Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Całkowita Blokada Hackshielda

Misiekantos253

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zrobilem tak jak napisales by odblokowac logi potem aktualizacje i zablokowac nastepnie uruchamiam gre poprzez Bypassa i wyskakuja mi nastepujace komunikat

START_SERVIE_ERROR(errorCode=200)

Opublikowano

hej nie widze linka do downloadu prosze mi wyslac poleci +

potrzebuje rowniez pliki do Hs jak i do owego programu w opisie .. Pilnie.

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

Cześć mam problem a mianowicie gdy już wszystko zainstalowalem kolejno jak w poradniku to gdy chcę uruchomić grę dla fishbotów i już włącza mi się menu fishbotów, daję u żeby rozpakować i wyskakuje mi taki błąd:

"C:\Program Files\Metin2\fb_unpack.exe nie jest prawidłową aplikacją systemu Win 32"

Co mam zrobić żeby gra z fb działała?

Opublikowano

@oll jee ^ ^

Przeinstaluj gre

@dawobr

Nie potrafisz czytac? W menu bypassa jak byk jest napisane

@kuler123

Przeczytaj bardzo dokladnie caly pierwszy post - znajdziesz download

@semro

Najpierw ta funkcja musi pobrac pliki do wypakowania. Zaczekaj az pojawi sie okno z informacja o pobraniu plikow i wtedy mozesz wypakowac

Opublikowano

Ja nie moge ciągle jakieś errory wyskakuja ... czy tean CheatEnige jest potrzebny czy nie?

Nie jest potrzebny.Kto chce używa,jest to narzędzie do włamania się do procesu np. gry.

@Misiekantos253

Weź nagraj krótkie demko jak odpalić tą blokade i ewentualne "lekarstwo" na błędy jakie mogą być,uniknie to spamu

Opublikowano

@Misiekantos253 jak już zainstaluję grę i końcowe okienko instalacji jest, to mam otworzyć metka bez bypassa i bez zablokowanego hackshielda żeby się ztorrentowało, czy włożyć bypassa od razu bez niczego od razu po instalacji i odpalać przez bypassa?

Opublikowano

Misiek jesli nie masz nic przeciwko nagram filmik jak zablokowac metka. Ok?

EDIT: sory nie widzialem twojego posta, nie odswierzylem strone

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Opublikowano

A kiedy będzie ten filmik bo już wszystko mi się spier....lilo. Ja proszę tylko żeby ten filmik był bardzo dokładny krok po kroku

Opublikowano

kurde jak zablokować tego hackshielda bo mi po wrzuceniu coś nie działa. zrób filmik ktoś !

powie ktoś czy nie ? i gdzie jest ten bypass ?! bo są same pliki

Opublikowano

Ludnośc,gdzie WY widzicie problem?

Postawić metina,zapdejtować,poinstalować blokady,wrzucić blokadę miśka i zablokować hs.

Czy to wymaga filmu??

Opublikowano

Jak zrobisz Idefis gościu to wrzucisz go tu czy na yt?

EDIT: A jeszcze taka sprawa czy udało by Ci się go dzisiaj zrobić?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...