Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Całkowita Blokada Hackshielda

Misiekantos253

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli bezpieczniej nie wchodzic na glowne konto poprzez kamermod?

Ale gdy zainstalujemy kamera to client wlacza sie jako kamer. Jak to obejsc?

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nic sie nie stanie jak wejdziesz na modzie do gry, bana nie dostaniesz jak nie bedziesz uzywal jego funkcji.

Zainstalowac czystego clienta - moda jak wrzucasz to masz juz go calkowicie wgranego i innym "obejsciem" jak go odpalisz to dalej bedzie sie odpalac mod.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

Btw w kamermodzie z 02.02.12 nie ma żadnego hs blocka? Bo ogólnie gram na nim tylko dla teleportu i szybkiego chodzenia, nic pozatym, nic nie blokowałem nigdy

i od 2-3 miechów bana niema, mam sie czego obawiać? Te blokady sa konieczne?

TTRocmxfX19ldW5lX19fMTk3X19fTlVMTF9fXzJfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fOF9fX25vbmVfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Cześć wczoraj zablokowałem hs wyskoczył mi jeden błąd ale i tak wszystko sprawnie odpaliło, wczoraj wyexpiłem 5 postaci do 30lvla i na noc i dziś i na połowę dnia zostawiłem żeby łowiły , teraz wchodzę wszystkie konta bany to o co chodzi ? jak wszystko zablokowałem. Bardzo proszę o info tu lub GG -12405851

Opublikowano

Poprostu GM sie przeszedł po brzegu i Cię pobanował.. Bo logi z HS sa sprawdzane chyba pod koniec miesiaca, z tego co mi wiadomo

TTRocmxfX19ldW5lX19fMTk3X19fTlVMTF9fXzJfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fOF9fX25vbmVfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Ale dziwna jest jedna rzecz 4 konta zbanował a jedno nie czemu tak ;p ? poza tym idzie zrobić coś ( używam fb 4.2 by erpel ) że jak GM wejdzie do gry żeby cie logło ? w sensie on się loguje a bota reloga da się tak zrobić ?

Opublikowano

Witam, próbuję wgrać hackshielda żeby bot mi działał ale coś nie chcę iść.Mam win xp robię wszystko jak na filmiku i klikam na zrobiony metin2client.exe to wyskakuje mi:File'pack/root.epk' is not latest version.Please Launcher patcher.Gdy klikam na PatchUpdater.exe to jest błąd podczas aktualizacji torrenta i piszę:Rozpakowanie pliku nie powiodło się.Plik nie mógł zostać stworzony.Ściągnięcie pliku nie powiodło się. -http://patch.metin2.pl/0.0.0.3/metin2client.dat.lz.I nic nie działa ani bot ani metin bez bota.

Opublikowano

Zanim spatchujesz clienta odblokuj HSa (odpowiednia opcja w bypassie) i potem zablokuj. Potem mozesz wrzucic moda. Jak wrzucasz mojego pc files mod to musisz zaktualizowac gre przez bypassa, wrzucic blokade od gizdu (plik ehsvc.dll) i wtedy bedzie dzialac.

Misiekantos253

Opublikowano

Nie aktualizuj gry przez bypassa, teraz zrob wszystko na czysto, zablokuj HSa ale nie aktualizuj gry przez bypassa i bedzie ok.

Misiekantos253

Opublikowano

Miales namieszane w cliencie stad te bledy.

To ze dostales bana nie oznacza ze dostales go za logi HSa, jesli doszla wiadomosc e-mail to nie ma sie co dziwic, bylo to z twojej winy. Blokada systemowa jest tez za logowanie sie na nieaktualnym cliencie gry.

Misiekantos253

Opublikowano

Ej zrobiłem wszytsko jak na filmiku zrobiłęm obejscie przez metin2client.exe i włacza a tu za sekunde wyłacza metka i bład pac cos tam wyskakuje a przez moda kamera jak zainstalowałem smiga wszytsko .... ? co moze byc nie tak ?

Opublikowano

ja tez mam jak kolega 3 i 1 wyżej: jak kopiuje folder z clientem to moge sobie spokojnie wejsc, gdy zablokuje logi i hackshielda i wcisne g to tez wszystko ładnie chodzi, ale gdy nacisne A lub FB i potem 1 to pokazuje mi sie takie co :

http

:

//imageshack.us/photo/my-images/99/dsdfsdfdfssfdfsdsdfsfds.png/

Opublikowano

Na tym kamer modzie ciągle mnie loga znacie jakiegoś mobber hacka działającego ;/ bo te wszystkie injector się wyłącza i nic albo to co up

Opublikowano

Wszystkie cheaty dzialaja, a jak sie nie uruchamiaja to z winy systemu operacyjnego uzytkownika. Zainstalowane c++ redistributable 2008 i 2010?

Jak loga to zobacz blokade od gizdu, na niej nie loga.

Misiekantos253

Opublikowano

ja tez mam jak kolega 3 i 1 wyżej: jak kopiuje folder z clientem to moge sobie spokojnie wejsc, gdy zablokuje logi i hackshielda i wcisne g to tez wszystko ładnie chodzi, ale gdy nacisne A lub FB i potem 1 to pokazuje mi sie takie co :

http

:

//imageshack.us/photo/my-images/99/dsdfsdfdfssfdfsdsdfsfds.png/

Opublikowano

Mam problem, może mi ktoś podać linka na hotfile.com z bypassem 1.5, bo jak wchodze na MakinWasLubi.pl czy jakoś tak to mi skanuje i wiry pokazują się a nie przechodzi do strony hotfila ;d Proszę o pomoc... Najlepiej gg-12974491

Weteran
Opublikowano

Ściągasz metin'a.

Aktualizujesz.

Usuwasz folder hackshield.

Wklejasz ten od misiekantos'a.

Uruchamiasz przez obejście.

Nie wgrywaj kamermod'a.

1329036830-U154499.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...