Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DekaronEU] Ultimate Cheat Pack V1.2

energy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WTF jakiego bota? A na DC jest sposób jest na forum. Dokładnie w pierwszym poście. Naucz sie czytać całość a nie tylko namierzać download a potem jojczyć że coś nie działa.

My minions mwaahahahaha :>

• Odpowiedzi 216
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Owszem link jest na poczatku tematu ale nie wiem czy zauwazyles ze jest tam tez napisane ze ten link nie dziala!!!

Ludziu!sprobuj uzyc Opery nie FireFoxa

Opublikowano
Sposób na zmniejszenie częstotliwości crashowania się gry (by wolik):

-Wchodzimy w panel sterowania

-Wchodzimy w System

-Wybieramy zakładkę sprzęt

-W zakładce sprzęt wybieramy opcje menadżer urządzeń

-Rozwijamy drzewko pod nazwą Karty Sieciowe

-Wybieramy naszą kartę sieciową po czym klikamy na niej prawym przyciskem myszki i wchodzimy w Właściowości

-W właściwościach wybieramy zakładkę Zaawansowane

-Pojawi nam sie rubryka po lewej stronie gdzie nadnią bedzie nazwa Właściwiości po prawej naromiast pokarze nam sie pasek z nazwą wartośc którą możemy zmieniac na Enable czy Disable

-W rubryce po lewej w Właściwościach wybieramy (jedynie zaznaczamy) opcje Checksum Offload w rubryce po prawej w wartości ustawiamy na Disable.

witam serdecznie mam takie pytanko co zrobić jak ktoś nie ma Checksum Offload mam sieć bezprzewodową czy to może być przyczyną ?? Wydaje mi się że takiego pytania nie było aczkolwiek mogłem coś przeoczyć :)

Opublikowano

To cheksum offload powinni mieć wszyscy co mają neta przez normalną kartę sieciową a nie np. przez USB. Jeżeli tego nie masz to zostaje ci tylko hackowanie bez speed hacka.

Opublikowano

Elo, mam problem z tym chackiem i cheat engine 5.4, chacha pobralem normalnie a cheat engine niemoge nie wiem czemu dochodzi do konca i pisze ze nie mozna odczytac pliku zrudlowego. Ten download do cheat engine nie dziala czy co ?? ale pobieralem go z innych stron i tez nie dziala :( :(

Nie odpowiadam za błędy w piśmie!!!

Opublikowano

może ktoś podać link skąd mogę ściągnąć bypass ? :((( ściągnąłem bypass 0.78 i nie umiem się tym posługiwać.. Jak ktoś może mi dać link na rapidshare i powiedzieć po kolei co mam robić żeby odpalić Dekarona przez bypassa... Wszystko mam ściągnięte itd tylko nie umiem przez ten bypass włączyć gry :| i mam jeszcze jeden problem.. "4. W lewym górnym rogu Cheat Engine kliknij na i na liście zaznacz unpacked_dekaron.exe po czym zatwierdź OK" nie ma tego "unpacked_dekaron.exe" .. Proszę o szybka odpowiedz :((

Opublikowano

Braidoti: Bypass wraz z instrukcją jest podklejony w tym dziale, czytaj też instrukcje a nie odrazu download.

Kattamata: Trainery do 2moons i Dekarona są podklejone więc znajdziesz coś dla siebie.

Opublikowano

oo Dziękuję za szybko i mam nadzieję trafną odpowiedz :D

EDIT@

Niestety nie działa nadal gra mi się wyłącza przy gadaniu z tym pierwszym posażkiem zaraz po wejściu do dungeona

Opublikowano

Hmm? W takim razie to nie jest spowodowane hackami jeżeli wyłącza sie zawsze dokładnie w tym momencie. A bez hackow jak jest?

Opublikowano

Zapewne nie jest to wina chacków bo właśnie uświadomiłem sobie że w 2moonsie też tak miałem. W dungu w crespo wszystko śmiga.

Opublikowano

Hey koledzy pomożcie:X gram na tym hacku i taki problem w dungeonie A w crespo jak używam vac+1 , no agro ,skill hack wywala mnie w momencie jak jest dźwignia i przechodzi sie przez teleport. Próbowałem także na trainerze na opcjach Vac minimum , no agro, i skill hack = dc gry zanim doszedłem do teleportu :X w dungeonie bez vaca raczej ciezko . Jakieś rady? :( Już 1kk w błoto xDD

Opublikowano

Bez hacka nie ;) neta mam 2mb na ustawienach hacka no agro, skil hack doszedlem do bosa ale latal on w to i spowrotem na dużej odległości nie jak na vac'u ciezko go bylo zaznaczyć na aby zaatakowac pare razy ze skilla :s i fail dungeon. Opcje checkout chyba tak sie nazywa w karcie sieciowej miałem pare wszystkie wyłączyłem. Czasami mam oglnie dc normalka ale gdy w dungenonie jakims przechodze przez teleport czy portal (wtrakcie) dostaje dc z vac+1 chociażby ;/ a ta opcja przydala by sie :s. Może jakaś rada?:X

Z góry dzięki :X

Opublikowano

Zainstaluj hacka od Gawrona (podklejone). Narazie to są najlepsze dostępne hacki do Dekarona. Nie ma żadnych dc,cheat engine :) Wklejasz i grasz.

Opublikowano

Witam Jestem Nowy I Posiadam Eg-dekarona jest to priv server i czy ten Hack Będzie działac. Oni Maja wlasna instalke. Robie wszystko co jest napisane i jakos nie działa wogole ten bypass jakis lewy jest albo cos.. Dajcie Link do bypass'a jak sciagam tego ztąd to jakis dziwny jest .. i prosze o kątakt gg 5668762 (tylko osoby które sie znają na tym)

Opublikowano

orientuj się! To jest hack do Dekarona EU. Jak chcesz wiedzieć czy działa na jakimś tam privie to sobie zobacz sam i ty nam powiedz czy działa czy nie.

Opublikowano

Napisz dokładnie krok po kroku co robisz, co chcesz osiągnąć i co się dzieje. Kryształowej kuli nie mam ani koło ciebie nie siedzę. "Nie działa mi" nic mi nie mówi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...