Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Promt2[Pl][Dedyk]

alchemik1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zauważcie ... że każdy serwer który on prezentuje jest płatny -,-' i każdy jest jego .

Ma ich około 10 / 11 -,-'

Ja myślę że to na ciągarstwo , lub robi nas w chooya że każdy serwer jego .

\\ Dzieciak !

Opublikowano

oddam konto tutaj za eq na pl s21. 3 postacie 100+ w tym szamanka smok 108 w pvp dedam kazdego full abs na kazdą klasę i poza tym ninja archer 105 i sura 101. Privek pro nie ma gadania a co do hamachi to są lagi ...

Opublikowano

Deco wes poswiec wiecej uwagi serverowi bo sie psuje sam w sobie. Bug na bugu i 0 zainteresowania administracji... Mam tam topowego Bm na serverze gdyz server fajnie, prosto zrobiony bez podszeby nawpier**lania jakis epikow z z Mario Demo ktore robia metlik graczowi bo nie wie co ulepszac a jak ulepszy to jest wkurwiony ze jest lepsza bron. TU jest fajny prosty system ulepszen. Zapraszam polecam i pozdrawiam ;]

Filmy z Metin2 PL s26 - Solar. Zapraszam na profil:

Subskrybuj i bądź na bieżąco

:)

Opublikowano

Chujowo ze reje platna, to nic ze to tylko 2.46, nie wydam na gre kasy z rl:)

Do teamu MPCforum: POJEBAŁO WAS Z TA SYGNA, CZY JAKI CHUJ?

DAWAĆ MINUSY CIENIASY.

Opublikowano

2.46 Zl to zaden pieniadz, chyba ze ktos jest tak biedny ze mu szkoda raz wydac tyle na server to juz jego strata;] Serwer swietny ,aczkolwiek malo sie na nim dzieje. Zrobisz abs eq lv przyzwoity i nudy jak h*j. Zapraszam graczy bo warto :>

Filmy z Metin2 PL s26 - Solar. Zapraszam na profil:

Subskrybuj i bądź na bieżąco

:)

Opublikowano

2,46 to jest prawie nic ale jednak dla nas duzo bo mozemy z teog utrzymac serwer

I Ty masz w sygnie, ze nevrast to shit, jak is praktycznie masz w grze. Myslisz ze ludzie leca na hajs 1kk+ na psach? Bezmózg.

Bow to your Knees :]

Opublikowano

I Ty masz w sygnie, ze nevrast to shit, jak is praktycznie masz w grze. Myslisz ze ludzie leca na hajs 1kk+ na psach? Bezmózg.

Dokładnie nie wiem kto w ogole wymyślił zwiekszanie dropu yang aż o tyle bo po co to ...? żeby sobie utrudniać ? i wprowadzać drugą walute w grze jaka bryłki czy sztabki bezsens !

49699371.png

Najlepszy polski hard priv. Po 2 dniach 4500+ postaci

Codziennie 1500+ graczy online

Brak bugow!

Brak lagow!

Brak wywalania z servera!

Opublikowano

teraz na serverze zrobilo sie tak ze ludzie ktorzy wczuli sie w server i graja troche i umieja zarabiac graja maja po 1000 futer +.

Kasa to waluta ktora jest przydatna i podszebna ale tylko teraz , bo wczesniej kto mial 2 kkk to byl w dup*e. Ludzie stawiali sklepy w m1 po 1 kkk a po kilku sekundach kupywali. Teraz jest inaczej. Pierscien expa 1 kkk. Futro nawet po 250 kk !! Ludziom odbija bo nie chce im sie brac 10 spotow w zombie po ktorych ma sie 2 kkk tylko wystawiaja futerka, a ze ludzie maja przesyt futer to nie schodza, stawiaja taniej taniej i z tad takie ceny. Wprowadzanie jakiegokolwiek ulatwienia utrudni gre i calkowicie zgnebi graczy ustawionych w futerka np . Wiec po co to ? Za duzo graczy na serverze i przeszkadza to Ci ? Zdecydowane nie temu i mam nadzieje ze nie wprowadza takiego czegos, pozatym deco i tak ma w dupie promt2, nie wbija nie ulepsza servera . Raz dodal mape max lv i jupi.. Moze cos jeszcze? Zaszalej i dodaj troche nowych broni i broni na wiekszy lv bo gracze na 90 hamują .

Zgadzam się ?? Postaw minusa, pokaz ze zalezy Ci na serverze i na wprowadzeniu zmian na nim. Pozdrawiam wszystkich

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Witam !!!

Pisze ten post poniewaz mam do oddania konto ( woj 80 , sura 90 , szaman 90 , ninja 90 )

Za eq na jakims serwerze PL ( Globalu , dedyku )

Kto chetny pisac mi na Pw

Pozdrawiam

zbyt duża sygna

Opublikowano

Mam trzy konta do oddania 1- woj 121lvl ninja 90lvl sura 95 i woj 85

2- szamanka ninja 90lvl

3-szman ninia ninia sura 90lvl

Wymienie za konto na PL-u pisać pw

Wbijać na mojego chomika

dawidexxxx.gif

Opublikowano

Deco, proponuje cos dodac na server bo usypia sie z nudow. Tutaj hardkor godzine grac bo po 10 min nie ma co robic. pvp wojny i ksucie w lesie to zajecie jedyne... Cos przydalo by sie zmienic, proponuje bronie do 150 co 10 lv inna bron. Pozdrawiam

sygnlamborginipro.png

Opublikowano

Serwer fajny;] Zachamowałem na 90 bo nie ma nic nowego dla większych lvl, więc po co się męczyć expieniem...

@Deco rozwiń troche ten serwer bo po 2 dniach już miałem "PRO" itemy

@Homelo5656

A myślisz, że ja takiego eq jeszcze nie mam... Prosty serwer, tylko z bonami męczyłem się z 3h

@Edit

Futra dropią z Yeti, więc co za problem iść i dropnąć sobie. Tarcze do pvp robisz bojowa+0 na wojny i do pvp normalnego na każdą klase, ja nie widze potrzeby 200f+, wystarczy tylko 10...

satabplayer.png

I'm the Cult of Personality

Opublikowano

Sprzedam swoje pro konto: Topowy sura bm 119 lv shinsoo. Cale eq pro abs wojennych , x3 razy eq naszyjnik branza buty , okolo 6 itemow 3x25 % abs, min stal do pvp 4x25% abs +4 k hp. Filmy z tego sury sa tutaj na kanale moim. Link :

http://www.youtube.com/user/speader22?feature=mhee

Piszcie na pw TUTAJ na mpc

sygnlamborginipro.png

Opublikowano

ja i tak mam tam pro ninje składam każdego ... nawet jakiegos zajebanego sure bm'a co niby taki koxu ...

a siada na 2/3 skile ...

:mellow:  <_<  :)  <3  :angry:  :(  :unsure:  8S  o.O  -.-  :rolleyes:  :huh:  ^_^  :O  ;)  :P  :D  xD  B)  :ninja:

Opublikowano

Powiedzcie mi dalej są absy po 20 na miecze itp ?

Mógłby udzielic ktoś odpowiedz na moje pytanie ?

Na P-Server Nick : WielkiMustaf

"Żyję cicho krwawiąc, krwawię cicho żyjąc"

sygnav2.png

Nie Słucham Gatunku, Słucham Muzyki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...