Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Masz Problem Z Odpaleniem Hacka ? Zajrzyj Tutaj

MrPiotrek122

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 253
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up, Tak. Dzisiaj em2 ściągnąłem z oficjalnej strony. Mam XP'ka, a admin chyba juz od poczatku byl. Przynajmniej pisze, że jestem jako admin zalogowany.

Jeżeli pomogłem daj -

Opublikowano

Nazwa hacka : kazdy hack ktory "dziala" aktualnie na metin2 pl global (sharkbot 7.0 , m2fish by erpel , expIsEasy v1 i v2 , MH 9.0)

System : Win XP

Opis problemu : Wlaczam injector , wybieram plik DLL , wlaczam metina (obejscie / mod) i :

Fishbot

Crashuje gre bez bledu po zalogowaniu

Expbot , mh , mobberhack

Crashuje gre po kilku sekundach bez logowania, wyskakuje wszystkim znany i "uwielbiany" blad ??????????????.

Nagroda za pomoc :

Dzienny limit + , *5

Witam chciał bym poruszyć intrygujący mnie temat a mianowicie czy jest możliwe aby murzyni chakowali moje konta do metina2 przez domofon ????

A wydarzylo sie to tak

Zalogowalem sie na postac na metinie us napisal do mnie ktos przedstawiał sie jako murzyn1993 powiedział ze zakręci korbą

Napisalem okej. Nagle zadzwonił domofon odbieram a tam murzyński śmiech.... wracam szybko do komputera rzucając słuchawką w kierunku okna patrze a ku mojemu zdziwieniu moje konto zostalo ukradzione

wiec ostrzegam was nie odbierajcie domofonów

P. jak oni to robia czy ja tez tak moge muse kupic korbe czy wystarczy domofon czekam z niecierpliwością na odpowiedź

Cytat za abe

Opublikowano

MetinIsEasy no to mam tam nakladke wloska autologin dziala i wogole jak siedze to rzadzko crashuje a jak odejde 20-30 min i crash c++ mam bloknietego hs da sie jakos zaradzic?

Opublikowano

Nazwa Hacka* : Link

System*: Win XP

Opis Problemu*: Gram na privie kiedy wrzucam DMG hacka do Pack i idę kogoś ubić to jak tylko dotknę przeciwnika to mnie loga gram na serwie EliteMT2 i tam są podobno blokady nie znam sie na tym ale czy da sie je jakos obejsc??

Wynagrodzenie za pomoc : + lub jak kto woli - i oczywiscie 5

Opublikowano

Nazwa hacka : kazdy hack ktory "dziala" aktualnie na metin2 pl global (sharkbot 7.0 , m2fish by erpel , expIsEasy v1 i v2 , MH 9.0)

Opis problemu : Wlaczam injector , wybieram plik DLL , wlaczam metina (obejscie / mod) i :

Fishbot

Crashuje gre bez bledu po zalogowaniu

Expbot , mh , mobberhack

Crashuje gre po kilku sekundach bez logowania, wyskakuje wszystkim znany i "uwielbiany" blad ??????????????.

Nagroda za pomoc :

Dzienny limit + , *5

W folderze z metinem usuń plik Errorlog

lub zablokuj go programem lock.exe

jeśli nie pomoże pisz

Nazwa Hacka* : Link

System*: Win XP

Opis Problemu*: Gram na privie kiedy wrzucam DMG hacka do Pack i idę kogoś ubić to jak tylko dotknę przeciwnika to mnie loga gram na serwie EliteMT2 i tam są podobno blokady nie znam sie na tym ale czy da sie je jakos obejsc??

EliteMt2 ma zbyt dobre zabezpieczenia nic nie poradzisz.

chociaż możesz spróbować edytować index.

jeśli nie wiesz oco chodzi to tu masz poradnik:

http://www.mpcforum.pl/topic/254058-tut-dmg-hack-po-akutalizacji-9112010r/

Opublikowano

System windows nie może uzyskać dostępu do określonego urządzenia, ścieżki lub pliku. Możesz nie mieć odpowiednich uprawnień, aby uzyskać dostęp do elementu.Kiedy włączam Inicjator.System:windows XP.

moze nie masz uprawnien administratora?

Opublikowano

To ja zacznę:

Wbijam lvl kolejnym fishbotem mam 27 lvl (czyli już nie dużo) i jak dam żeby bot wciskał F4 (silne) to jest błąd

norzeszwdupebug.png

I wywala metina.

Muszę coś zainstalować by działało ?

Bez silnego dużo potów zżera.

Żeby nie było warna to macie tutaj wzór:

Nazwa Hacka* : ExpIsEasy + MobberHack v2.0

System*: 7 64 bit.

Opis Problemu*: Wyżej :P

Wynagrodzenie za pomoc : + i 5.

Moje pytanie brzmi jak uruchomic ExpIsEasy żeby pił potki?? bo mi chodzi expi zbiera itemy i yang ale nie chce pisc potkow :/ proszę o pomoc

Opublikowano

Nazwa Cheata : Fishbot by mrowadsk.

Opis problemu : Uruchamiam plik "[uG] INJECTOR - PERX"

w linijce what to inject wpisuje metin2client1.exe i zaznaczam "Automatically"

W linijce " Add to injections lis " klikam browse i wyszukuje plik : "M2Fish.dll" , jest tam gdzie mój fish bot

Po tym wszystkim, dostaje krótkiego laga 2-5 sekund , i mi się metin wyłącza.

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

W linijce " Add to injections lis " klikam browse i wyszukuje plik : "M2Fish.dll" , jest tam gdzie mój fish bot

najpierw włącz injector a potem metin2

Moje pytanie brzmi jak uruchomic ExpIsEasy żeby pił potki?? bo mi chodzi expi zbiera itemy i yang ale nie chce pisc potkow :/ proszę o pomoc

patch na potowanie:

http://www.speedyshare.com/files/26391995/ExpIsEasy_Patch1.0.exe

skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=2799dc992aff7e7617d8d66e47c985c982d037cd7ed375204e47b85db60a634e-1295607417

Opublikowano
Wyświetl postUżytkownik Metin2Dropper dnia 31 styczeń 2011 - 13:41 napisał

najpierw włącz injector a potem metin2

hmm ... metin2 normalny ze strony www.metin2.pl , czy obejscie ?

A te obejscie może być własnej roboty, czy mam wejść przez to obejście które jest w tym patchu?

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

@UP

Insturkcja jak zrobić obejście :

* kopiujemy plik metin2client.bin

* przenosimy go do innego folderu

* uruchamiamy program winrar

* w nim znajdujemy nasz skopiowany plik metin2client.bin

* zmieniamy jego nazwę (w winrarze) na metin2client1.exe

* wyłączamy winrara a plik metin2client1.exe przenosimy spowrotem do folderu metina

* metina będziemy odpalać z tego pliku

Instrukcja jak odpalić:

1.  
  2. włączasz injector
  3. wpisz proces metin2client1.exe
  4. wybierz plik dll
  5. włączasz obejście
  6. cieszysz się gra
Opublikowano

@ArTenT

Po usunieciu pliku errorlog.exe lub zablokowaniu , nie da sie wlaczyc (ok. 10 sekund po zalogowaniu kick) i tak ciagle.

Uruchamialem tylko fishbota erpela i sharkbota , expbot i reszta dalej crashuja gre :(

Witam chciał bym poruszyć intrygujący mnie temat a mianowicie czy jest możliwe aby murzyni chakowali moje konta do metina2 przez domofon ????

A wydarzylo sie to tak

Zalogowalem sie na postac na metinie us napisal do mnie ktos przedstawiał sie jako murzyn1993 powiedział ze zakręci korbą

Napisalem okej. Nagle zadzwonił domofon odbieram a tam murzyński śmiech.... wracam szybko do komputera rzucając słuchawką w kierunku okna patrze a ku mojemu zdziwieniu moje konto zostalo ukradzione

P. jak oni to robia czy ja tez tak moge muse kupic korbe czy wystarczy domofon czekam z niecierpliwością na odpowiedź

Cytat za abe

Opublikowano

@UP to spróbujmy tak:

•  
  • storrentuj metka
  • wgraj kamermoda
  • zablokuj HS
  • zrób obejście
  • zablokuj ErrorLog

Opublikowano

Nazwa Hacka: moberhack v2.0

system: XP

Opis Problemu: wlanczam inektor z hackiem i hs wykrywa go i metin sie wylancza nie wiem czy trzeba obejscie czy cos ja zle robie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@ArTenT

Opisze to jeszcze raz dokladnie :

Instaluje metina , wylaczam torrenta , robie obejscie , instaluje hs od kamera , usuwam / blokuje errorlog.exe - nie dziala

Gorna wersja + kamermod - nie dziala

Blokowanie hs'a by misiekkantos + obejscie - nie dziala

Blokowanie hs'a by misiekkantos + kamermod - nie dziala

Daje ci za kazdy pomysl + i 5* , ale teraz udalo sie tylko zrobic ze wywala na fb co 5 sekund nie wlaczam go nawet tylko sie loguje - inne cheaty dalej crashuja gre.

A wydarzylo sie to tak

Cytat za abe

Opublikowano

@ArTenT

Opisze to jeszcze raz dokladnie :

Instaluje metina , wylaczam torrenta , robie obejscie , instaluje hs od kamera , usuwam / blokuje errorlog.exe - nie dziala

Gorna wersja + kamermod - nie dziala

Blokowanie hs'a by misiekkantos + obejscie - nie dziala

Blokowanie hs'a by misiekkantos + kamermod - nie dziala

Daje ci za kazdy pomysl + i 5* , ale teraz udalo sie tylko zrobic ze wywala na fb co 5 sekund nie wlaczam go nawet tylko sie loguje - inne cheaty dalej crashuja gre.

i to jest błąd. metek musi być storrentowany.

Nazwa Hacka: moberhack v2.0

system: XP

Opis Problemu: wlanczam inektor z hackiem i hs wykrywa go i metin sie wylancza nie wiem czy trzeba obejscie czy cos ja zle robie

Zablokuj Hs tym:

http://www.mpcforum.pl/topic/276539-megatut-blokowanie-hs/

PS dziękuje za 5 i + tez masz ode mnie piąteczkę ;)

Opublikowano

Nazwa Hacka* : DMG HACK LUB WAITHACK

System*: win 7

Opis Problemu*: Gram na privie kiedy wrzucam DMG hacka lub waithacka do Pack to moge sie zalogowac ale nie widze postaci a kiedy juz wybiore to nie moge sie poruszac i widze tylko miecz gram na serwie ShadowMT2 i tam są podobno blokady nie znam sie na tym ale czy da sie je jakos obejsc?? Bo duzo ludzi ma tam DMG.

pobierz inny plik PC to zadziała. Czasami wersja PC jest nieodpowiednia do wersji gry.

Opublikowano

@ArTenT

Chyba nie napisalem tego dokladnie.....

Instaluje , torrentuje , patchuje gre. Wylaczam potem ja oraz torrenta. I robie to co napisalem kilka postow wyzej.

Moze mi pomozesz , ja doceniam to ze probujesz :)

A wydarzylo sie to tak

Cytat za abe

Opublikowano

@ArTenT

Chyba nie napisalem tego dokladnie.....

Instaluje , torrentuje , patchuje gre. Wylaczam potem ja oraz torrenta. I robie to co napisalem kilka postow wyzej.

Moze mi pomozesz , ja doceniam to ze probujesz :)

jakiego injectora używasz ?

Opublikowano

@UP

Uzywam injectora by perx , czy to moze byc wina injectora ? A jezeli tak to jaki mam zastosowac zeby mnie nie kickalo ( fishbot ) lub nie crashowalo gry ( inne hacki )?

I mam grac na modzie czy na obejsciu w metku bez moda ? Bo to moze wplywa na gre ten mh w modzie.

@EDIT

Sprobowalem z 2 innymi injectorami , przy 1 loglo tak samo i crashowalo a przy 2 wyskoczyl od razu blad hs'a.....

A wydarzylo sie to tak

Cytat za abe

Opublikowano

niestety ale zrobilem tak jak pisales i dupa 1 raz wlazlo fajni ea jak wylaczylem gre hs i tak blokowal mi injevctor :/ help prosze

spróbuj też zablokować HS tym:

http://www.mpcforum.pl/topic/282359-tut-calkowita-blokada-hackshielda/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...