Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Całkowita Blokada Hackshielda

Misiekantos253

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

up jak juz spatchujesz i storentujesz metka to dopiero wgraj by passa i odpalaj przez niego bo po bloku juz torent nie dziala

Opublikowano

Misiek a ja mam taki problem... Poblokowalem wszystko twoim sposobem i pobralem Bypassa tylko po to zeby moc shopa otwierac, bo normalnie jadne na Em2 i szkoda mi 1 procesu dla shopa.. Tylko ze za kazdym razem jak odpale metka to po 2 min, HS wywala ze wykrylo Em2. Da sie cos zrobic?

refy RMCF

Opublikowano

Ta blokada nie działa, po 1 dniu grania na fb, dostałem bana na 3 konta a gralem tylko na jednym ;/ ;/ A niby takie zabezpieczenia dobre ...

Opublikowano

To wkoncu dziala ta blokada HS Bo jak bez blokady na KameR modzie gralem to ban na miesiąc.

Proszę o szybką odpowiedz Misiekantos253 wkońcu to twoja robota to chciałbym wiedziec

sumik.jpg
Opublikowano

Nie działa, odpalałem przez tą blokadę FishBota i po jednej nocy łowienia na nim dostałem bana na zawsze ... ;/ Nie polecam tej blokady.

Opublikowano

Na logi blokada dziala w 100%. Jak robiles cos niedozwolonego w czasie gry na kamermodzie (nawet bez zadnego bledu) i dostales bana to juz nie jest wida zlej blokady. Najlepiej zablokowac hsa recznie, ale ja sa problemy to polecam pobrac zablokowany folder hsa ode mnie i zamienic z tym starym (usunac stary i wkleic zablokowany)

Opublikowano

Ej a mnie wywala co jakieś 2 min co jest?

Zainstalowałem metka, spatchowałem, strorrentowałem, zainstalowałem moda, ściągnąłem ten twój folder hsield,a a usunąłem stary a ten twój wkleiłem.

I mnie wywala teraz.

Proszę o pomoc

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Jak chce wypaować pliki fb to mi pisze \fb_unpack.exe nie jest prawidłową aplikacją systemu Win32 , jak rozwiązać ten problem ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...