Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Całkowita Blokada Hackshielda

Misiekantos253

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Misiek piszesz ciągle że "Blokada nie chroni przed glupota uzytkownika tylko przed banem systemowym." ale ja mówiąc szczerze do głupich nie należę zrobiłem wszystko zgodnie z instrukcją, client gry był aktualny i odpaliłem na noc FB. Wstałem rano postać normalnie stała łowiła nadal żaden GM ani gracz nic do mnie nie pisał przerzuciłem małże na inne konto wyłączyłem metka. Ok. godz. 15 próbuje zalogować się na FB a okazuje się że została nałożona blokada na konto. W wyjaśnieniu dostałem odpowiedź że to blokada systemowa, GM na pewno nie widział odpalonego FB w nocy bo ban byłby od razu więc jednak HackShield musiał coś wysłać. Może twoja blokada działała w momencie jej wypuszczenia ale po jakiejś aktualizacji została wykryta. Obadaj sprawe czy to nadal działa, a może ja coś robię nie tak? Pozdr

Opublikowano

a ja nie dostaem a grm juz 3 tyg

mam pytanie dzis jak prubowalem uruchomic mh to wyskoczylo mi informacja ze bot i mnie wywalilo z gry

a wszystko robie tak jak zawsze

i do tej pory bylo ok

a dzis info ze bot

przezucam eq bo cos czuje ze banik bedzie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Blokada w rejestrze działa tylko że przestało działać skanowanie antywirusa i też nie mogę wejść w 2 grę w Dragon ball online nie zrobiłem kopi zapasowej rejestru i mam wielki problem bo po cofnięciu uprawnień na dostęp nadal lipa pokombinuje coś bo nie chce mi się format robić

Opublikowano

Dragon Ball Online ma HackShielda i pewnie dlatego sa problemy z uruchomieniem.

Może to trochę głupie pytanie do autora ale jak przywrócić hackshielda zęby znowu działał bez formatu dysku c?? jeśli masz jakiś pomysł byłbym wdzięczny dodam że użyłem blokady.Ponowne wgranie gry itp nie uruchomiło hackshielda wiem że tu jest blokowanie ale byłbym wdzięczny za pomoc:P

Opublikowano

Ej Kurde mam elegancko zablokowanego hsa logia sterownik ale tego rejestru nie blokowalem bo chyba nawet go nie mam.

Noi boce sobie boce a tu ban a na emailu pisze ze to blokada systemowa hmmm na miesiac. Czyli Hs wykryl a mam zablokowanego

Dodam ze mam kamermoda wrzuconego do zwyklego metka a ten zwykly metek pozniej zostal zablokowany hsem 1.5

Czyli to taki mix . Co zrobic? Co mi nie dziala i nie blokuje ze bany dostaje

Opublikowano

Mam pytanie czy ciagle jak chce 'cheatowac' w metin2 to musze wchodzic w ta blokade hs'a (tam sie wpisuje L, H itp) czy wystarczy jeden raz?

Opublikowano

Dzieki:P, ale po dzisiejszym update metina, gdy wlaczam metka przez te obejscie wyskakuje taki blad :

http://imageshack.us/photo/my-images/99/dsdfsdfdfssfdfsdsdfsfds.png/ 

mozesz cos na to zaradzic?

@Okej juz zrobilem ;p

Opublikowano

Nie działa mi to kurde . Pełno błędów wyskakuje , że braki plików .. ehh jak mógłbym prosić kogoś o pomoc to gg -12405851

Bardzo proszę o pomoc dokładniej wyjaśnię na GG

Opublikowano

Dzieki:P, ale po dzisiejszym update metina, gdy wlaczam metka przez te obejscie wyskakuje taki blad :

http://imageshack.us/photo/my-images/99/dsdfsdfdfssfdfsdsdfsfds.png/ 

mozesz cos na to zaradzic?

@Okej juz zrobilem ;p

Mam to samo, mógłbyś wyjaśnić jak sobie z tym poradziłeś?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam pytanie ktore mnie zastanawia.

Czy jak mam wszystko poblokowane przez ten program i mam kamermoda to czy jak bede sie logowal na moje głowne konto i nie bede uzywal zadnych hacków tylko metka bede mial wlaczonego kamermodem to jest szansa ze dostane bana???

Odpiszcie

z góry thx.

Jeszcze jedno co daje ta aktualizacja plikow gry i wystarczy ze raz poblokuje wszystko tym programem i nie bede musial przy kolejnym wlaczeniu metka robic tego samego?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...