Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Całkowita Blokada Hackshielda

Misiekantos253

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No nie wiem. Dostałem właśnie bana za kamer moda gdzie miałem włączoną funkcje oddawania expa na gildie.. Miałem zablokowane logi i hsa przez bypassa. I odpalałem przez metin2.bat

Widać pewne ryzyko jest na bana.

combatda.png

Pomogłem ? Spodobało Ci się to co napisałem ? Kliknij w lubuie.png

Opublikowano

moj problem rozwiazany. podmienilem jeszcze raz plik index i pliki wh od kamera, zainstalowalem jeszcze raz moda i juz moge normalnie szeptac. jesli komus sie cos takiego przydazy, niech zrobi to samo

Jest ryzyko------>Jest zabawa

Opublikowano

Ryzyko jest zawsze... ale czemu nie odpalałeś przez bypassa?

Ponieważ mnie kickało. A kamer dodał nowego moda z pliczkiem wsadowym. Wystarczyło że miałem zablokowane logi i pliki hsa jednak i tak dostałem bana ;P

A wogóle to widać, że team walczy z tymi naszymi blokadami hsa ---> http://board.metin2.pl/index.php?page=Thread&postID=6877111#post6877111

combatda.png

Pomogłem ? Spodobało Ci się to co napisałem ? Kliknij w lubuie.png

Opublikowano

@UP

Weź od misiekantos Niewykrywalny plik index to bedzie ok

@TOPIC

Czy wyjdzie wersja v1.2 czy inna i jak można wiedziec co w niej będzie:)

ZBIERAM

11949856271997454136tas.png

Opublikowano

Ponieważ mnie kickało. A kamer dodał nowego moda z pliczkiem wsadowym. Wystarczyło że miałem zablokowane logi i pliki hsa jednak i tak dostałem bana ;P

A wogóle to widać, że team walczy z tymi naszymi blokadami hsa ---> http://board.metin2....111#post6877111

Tak i właśnie widać...Idzie im to tak samo jak "rozmowa" z graczami,czyli beznadziejnie.Kilka godzin po aktualizacji pojawił się nowy działający mod,potem FB i WH.Teraz tylko czekać na darmowy i działający MH ^^

Opublikowano

co mam zrobić gdy przy fihbocie wyskakuje mi to ...http://img708.imageshack.us/i/beztytuujgv.png/

a później gdy próbuje nim łowić to ...http://img402.imageshack.us/f/beztytuu5ex.png/

proszę o pomoc (gram przez kamer mod 21.04.11)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Calego metina przeinstaluj na nowo na czysto, spatchoi i storrentuj, wgraj kamermoda zablokuj pliki i logi bypassem i odpal gre przez kamermoda lub bypassa. A co do FB - ta wersja ktorej uzywasz jest juz niekatualna, pobierz i uruchamiaj najnowsza - 3.07...

Opublikowano

24.042011 godz. 13.43

Cześć mam problem mianowicie chciałbym jakiś plik żeby mnie nie logało z mietna (użwam dmg neono na miecze ) mianowicie czy jest jakiś plik prócz kamer moda czy nie da się bez niego wgrać to co działało?

-Używam twojego bypasa 0,7 i loga na nowo zrobiłem mietka i wgrałem 1,1 też loga czyli muszę mieć kamer moda?

-index wgrany i przeprawione na Misiekantos_253 proszę o pomoc

24.042011 god. 18.43

edit widze ze nie bardzo można liczyć na czyjąś odpowiedź

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Skoro tak to poprosze o fish bota wersje 3.0.7 bo ja jakoś nie moge znaleźć

MuRdeRII Booke Maltazar to największe chamy metin2 us z chęcią pomagają rodakom <żart>

Opublikowano

Nadal kicka...

Masz tu parę faktów:

1.Jesteś na internecie

2.jesteś na moim profilu

3.czytasz

5.nie zauważyłeś że nie ma punktu nr 4.

6.Właśnie to sprawdzasz

7.Śmiejesz się

Moje tuty : Wait hack na pl'a

Jeśli pomogłem i uważasz, że pączki są zajebiste daj + :P

Opublikowano

Jak was kicka to zainstalujcie i spatchujcie, storentujcie metina na nowo, na czysto w calkiem oddzielnym folderze na innym dysku. Wtedy wrzucacie bypassa, blokujecie pliki i logi, robicie aktualizacje plikow gry przez bypassa i odpalacie gre przez kamermoda, obejscie lub bypassa. Ostatni raz to powtarzam, za kazdy kolejny post z podobnym stwierdzieniem bedzie lecial raport...

Opublikowano

A ja pytanko mam czy wystarczy że raz zablokuje logi i pliki czy trzeba za kazdym razem gdy odpala się metka?

Masz tu parę faktów:

1.Jesteś na internecie

2.jesteś na moim profilu

3.czytasz

5.nie zauważyłeś że nie ma punktu nr 4.

6.Właśnie to sprawdzasz

7.Śmiejesz się

Moje tuty : Wait hack na pl'a

Jeśli pomogłem i uważasz, że pączki są zajebiste daj + :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...