Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Całkowita Blokada Hackshielda

Misiekantos253

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

powiedz mi misiek czy mam 100% pewnosc ze jak wjede surka 75 lvl nie dostane bana? mi wszytsko ladnie smiga ale to byl byl moj 3 - ci ban za moda 2 razy dostalem i niechcialbym 3 raz dostac :]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano
Takie cos malo da, ale zawsze cos da ;p

znaczy się sposób z MySecretFolder ? dlaczego uważasz, że jest gorszy od tego ;] ?

edit@

powiem Ci tak, wygodniejszy jest Twój lecz ja mogę i mam zaufanie do tamtego.... jak coś pokombinujesz, żeby nie kickało to będę używał twojego.

Moje TuT-y;

"Aol- connection log"

Opublikowano

Witam.

Wykonałem wszystko jak napisałeś oprócz pkt.4 ponieważ pisało mi że niema funkcji do przypisanego wybru (wybrałem funkcje automatyczną ) więc pobrałem pliki już zablokowane i podmieniłem z oryginalnymi w Metin2

Gdy chcę włączyć metka dla FB wybieram komende 1 naciskam enter i wyskakuje mi błąd " uruchomienie tej aplikacji nie powiodło się , ponieważ nie znaleziono DevIL.dll. ponowne zainstalowanie aplikacji może naprawić ten problem" , więc zainstalowałem odnowa metka (tamtego usunąłem) i zrobiłem znowu tak jak opisałeś i zaś to samo...

Dałbyś rade mi jakoś pomóc ?

Opublikowano

@UP

w folderze z metinem mam wszystko ok poniewaz jak instaluje metka i go włączam to mi wszystko gra lecz dopiero jak próbuje usunąć HS to mi wyskakuje ten błąd :/

Opublikowano

A JA PROSZE O TO ABY, KTOS POWIEDZIAL MI DOKLADNIE JAK MAM ZROBIC, ABY NIE DOSTAC BANA I UMIEC URZYWAC M2 FISH 3.0.9 NORMALNIE. CO MAM SCIAGNAC CO MAM GDZIE WLOZYC !!!!!

Opublikowano

Witam.Mam pytanie bana łapiemy za logi jakie kolwiek .Czy np.logło mnie bo mialem za szybko sh to tez ban?

65776504175913733440.png

00354592618056377658.jpg

Opublikowano

ale moze expbot i fishbot to inne rzeczy w sumie... ; p nie wiem czym to się różni ale... mógłbyś opisać jak firewallem bloknąć hs ?

Opublikowano

Ja na 2xFB też dostałem bana .. Gm'owie latają all i pewnie dlatego..

65776504175913733440.png

00354592618056377658.jpg

Opublikowano

Mam taki problem. Ściagnałem pliki zablokowane, usunąłem HS z metina, wrzuciłem pliki zablokowane. i wyskakuje mi następujący błąd:

32039610.png

Uploaded with ImageShack.us

Próbowałem przez Bypassa to mi wyskakuje to:

bd2q.png

Uploaded with ImageShack.us

Co zrobic?? Proszę o pomoc.

Opublikowano

Ostrzegam.;)Nie opłaca się wysawiać narazie FB .W ostatnie dwa dni dostałem bana na 3 konta i chowałem się w różne kąty.Hackshielda zablokowałęm i nic.Wydaje mi się że GM'owie znaleźli jakiś sposób .;]Nie radzę narazie łowić ban gwarantowany.

65776504175913733440.png

00354592618056377658.jpg

Opublikowano

@2xUP

Masz cos w systemie napiepszone, proponuje zainstalowac metina na nowo do innego folderu, tam spatchowac i storentowac metina i pozniej przed uruchomieniem wrzucasz tylko folder zablokowanego hsa

@UP

Jak cie ktos widzial to sie nie dziw... Jak dostaniesz bana bez zadnego maila z informacja to wtedy jest wina tego, ze uzywales za starego pliku metin2client.bin i cie kickalo albo cos zrobiles na kamermodzie co normalnie bez modyfikacji clienta jest niedozwolone...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...