Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Całkowita Blokada Hackshielda

Misiekantos253

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niestety na dzien dzisiejszy niedziała po zablokowaniu HS'a NIC!!!!! multibot najnowszy slaita zamyka Metina i pojawia sie komunikat ze znakami zapytania

Opublikowano

Mam problem z fb. Gra działa, lecz gdy chce włączyć fb to nic się nie dzieje injector stoi w miejscu nie mam pojęcia o co chodzi? Ściągnąłem nowego bypassa wypakowałem zrobiłem wszystko zgodnie z instrukcją

Opublikowano

A jak ja wlaczam tego FishBota to wlacza mi sie Injector i Metin2, ale jakos nie wlacza mi sie jakis FishBot. Czy go trzeba jakims klawiszem wlaczyc czy jak?

Opublikowano

@2xUP

Nie, injector powinien sie pojawic i zniknac, i powinien pokazac fie FB. Jesli masz problemy to skasuj plik fb_update.exe i jeszcze raz wejdz w opcje FB, zaczekaj az sie pobierze, wypakuj i odpalc gre.

No wlasnie robilem tak, lecz nic to nie pomoglo. Caly czas mam Injectora wlaczonego....

Opublikowano

Witam.

Możecie mi pomóc zrobić waithacka na normalnego metka (nie kamer moda) zablokowanego ta blokadą ?? Jak wklejam pliki: misiekantos253_pc i misiekantos253_pc2 i index i odpalam metka to wyskakuje mi: File 'pack/Index' is not latest version. Please launch patcher.

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

To trzeba mieć głowę , aby napisać i zrobić takie cudo. Oczywiście Lubię to! ;P

Dobrze , że jeszcze są tacy ludzie co nie wystawiają keyów tylko czyste pliki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...