Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Całkowita Blokada Hackshielda

Misiekantos253

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

witam. czy musze usuwac folder hs czy wstarczy jak bede odpalal spatchowanego metina z hsbypass.

Mam problem gdy chce zaaktualizowac klikam "a" ale niestety nie pojawia sie okno z info ze zaktualizowalo sie.

czy jak np w czwartki sa te restarty serwerow i czasami cos wgrywaja to starczy jak skopiuje sobie folder metina czystego(spachowanego) ze starego kompa i dam na nowego(tam gdzie cheatuje) ??

Opublikowano

Tak zrobiłem. Ustawiłem jako wyjątek, a i tak nie mogę uruchomić bo Antyvirus blokuje, a anty wirusa napewno nie odinstaluje. Kurcze,

Ściągnąłem M2fish by Erpel, git wszystko działa pięknie boci. W 2 dni później blokada na konto, bo nie wiedziałem po co instalować HackShielda skoro metin chodzi na bocie ;p a teraz już wiem.

Dodam, że tam miałem pro eq jak na 36 lvl i pierwsza postać na servie ;( A coś mi mówiło: weź sobie eq na buffke.......

Opublikowano

Pewnire bana dostales systemowego za cos innego np. handel powyzej dozwolonych kwot albo logowanie sie do gry na nieaktualnym kliencie, niekoniecznie od razu ban jest za zle zablokowany HS.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

A mi gdy odpalam przez NewStarter.exe to wywala błąd "File pack/index is not latest version please launcher patcher. O co chodzi?

Opublikowano

Dobra ten błąd ogarnąłem ale jak wchodze przez obejście i się loguje to pisze że połączy mnie z serwem czekam chwile i nic.

Opublikowano

Pewnire bana dostales systemowego za cos innego np. handel powyzej dozwolonych kwot albo logowanie sie do gry na nieaktualnym kliencie, niekoniecznie od razu ban jest za zle zablokowany HS.

Fb tez wykrywa automatycznie nawet z blokiem hs

Opublikowano

Nie działa mi, ponieważ jak zrobię wszystko jak na filmiku i z tym rejestrem to jak próbuję uruchomić grę przez ,,G" lub obejście to wyskakuje mi komunikat ,,File 'pack/root.epk is not last version. Please launch patcher". Pomocy...

z

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/515784-dlobejscie-hs-100-dziala-%3B/

Ja robiłem i jednym i drugim sposobem ale jak uruchamiam przez obejście to kompletnie sie nic nie dzieje... :/ PROSZE O POMOC!!!

Opublikowano

groky02 wkleiłem twój folder z bloknietym hack shildem wszystko ok mod itp działa bana nie było ale ostatnio zaczą się tworzyć erlogerror i został wysłany opis użycia fishbota i banik:/ używałem kamer moda ale to chyba nie ma nic do rzeczy

Znalazłem problem nie można ściągać folderu z zablokowanym hackshieldem bo nie blokuje wysyłania logów:/ lepiej wywal download zablokowanego folderu z HS

Opublikowano

iedy wy zrozumiecie ze HS wysyla tylko errorcody jak wyskoczy blad, zaden "opis uzycia fishbota" nie jest wysylany. Jak zablokowane logi to HS nic nie wysyla. To ze dostajecie bany za FB to jest tylko i wylacznie wasza glupota nieprawidlowego uzywania FB w grze. Jak dostales na mailu informacje ze konto zostalo zablokowane z powodu cos tam cos tam to ban nie jest z winy HSa.

Misiekantos253

Weteran
Opublikowano
aktualizuje metka, wgrywam kamermoda blokuję hs a na końcu mam: file "pack/root.epk" is not latest version i kto mi powie czemu?

Z tego co wiem kamermod nie był aktualizowany, dlatego nie działa.

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Tutaj chodzi o to ze kamermod mial aktualizacje a w bypassie na serwerze mialem stare pliki.

Juz zaktualizowalem pliki, nie powinna byc juz problemow z dzialaniem gry po aktualizacji przez bypassa.

Misiekantos253

Opublikowano

wszystko pięknie ale mam taki problem robię wszystko jak na filmie ściągam bypassa itd robie obejscie itd. włączam metka (przez obejscie) i dupa nie chce mi sie zalogowac

Opublikowano

Ja natomiast za3małem się na pkt. 1

" tam gdzie poprzez start>uruchom wpisujemy regedit "

Wyskakuje mi error z treścią Edycja Rejestru została wyłączona przez administratora sieci "

Czy można to jakoś włączyć z powrotem ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...