Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DekaronEU] Ultimate Cheat Pack V1.2

energy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie plik bin tylko folder bin. Nie pare mega tylko 53,9 co przy moim uploadzie zajmie pare godzin i praktycznie uniemożliwi mi korzystanie z internetu. Przykro mi ale ja ci tego nie wrzuce. Odinstaluj dekarona, usuń foldery po nim i zainstaluj jeszcze raz. Potem odpal launchera żeby sie zrobił update i wgraj bypassa jeszcze raz.

My minions mwaahahahaha :>

• Odpowiedzi 216
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

qwerz czy mógłbyś mi pomóc?

Mam problem z uruchomieniem gry przez bypassa chodzi o to że pokazuje mi się ten znaczek gg na odwrót lecz nic się po tym nie dzieje ... Czy reinstall gry pomoże?

Opublikowano

Odpal launchera i zrób update, po tym wklej na nowo bypassa. Jak nie pomoże to reinstall gry tylko nie zapomnij o update przed wklejeniem bypassa.

Opublikowano

Mam pytanie i prośbę dotyczące Vac +1.

Jak zrobić by moby przybiegały z normalnej odległości a nie z dalej niż powinny oraz jak z 10 przysługujących mobów zrobić 5?

Oczywiście jeśli jest to możliwe.

Opublikowano
Właśnie jak otwieram ręcznie to wyskakuje błąd. Mam Windowsa XP

Wiem juz jak to zrobic probowałem odpalic haki na 2 kompie i smigaja u mnie teraz tez porblem w tym ze zle to opisali robisz tak:

Otwierasz Dekarona do miejsca gdzie wpisujesz passy.

Uruchaniasz Cheat Engine.

Pozniej w Cheat Engine klikasz ten zółty filder z czarna strzalkom w lewym gornym rogu cheat engine"otworz"

Szukasz ulitmatecheat1v2CT najelepiej zebys go mial na pulpicie otwierasz go

Nastepnie owierasz ikonke komputerka z lupa tez jest w lewym gornym rogu cheat engine i na tej liscie nie szukasz tak jak pisze w opiscie

UNPAKET_DEKARON to jest zle tak ci hak nie pojdzie na tej liscie szukasz (dekaron.exe)dajesz OK i zaznaczasz interesujace cie haki

powinno smigac u mnie na 2 kompach dziala

Opublikowano

Z tymi może to potrwać bo ciągle DC jesr i trzeba mało mobów lurować ;) Lepiej te od garwona hacki używaj.

Opublikowano

kurde no ;/ tej nocy, zanim zrobili porządek z clientem ładnie śmigałem na haxach, a teraz po 1-2min dostaje dc ;/

clienta zuploadowalem i nic ;/

Opublikowano

hi sry that im not PL

but a friend of me gave me this site

i wanna download dekaron hack

im in germany

and if i try to download it show error

something like : cannot download , because cannot read

pls help

i need this hack

the ultimate cheat pack v1.2

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

srory za nobswo ale mam problem z chakami a mianowicie z odpaleniem dekarona otuz jak odpalam dekarona to sie ładuje i gdy jest jusz panel logowania to odpalam Cheat Engine i wybieram Ultimate Cheat Pack V1.2 gra sie ładuje i po zakonczeniu łdowania do miasta gra sie wyłancza prubowałem nawet reinstala ałego dekarona i niedziała prosze o pomoc

Opublikowano

klipo do poprawnego działania tego hacka musisz mieć bypassa. Jest od podklejony. I ostatni raz cię upominam co chodzi o ortografię... Były ostrzeżenia słowne i warn. Co będzie następne sam się domysl.

Opublikowano

Dobra ale ja używam bypassa i wiem co bendzie dalej BAN więc jakaś porada '

otóż odpalam bypassa tak jak powinno być odpalam Ultimate Cheat Pack V1.2 przez

Cheat Engine 5.4 daje proces Dekaron i zaznaczam sped hack i inne jak jestem na pulpicie logowania do gry wybieram postać i ładuje się do miasta ledwo zrobię krok to gra się wyłancza

Opublikowano
Dobra ale ja używam bypassa i wiem co bendzie dalej BAN więc jakaś porada '

otóż odpalam bypassa tak jak powinno być odpalam Ultimate Cheat Pack V1.2 przez

Cheat Engine 5.4 daje proces Dekaron i zaznaczam sped hack i inne jak jestem na pulpicie logowania do gry wybieram postać i ładuje się do miasta ledwo zrobię krok to gra się wyłancza

Na pierwszej stronie tematu na samym dole jest opis który w pewnym sensie pomaga zmniejszyć częstotliwość wyłączania się gry, co do logowania to lepiej pierw wyjdz z miasta potem odpalaj cheaty, btw. polecam jak narazie stare haczyki lecz w nowej odsłonie jakimi są CSV, są znacznie stabilniejsze. Cheaty w CH są właśnie na tą czarną godzine jak znów zablokują CSV bowiem nie działały dość długo puki gawron25 nie umieścił nowego działającego release.

2006-2010

Opublikowano

3. Odpal plik ultimatecheatpack1v2 pojawi się Cheat Engine 5.4 i na samym dole bedziesz miał odznaczone Vac Hack, Speed Hack, No Aggro

witam, mam problem z odpaleniem tego pliku "ultimatecheatpack1v2" , jakiego programu mam użyć do jego otwarcia?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...