Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Całkowita Blokada Hackshielda

Misiekantos253

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dar to jak ja podaj gg albo napisz domnie

Ja robie podobnie jak ty ale niemam wh ani sh tylko moda

Edit

zauwazylem ze dziwne rzeczy sie w notanikach robia jak sie cos robi gra itp zobacze co sie dzieje

w syerr zawsze mi wychodzi cos takiego GRANNY: r:/granny/rt/granny_file_info.cpp(145): File has run-time type tag of 0x8000000f, which doesn't match this version of Granny (0x80000010). Automatic conversion will be attempted.

w logach zazwyczj pojawaija sie rzeczy powtarzalne (zazwyczaj boty)

w pachu mam zawsze blad na koncu

niwiem co to jest HsUserUtil

Opublikowano

Nie wiem jak wy dostajecie te bany. Nie dostałem ani razu a w klikunastu przypadkach obecność hackshielda powiadomiła mnie swoim komunikatem.

Opublikowano

Ja niemoge tego pojac sa tacy co bana niedostaja a sa tacy jak ja co bana dostaja mnie poinformowal hs o swojej obecnosci podczas gry na EM2 za moda niedostałem jescze ani za inne tego typu rzeczy

ale i tak najlepsze jest to że kiedy odpalilem to drugie konto to ono nieoztało zablokowane tylko to na EM2 czyli sadze ze hs wykrywa powtarzalny ruch i wysyla logi do analizy i potem nakladaja blokady

mysle tez ze trzeba by zablokowac pisanie logow i wysylanie ich przez hs czego niema w tym bypassie sprubuje cos rozkminic i powiem co mozna jeszcze dodac

i mam pytanie czemu po nazwie folderu jest .log a nie .txt?(niemoge tego zrozumiec bo pliki sa normalnie txt)

Opublikowano

Ja to myśle, że zależy od tego jaki server i jaki GM... Za blokowanie logów też jest ban. Jednak jest mniejsze ryzyko na bana niż na "goło" bez blokady.

Zacząłem sobie grać na us i widze, że nie ma wogóle hsa. Po patchowaniu sie nie torrentuje i w folderze metina nie ma folderu hs. Nie usuwałem go. Dziwne 0_o

combatda.png

Pomogłem ? Spodobało Ci się to co napisałem ? Kliknij w lubuie.png

Opublikowano

Jak zablokowałem tego Hs tak jak jest w tut na windows XP jak bede gral na modzie nie dostane bana, Wczescniej ununolem tekstowe pliki HS, i zrobilem nowe puste w srodku i wziolem tylko do odczytu i dostalem bana. Czy ten sposob uchornbi mnie przed kolejnym banem?

Opublikowano

pomocy zrobiłem wszytko jak napisałeś a mnie kicka co kilka sekund

@edit dodam że zrobiłem wszystko do momentu cheatengine'a nie wliczając go

Opublikowano

ej ja mam takie glupie pytanie do jakiego foldera trzeba dac ten HS bo nie pisze tego na poczatku do folder z metkiem czy do folderu hshield czy jeszcze w jeszcze innym folderze. I czy nalezy miec spatchowany metin2 ? bo mam z 2010 ale cos sie tam patchuje

zbyt duża

Opublikowano

UP folder z metinem i musisz miec spachowanego

czy za sam plik .bat mozna dostac bana?(zeby pach sie nieodpalal bo to zajmuje zaduzo czasu a kamermod mi niepotrzebny)

Opublikowano

Wiem ze to głupie ale czy wstawił by ktos folder hs na jakis hostking bo jam mam zablokowanego i wszystko i nie bociłem na fb nawet 1 dzien i juz ban (4 konta juz tak poszły )

Opublikowano

Niemcy i Polacy to najwieksi cheaterzy:)

I bardzo dobrze.Bo co? Mamy stać z założonymi rękami i patrzeć jak Administratorzy Metin2 PL robią sobie z nas jaja? :F Ceny z kosmosu (niech dadzą drop z psa 100k to w tedy to będzie miało jaki sens chyba,że mają podpisaną umowę z allegro,żeby ludzie kupowali na nim yangi^^) Eventy-żałosne,GM-owie-szkoda gadać,święta-chyba o takim słowie nie słyszeli,rozmowa GM-ów z graczami-leży,pomoc GM-ów-kaputt,radzenie sobie z hakerami?-szkoda gadać,zmuszanie ludzi do kupowania w IS?-wspaniale i to jest jedyna rzecz jaką umieją dobrze wykonać...

Opublikowano

Ej mam problem (i to wiele) Dobra zaczynam napoczatku blokuje logi i pliki spox potem aktualizuje tez ok spoko.Ale potem po 1 wlaczam przez G i mi wyskakuje ze musze przez co to wlaczyc (dlaczego czego mi sie nie wczyta? 1 pytanie) 2. Chce pobrac FB jakis blad wyskakuje jak wpisze u ale za 2 razem wejdzie potem daje 1 i pisze mi ze nie ma jakiegos pliku ... (2 pytanie dlaczego tutaj tak mam?) prosze o pomoc mam zaktualizowany metek !

zbyt duża

Opublikowano

Cos nie gra blokowalem tym bypassem z 2 tygodnie po okolo 2 tygodniach dostalem bana dodam ze jeszcze lowilem ryby ale nie dostawalem przez 2 tygodnie to czemu akurat teraz .A po 2 wbilem 30 lvl na 2 koncie i zbanowali w ciagu kilku godzin takze cos nie teges

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...