Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Całkowita Blokada Hackshielda

Misiekantos253

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja tylko nie czaje jednego...

Wszystko robie tak jak jest opisane odpalam metka i w polowie ladowania wylącza się gra i detect game hack albo invalid files....

Help?

sygna max 800 x 200

Opublikowano

a jak sie wezmie tam zablokuje te logi to okienko z mozna zamknac czy trza miec otwarte ?

Pomogłem ? Nie dawaj + ani minusa. Wejdź na www.pajacyk.pl i kliknij na brzuszek pajacyka !

Opublikowano

Jeżeli masz problemy z zablokowaniem HackShielda - pobierz ten folder z zablokowanymi plikami:

http://hotfile.com/dl/118630137/a77f9b4/hshield_blocked.rar.html

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=e1e9d55a4ac28f4be0728f3438012516966988f6995c816712c21f86d6768190-1306093128

Jeżeli to pobiorę nie będę musiał bawić sie w to blokowanie?? Będzie już to zrobione??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie wiem o co chodzi wkleiłem twojego już zablokowanego hs'a do czystego metka i w 2 punkcie masz napisane żeby zaktualizować metka to uruchamiam przez patchera i wyskakuje błąd że nie ma pliku ahnrpt.exe o co chodzi??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

NOOO TAK WSZYSTKO JEST OKEY ALE JAK CHCE ZEBY PLIKI HASKSHIELDA BYLY ZABLOKOWANE TO JAK URUCHAMIAM GRE I ZARAZ MI WYSKAKUJĘ BLĄD TAKI JAK ROOT.EPK I PISZE ZE CZEBA METKA STORRENTOWAC

A JAK SCIĄGAM TEGO HACKSHIELDA Z ZABLOKOWANYMI JUZ PLIKAMI TO ZNÓW MNIE KICKA NA KAMERMODZIE CO MUSZE ZROBIC ???

Opublikowano

Zaktualizuj grze przez bypssa i poczekaj az sie pokaze okienko, pozniej ponaciskaj enter, zeby przejsc do menu bypassa i uruchom gre. Innym sposobem jest normalne uruchomienie gry, ale pozniej wsszystko musisz na nowo blokowac. A jak ani to ani to nie pomoze no przeinstaluj metina na czysto do innego folderu...

Opublikowano

@ Kaczolot16

Nie dostałem bana od GM'a tylko hs'a i nie zostawilem na noc tylko wieczorem mialem postawione do 22 potem wylaczylem metki rano chce je zalaczyc a tu juz ban

Opublikowano

Tak, pierwszy ban bez informacji na mejlu, i pierwszy na koncie przypisanym do TEGO mejla jest na miesiąc, drugi - blokada wszystkich kont przypisanych do tego mejla na stałe.

Opublikowano

włączał to, klikam kolejno L, H, A i tutaj nie mogę ani ręcznie ani automatycznie zablokować sterownika HS'a - piszę, że coś nie dostępne. No nic ominąłem ten punkt. Włączam ( kamermod się włącza bo mam wgranego ) i mnei kicka po 30 sekundach gry. Wcześniej jak używałem sposobu z mysecretfolder nie kickało ;/

Moje TuT-y;

"Aol- connection log"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...