że ultimatecheatpack1v2 nie est prawidłową aplikacja systemu win32

A jesli nie to sprobuj otworzyc recznie daj Prawym otworz za pomoca i wyszukaj Cheat Engine

Opublikowano

sUCHAJCIE MONA POPROSIC WAS O PODANIE JAKIEGOS DOWNOAD LINKA NA HAKA DO 2 MOONS DEKARON?? BO SPRAWDZALEM TE WYZSZE I SA JAKIES LIPNE

Opublikowano

JAK TO SIE MOWI MASZYNA GWIZDA ALE OPERATOR PIZDA ;3 HACKI DZIAŁAJĄ DOBRZE I JEST LINK NA POCZĄTKU TEMATU.

My minions mwaahahahaha :>

Opublikowano

no to nie wiem co jest grane bo mnie nie pobiera z pierwszego a z tego drugiego na stronie ósmej w poscie cosiemnastym to bez problemu.. tylko mam jeszcze taka sprawe bo powypakowniu wyskakuje mi na puplicie plik CT i nie wiem czym go mam otworzyc czy tez uruchomic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...