Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Całkowita Blokada Hackshielda

Misiekantos253

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam taki problem. Pobrałem tego bypassa v1.1 wrzuciłem do folderu z metinem i zamiast się uruchomić to wyskakuje takie coś:

hackshieldh.png

Używałem bypassa v0.7 i chce teraz mieć v1.1 i nie wiem co to za błąd. Po uruchamiałem parę razy, w końcu się uruchomił i pojawiły mi się te dwa pliki. Zablokowałem logi i HS'a, ale gdy włączam fb 3.0.7 to wyskakuje mi detectet_hack (czy coś w tym stylu). Nie wiem czemu HS mi go wykrył. Spróbowałem też podmienić HS'a tym od kamera ale to też nic nie dało.

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

witam mam problem z blokowaniem wpisiw w regedit dokladnie o to ze 2 wpisow wogulen imemoge znalesc moze dlatego ze mam wina 7 32 bity ? prosze o pomoc

Opublikowano

U mnie cos nie dziala nie znaleziono pliku Devil.dll moze ktos mi pomoc z tym fantem:)????

a wkleiles do folderu z metinem?

^^

Opublikowano

www.metin2mod.tk

Zakładka metin2modPL

nadal ten sam bład . pobiore jeszcze raz nowe aktualizacje i zobacze czy bedzie dzialac.

PS.

juz sciaglem wgralem i znowu ten bład powiedzcie w czym tkwi problem???

Opublikowano

ogolnie to pojawialo sie ze nieprawidlowe pliki rot, ale zainstalowalem mod kmr i teraz pokazuje sie zawsze ze mam wlozyc plyrte do napedu gdy wpisze pasy, po reinstalacji nic nie pomaga, zawsze to, co moge zrobic w tej sytuacji zeby dziaalo?

Win7 32bit

Juz ZROBILEM!

Opublikowano

Witam mam taki problem ,ze nie moge wejsc w link by pobrac hs bypass'a v1.1 czy moglbys ktos wstawic go na megaupload ,razem ze skanem.

Opublikowano

@UPDATE

Dodana funkcja uruchomienia gry dla kilku FB, dodana funkcja całkowitej blokady sterownika HackShielda.

Gdy w "Twój wybór" wpisuje HSDRVA,czyli litery odpowiadające automatycznej blokadzie sterownika HS pojawia się komunikat,że nie ma funkcji przypisanej do tego wyboru ;/

Opublikowano

hmmm mi działa... tylko nie wiem czemu wiersz poleceń mam...t aki... malutki... ;D tzn. normalnie jest duży, ale w bypassie się takie małe cuś otwiera, że ciężko cokolwiek przeczytać...

alonec.png

Robię sygny...

za uśmieszki w komentarzach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...