Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Całkowita Blokada Hackshielda

Misiekantos253

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@michal

masz zablokowane uprawnienia z dostepem do rejestru. Jak jestes sdministratorem komputera to poszukaj na google, na pewno cos znajedziesz (ja tez cos takiego mialem) a jak nim nie jestes to niestety masz zablokowana mozliwosc uzywania edytora rejestru (np. zeby czegos nie popsuc). mozesz uzyc tego programu, ale niewiem czy zmienisz nim uprawnienia...

http://regmagik.com/RegmagiK.setup.zip

Opublikowano

Mam pewien problem zablokowalem hs twoim poradnikiem ale gdy chce wlaczyc moberhacka i przez bypass v.3 to nic sie niewlacza

@Edit:Czy moze byc to spowodowane waithack'iem

@@Edit:Przy moberhack'u wyskakuje blad metin2client.bin

sygnabankxd.th.jpg

26581in0.gif

36221.jpg

Opublikowano

no wlasnie sa problemy z ta siodemka. Niestety, chyba nie poradze nic ta ten system. U siebie tez sprawdzalem i nic... Na win 7 hackshield jest troche bardziej zablokowany, nie ma w rejestrze informacji odnoscie sterownika eaglent.sys, a on jest odpowiedzialny glownie za HSa...

Opublikowano

Witam!

+ oczywiście już masz, ale mam pytanie

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Search Assistant\ACMru\5603

Nie mam dwóch końcowych podfolderów czy jakoś tak.

Oraz w niektórych innych.

Co mam zrobić?

EDIT:

Czy wystarczy sam bypass 0.3 by nie dostać bana!

Czekam na odpowiedź.

Pozdrawiam! ;]

exxof.gif

34469.jpg

34442.jpg

34152.jpg

33870.gif

23277.png

Opublikowano

Elo

Dzisiaj jak używałem HackShielda bypassa 0.3 i Cheat Engine 5.6 wyświetlił mi się błąd HackShielda "Detect Game Hack C:/Program Files/Cheat Engine/"

Więc ten HackShield Bypass nie jest niezawodny

Opublikowano

Pomoże Ktoś?? PLis. Mi po tej zmianie w rejestrze zaczął wolno sie wlaczać folder Mój Komputer. ( pokazuje sie taka latarka ) Mam Xp Home

18706.png

34469.jpg

34152.jpg

33870.gif

34500.png

mpccopy.jpg

Opublikowano

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\EagleNT Nie mam tego . Ani żadnego innego tzn mogę dojsc do Serwices a nie mam tego EagleNT

Win7. Prosze o odpowiedź

Opublikowano

U mnie nie ma tego w rejestrze:

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Search Assistant\ACMru\5603

po Search Assistant jest Tips Co robić?

Win 7 64bit Nvidia GTX 460 AMD Phenom II x4 955 3.2 GHz 8Gb ram Kingston 1333 MHz

Opublikowano

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet003\Enum\Root\LEGACY_EAGLENT

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet003\Services\EagleNT

Tego też nie mam w ogóle nie mam ControlSet003 mam tylko 002

Win 7 64bit Nvidia GTX 460 AMD Phenom II x4 955 3.2 GHz 8Gb ram Kingston 1333 MHz

Opublikowano

Jak nie macie wpisow w rejestrze to je pomincie. W windows 7 nie ma niestety zadnego wpisu w rejestrze z eaglent wiec na windows 7 niestety nie podziala, chyba ze ktos znajdzie odpowiednik eaglent.sys w siodemce to trzeba bedzie go zablokowac przez uprawnienia...

Pasjonat
Opublikowano

Czyli jeśli wrzuce to co dałeś w linku di metka zainstaluje i odpale przez to to nie musze się bać o bana ?

131916.jpg
Opublikowano

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\EagleNT Nie mam tego . Ani żadnego innego tzn mogę dojsc do Serwices a nie mam tego EagleNT

Win7. Prosze o odpowiedź

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...