Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Całkowita Blokada Hackshielda

Misiekantos253

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

albo włacza mi sie normalne menu PL i po zalogowaniu nie mam zadnego okienka z tym menu do cheatow...

w wakacje wystarczylo blokowac logi itd i wcisnac g w bypassie w folderu z gra i dzialalo...

Opublikowano

Nie masz okeinka z cheatami bo nie wgrales kamermoda albo pc files mod..

to jest tylko blokada.

Rozumiem,ze kamer pobieram ze strony metin2mod.tk

potem mod pl 2010,instaluje do folderu z gra,i co pozniej? jak mam to odpalac zeby bylo menu kamer moda a nie tradycyjne mu PL? czy trzeba zmienic nazwy plikow?cos podmieniac?

Opublikowano

Witam, robię wszystko tak jak na filmiku lecz jak podmienię ten pliczek bin na exe po włączeniu pojawia mi się błąd jakiś w tym stylu - aplikacja nie jest odpowiednia dla win32. Pomocy ;d ;/ I takie pytanko, mogę używać tego hs i metin2kamer ?

Opublikowano

Czyli ta blokada wystarcza w zupelnosci-chroni nas przed banem od HS ? Ja np. używałem tej blokady i odpalalem FB przez ta wlasnie bloakde ( FB-1,2,3 ) po 2 dniach dostałem bana na 3 konta :/

Opublikowano

Nie bawcie się .. tym na PL... na Metin2 PL ja się bawiłem też hack shieldem..i konto na PL mi zablokowali.. Metin2 PL ma takie zabezpieczenia .. że żadne ominięcie.. nie pomoże .. owszem zadziała.. ale po chwili .. "Twoje konto zostało zablokowane"

Opublikowano

@up

To akurat nie prawda ja tam gram średnio po 6h dziennie(ach ta angina ;/ ) i gram trzeci dzień i żadnych komunikatów. Jedyne co mnie wkurza to na kamermodzie czasem mnie loga.

Metin2.PL - S25 - teraz wbijam tylko na tombole

Metin2.SG - S1 - +30 - Jinno

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...