Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Całkowita Blokada Hackshielda

Misiekantos253

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

GM'owie lataja po miestach po mapkach itp banuja wszytkich co maja hacki(wiem bo na em2 wida jak gm sie na cibie jopi:P) najczesciej jak widza to patrza prze chwilke potem masz bana:(

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Error gdy uruchamiam grę ;D

Kod;
<title> - LOG

Fatal Error!! Python Library file not exist

Robiłem tak:

1. Zainstalowałem MT

2. pobrałem programik

3. zablokowałem logi i HS

4. Aktualizacje gry "A"

Klikam G i błąd co wyżej ;]

Opublikowano

Jak przejrzą stare logi i będziesz tam widniał to dostaniesz bana prawdopodobnie na miesiąc.

Masz tu parę faktów:

1.Jesteś na internecie

2.jesteś na moim profilu

3.czytasz

5.nie zauważyłeś że nie ma punktu nr 4.

6.Właśnie to sprawdzasz

7.Śmiejesz się

Moje tuty : Wait hack na pl'a

Jeśli pomogłem i uważasz, że pączki są zajebiste daj + :P

Opublikowano

MI N IE DZIAŁA OGÓLNIE CAŁA TA BLOKADA JAK CHCE WŁACZYĆ MOJEGO FB PRZEZ INJECTOR TO WYSIWETLA SIE HS A JAK WŁĄCZAM TEGO FB OD CIEBIE TO NIE CHCE SIE NAWET METIN WŁĄCZYĆ MAM WINDOWSA VISTE .

Pomogłem daj +

Opublikowano

Temat jest długi, i 41 stron naprawdę stwarza problemy odszukać tego co się szuka więc napiszę kilka swoich pytań:

1. Czy za kazdym razem musze uruchamiac to, gdy chce właczyc metina, czy, jesli raz juz zablokowałem to starczy?

2. Jeśli mam zainstalowanych kilka metinów np. jeden normalny, drugi z dmg/waithackiem w róznych folderach, działa to na folder np. C:\METIN2 i C:\M2DMG czy tylko na jeden?

3. Czy Bypass ma być ciągle uruchomiony?

4. Działa to na http://www.mpcforum.pl/topic/287100-dldmg-hack-by-artent/ ?

Opublikowano

No to dalej:

Odpalam buffa na zwykłym metinie (bez dmg/wait), a drugim metinem z folderu C:\M2DMG z hackiem.

Jak zrobić by działał to na drugi folder z hackiem?

Wystarczy nowa instalcja metina "czystego" np. w C:\2_Metin2 a z domyślnym C:\METIN2 z tym hackiem?

Opublikowano

UP niewiem czy ci za kamermoda nie zbanuja tych kont jak na jednym bedziesz gral czystym a drugim brudnym mi tak zbanowalo za em2 (ale to botek i ma jakies powtarzalne ruchy)

Opublikowano

Robie tak włączam program klikam L,H,A wszystko jest. Jak włączam multihacka to wykrywa ; / Co robie zle ?. A i moge używać kamer moda.!!?. ++

1337

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...