Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Całkowita Blokada Hackshielda

Misiekantos253

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

nie wiem czy to dobry pomysl sciagac m2fish erpel z listopada ;s

@jest jakis hack zeby postac sama podchodziila i atakowala mobki?

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Uczeń
Opublikowano

ahaaaaa.png

te 2 okna mi się pokazują po drugim uruchomieniu bypassa, za pierwszy uruchomieniem(a potem w kazdym tez..) wybieram "A", "L" i "H", a na koncu "G"

wlacza sie metek ale bez fb, no a pozniej pokazuje sie to co na ssie wyzej, po kolei(pierw male okno, po zamknieciu malego pojawia sie duze)

Uczeń
Opublikowano

@nie mam pojecia jak to zrobilem ale dziala (3.0.6), ale tylko przez bypassa, na kamerze wykrywa hacka

Uczeń
Opublikowano

sciagnij bypassa i tam masz instrukcje dolaczona(odpal bypassa i ostatnia opcja bodajze)

Opublikowano

tak, ale jak chce calkowicie zablokowac pliki hs'a to musze odinstalowac to EagleXNT, a ja wgl tego nie mam

Jest ryzyko------>Jest zabawa

Opublikowano

Niestety chciałbym powiedzieć że zostały zablokowane wszystkie moje konta w tym mental 77 eq warte ponad 40kkk

Ten sposób niestety nie zadziałał u mnie

Nie wiem dlaczego ale wszyscy mówicie że to działa a jednak moim zdaniem nie działa

Bana również dostał moj kolega 75 mental wszystko robił to co tutaj jest a niestety nie zadziałało

Pozdrawiam

4111494900_1315253429_thumb.jpg

Mental 80 lvl S12 OFF

WP 76 lvl S15 ONN

Mental 70 lvl S15 ONN :)

Opublikowano

Ja dostałem bana na jedno konto... a na drugie nie... gdybym nie używał bypassa, to bym nawet dobrze hacka nie włączył, a już by ban poleciał na oba konta... (albo w ogóle by sie gra nie włączyła) Jeśli hackowałeś na "wartościowym koncie to bardzo mi przykro... Bypass działa... Spróbuj na noobskim koncie odpalić MH i zobacz jak po 10 min dostajesz bana...

alonec.png

Robię sygny...

za uśmieszki w komentarzach

Opublikowano

jak wchodze start ->uruchom -> wpisujemy regedit to nie moge znaleśc tych wszystkich "plików" mam win7 64bit. czy jest inna mozliwośc na obejście hs tym sposobiem???

Opublikowano

Misiekantos mam rozumieć że ściągasz Metin2 PL, aktualizujesz. Blokujesz HS. Wgrywasz By_pass 1.1 (najnowszy) wciskasz po kolei wszystkie literki aby dalej zablokować HackShielda i wtedy masz to !CreateThread bo ja robie to co mówisz i dalej tego nie mam... Co mogę robić źle ? A nie odpalam przez bypassa ponieważ mam dedected hack. ;/ Pomóż z G. Dzieki.

cooltext625770171.png

Jestem głównym producentem KingDomu

Opublikowano

hmmm chyba możliwość odpalenia gry bez okienka.... i ładniej wygląda... możliwość zablokowania tylko logów, lub tylko plików hs, ale oczywiście oba na raz też można...

alonec.png

Robię sygny...

za uśmieszki w komentarzach

Opublikowano

czekac... zrobili dzisiaj akutalizacje ;/

@edit dzisiaj probowalem roznych rzeczy, ale i tak loga ;/

Opublikowano

Mam problem nie posiadam EagleNT tylko Eagle64 czy x64 nie wiem co mam zrobić proszę o pomoc

cudo.png
Opublikowano

was tez kicka? czy cos zrobiliscie? bo ja zaktualizowalem clienta wgralem na nowo moda odpalam przez bypassa i wyrzuca ;/

Opublikowano

a teraz mam pytanie. dla Ciebie moze glupie, ale jak aktualizuje przez bypassa, to pokazuje sie komunikat, ze musze czekac 20s zalezy od szybkosci polaczenia. to jak zaktualizuje to pojawi sie cos takiego, np pliki zostaly pomyslnie zaktualizowane? bo aktualizuje i czekam juz dosyc dlugo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...