Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Całkowita Blokada Hackshielda

Misiekantos253

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ej mogłem dostać bana za kamermoda nowego z zablokowanym wszystkim od baypassa ? Bo dostałem na stałe bana i nie chćą powiedzeic mi dlaczego szmaty a nie robiłem nic chyba że gm był i zobaczył cos ale wątpie żeby tak było ... I jeszcze jedno jest sens pisania e-maila do głównej siedziby o podanie dowodów na podstawie której zostało zablokowane konto ? Bo oni troche w Ch**a walą blokują za nic i nie chcą powiedziec dlaczego , tak samo jakby tego GM-a psy zgarneły i nie powiedzieli za co ..

Opublikowano

podejrzane. chyba blokada juz nie dziala bo u mnie takze gm sie pojawil przy moich 5 botach rozstawionych po mapie i ch dziwne:) wczesniej tego nie bylo:D

Opublikowano

No to teraz jest pytanie sciągac czy nie,mam konto które jest drogocenne, i nie chce dostać bana co poradzicie ?

Q4iKmxa.gif

NOWA ODSŁONA METIN2

Opublikowano

po auktualizacji gry po chwili wyskakuje mi jakis blad z windowsa "Windows cannot find "finupd.exe", Make sure you typed the name correctly, and then try again"

Opublikowano

to znaczy ze wszystko zrobilem dobrze tak ? i za 3 razem po zaktualizowaniu juz nie bylo tego okienka z finupd

Opublikowano

ja mam znowu taki problem ze przez bypassa uruchamiam gre i czy jest sklepik czy jest polaczone z botem slaita to i tak po nie wiem 20min moze max pol godz wywala blad visual c runtime library i zamyka sie gra i pytajniki.. biblioteki net framerwrk to mam zaintsalowane jakby co.

Opublikowano

nie polecam dostałem bana przez to . ;

Otrzymałeś blokadę systemową za używanie niedozwolonego oprogramowania. Blokady te są nakładane na podstawie zapisów w HS co powoduje że są niepodważalne;

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

To ze jest napisane ze dostales za logi jest wina lenistwa teamu bo nie maja co wcisnac zeby zbanowac to pisza ze za logi, ktorych w ogole nie dostaja. Pewnie uzywales kamermoda i handlowales niedozwolonymi kwotami albo logowales sie na nieaktualnum cliencie gry.

Opublikowano

Siemanko, możesz mi teraz powiedzieć, jak wyłączyć to coś?

Powód jest taki, że jak go wyłączyć próbowałem to rozjebałem metina i nie działa ^^. Przeinstalowałem ale nie pomogło... HELP. ^^

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam mam pytanie czy bezpieczna jest gra na tym zablokowanym HS. chodzi o to czy jeśli chce pograć główną bez czita to bezpieczne jest logowanie się na tym zblokowanym HS? Nie dostanę za to bana?

Opublikowano

run time error 53 file not found + mod kamer ;p

Mam sp3 Microsofta Visual i Net FrameWorka ; /

Metin ztorenntowany dodam że czysty metin działa,wklejam twojego by pasa i dla sprawdzenia odpalam Literką ''G'' i wypala błąd taki :

ccccci.jpg

sygna.png

Opublikowano

Czym wolisz ale moim chyba jest pewniejsze bo nie ma plików HS wcale a w miśka są bloknięte ale jak wolisz ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...