Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Całkowita Blokada Hackshielda

Misiekantos253

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja zablokowalem wszystko co było opisane. I kiedy wpisuję w oknie ''fb'' włącza mi się fb i okno metin2 lecz gdy chce się zalogować na postać pisze ''bląd połączenia z serwerem" HELP !!!!

Zbieram ++

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No i po co tego używać;jak tu patrze to co 2 post to jakiś kłopot z tym bypassam a to ,że nie działa wyskakuje detect_hack_game jeszcze te durne grzebanie w rejestrze od czego może się komp schrzanić, wystarczy tylko pobrać paczkę z hackshieldem od KaMeRa logi zablokowane i wszystko działa CE i inne tego typu narzędzia działają jak marzenie wraz z hackami (jeżeli aktualnie jakiś działa i omija wykrywanie hackshielda) http://metin2mod.tk/metin2pl.html - tam macie do pobrania. :-)

Opublikowano

Sama paczka nic nie da, to jest tylko czysty HS. Blokada rejestru pomaga, bo system windows nie uzywa sterownika EagleNT i wiadomo ze jest on produkcji AhnLAB. Nic w systemie sie nie napsuje blokujac poprawnie tylko ten pojedynczy klucz. A co do postow - tutaj piszemy tylko w razie jakichkolwiek problemow, czyli np. bledy z hsa.

Opublikowano

"HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\EagleNT - wszedłem w uprawnienia ale nigdzie nie mam zaznaczonego pola "odmów" co prawda kiedyś odpaliłem bypassa ale sądzać po tym to skoro bypass to co on jeszcze tworzy?

Opublikowano

@misiekantos257

Już nie muszę używać twojego nie działającego shitu, gdyż zrobiłem własny, na którym działa ollydbg i wszystko.

Umożliwia uruchomienie metina bez folderu hshield, bro.

DO WSZYSTKICH:

ten sposób jest przestarzały, looknijcie na mój:

http://www.mpcforum.pl/topic/349742-dlmoje-nowe-dzielo-lim3w1nd-hs-exploit/

Opublikowano

Dziwne bo cheat engine 6.0 chodzi dobrze a w 5.6 jest detect hack ame? Da się w ogóle w najnowszym ce zamrozić adres gry?

Opublikowano

Tak, moj znajomy napisal wlasnie expbota w c++ (ukrytego) przy pomocy cheatengine 6.0. Aktualnie polece ci uzyc pliku metin2client.bin od MrOGMWTF (mozesz uzyc aktualizacji z bypassa, aktualizujesz plik metin2client.bin na ten zmodyfikowany). Wtedy np. Olly normalnie sie odpali, a metin sie nie zablokuje (zatrzyma, zatnie).

Opublikowano

Działa ten fb i nie ma bana?

Bo bym postawił na buffie i nie wiem czy ryzykować ;]

Jak będę cały czas patrzył czy nikt nie pisze to jest szansa na bana?

1356721310-U739101.png

Opublikowano

A ja mam problem, po próbie uruchomienia metina przez bypassa pojawia się okno LOG z informacją;

FATAL ERROR!! Python Library file not exist!

Co mam z tym zrobić?

EDIT: a jak zmienię nazwę hackshielda pojawia się to samo co UP

Opublikowano

Mam pytanie a jak by zastapić wszytko co jest zwizane hs'em nawet te dll w jego folderze i wstawic do folderu metina folder log.txt niezmniejszylo by to szans na bana?

Opublikowano

Hmm. a jakim cudem ban jest za "niedozwolone oprogramowanie" ;//.

wszystko mialem blokniete . w rejestrze nie mam tego Eagle ...

34127134971236946388.png

Opublikowano

Ja obserwuje logi itp czasem to sie przydaje i niewiem co sie stanie jak zamienie na log.txt bo niewykrylo mi nic i dawno sie to juz niepokazywalo przpuzczam ze to banuje tylko po okazaniu deteckted game hack jak sadzicie?

@UP wy mieliscie deteckted game hack?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...