Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Całkowita Blokada Hackshielda

Misiekantos253

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odpalasz metina normalnie>jaks sie zaladuje to zamiast graj czy costam zamykasz(ale "dokladnie" bo sam x minimalizuje)>w bypassie "zaznaczasz wszystkie .exe hs'a, ja sobie zrobiłem tez inne:)>grasz

albo idzcie na strone z dl bypassa(tą z 1 strony tego tematu) i tam gotowca sciągnijcie... usuwanie wasz hs z metka, i wklejacie gotowca zrobionego przez misiekantosa i tyle. On odrazu zrobil foldery zamiast exe, blokada 100% moim zdaniem.

Działa i śmigają hacki:)

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czytalem temat 150 razy . Prosze mi wyslac link do plikow do hs i tego programu , poleci +

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

No powiedzmy że jest już ok (Nie wiem jakim cudem zrobiłem to że gra działa przez bypassa na g) tylko nadal fb mi nie działa. Wciskam fb otwiera się okno i czekam i pokazuje się okienko że pliki się pobrały, ale gdy daję u i chcę je rozpakować mam nadal taki sam komunikat, a mianowicie :

"C:\Program Files\Metin2\fb_unpack.exe nie jest prawidłową aplikacją systemu Win 32"

Opublikowano

Ja mam pytanie odnośnie blokady. Czy poprawnie działa na Windows 7 i bez użycia wspomagaczy jest szansa na ban?

Topic. Blokada bardzo dobra korzystam od pol roku i jestem zadowolony z niej, jednak to pytanie j.w nie daje mi spokoju ;D Prosiłbym o mądrą wypowiedz kogoś.

BOISZ SIĘ ŚMIERCI ???CHCESZ WYJŚĆ??? ZA PÓŹNO "WALCZ A PRZEŻYJESZ"

ZOBACZ NA WŁASNE OCZY JAKIE REGUŁY RZĄDZĄ ŚMIERCIONOŚNYM SZEŚCIANEM!

ff20051125a2a.jpg

CUBE ZERO ! KLAUSTROFOBIA, STRACH CHCESZ WIĘCEJ??

Opublikowano

Ej pomoże ktoś? Antywir wykrywał wiry w instalatorze bypassa więc pobrałem cały folder i podmieniłem go. Łowiłem se spokojnie na ch3 przez M2fish by Erpel i na modzie i nagle mi się wyłączył metin, a potem jak próbowałem wbić na rybaka to było "twoje konto jest zablokowane". Co robić, czyżby ta blokada hs nie działała?

Opublikowano

@Idefis

Dzieki za filmik, jak mozesz dodaj jeszcze w opisie link do tego tematu na forum bo widze ze nie ma

@tymo99

Tak, blokada dziala. To ze lowiles i nie ogladales oraz nie pilnowales swojego FB jest tylko i wylacznie twoja wina. Blokada nie chroni uzytkownika przed banem np. za MH albo FB. Blokada chroni przed banem systemowym (na miesiac) za logi.

Opublikowano

Idefis,dlaczego masz winszita po hiszpańsku ;>?

Topic:///

Tak,działa mi blokada! Będę hajcił na metin2 PL z cheatami!!!!! Polecam wszystkim!

Czekamy na wersję 20.1 !!!

Opublikowano

Kurwa też na inny hosting się nie dało, jebane limity...! nie da rady skopiować zablokowanego folderu, nie zgadza się na zamianę, ponieważ istnieje taki folder.

kochamplastik.png
Opublikowano

Nie, to nie to.

Skasuj plik FB_unpack.exe w folderze z gra, wlacz jeszcze raz funkcje FB w bypassie, czekaj az pokazei sie okienko z informacja ze pobralo pliki, kliknij U zeby wypakowac i wtedy bedzie all dzialalo. Kwesta nie takich plikow na serwerze wrzuconych.

Opublikowano

A to dziwne bo mialem ten sam problem przed Net Framework4, bo c++ i DirectX miałem

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Opublikowano

A to ja te obejscia sam se zrobilem metin2client_fb1.bin ...fb2.bin, ...fb3.bin.... ( na wiele kont ) i moze dlatego mi porzlo a fb nie wszedl bo brakowalo Net 4

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Opublikowano

Niemozliwe, wrzucilem wczoraj paczke fb_update na serwer i miales tamto stare w folderze skasowac i odpalic jeszcze raz funkcje FB. Pobraloby pliki jeszcze raz, wypakowalbyc i wtedy nacisnalbys 1 i odpalilly sie injector oraz gra, injector by wstrzyknal FB i normalnie FB by sie odpalil.

Opublikowano

niestety nie mogę pobrać bo nie można odnaleźć strony źródłowej skontaktuj się z administratorem

co trzeba zrobić ???

pl ;)

Opublikowano

Mam problem z FB na windows 7 gdy wpiszę komendę w bypasie okey wszystko normalnie pojawia mi się okno FB i metek się automatycznie odpala, loguję się na konto i nic już dalej się nie dzieje a powinno mi przeskoczyć chyba automatycznie do następnego okna FB lecz nic się nie dzieje.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...