Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Całkowita Blokada Hackshielda

Misiekantos253

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

Mnie też kickało, ale tylko na FB, z innymi hackami jest dobrze

btw. jak sie podnosi itemy na dh bo nie umiem, pisze ze "nie mozesz podniesc przedmiotu"

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kurw. , dę , pobrałem metka , spatchowałem i ztorrentowałem normalnie się uruchomił wszystko git,pobrałem bypass 0.7 (w 1.0 kickało) po wgraniu i uruchomieniu go:

buuu.png

Przypomnę że jeszcze wczoraj chodziło jak ta lala

32266.png

34904.jpg

21939.png

35353.png

Opublikowano

@Up

Bo może nie kliknąłeś w GUI "a"

by pliki zaktualizować ; )

@Edit

Na nie zaktualizowanym metku tez kicka juz co 5-10sec..

34127134971236946388.png

Opublikowano

ja mam ten plik EagleNT, ale nie mam tego EagleXNT ;/

ten EagleXNT jest w tym samym folderze co EagleNT? jesli nie, to gdzie go moge znalezc?

Jest ryzyko------>Jest zabawa

Opublikowano

Będzie działać mobber hack bo jak wezme twoja blokade to sie injectuje widze to ale jak wcisne zeby przyciaglo to nic sie nie dzieje

ZBIERAM

11949856271997454136tas.png

Opublikowano

To z Consolą mi nie działa... A głównie nie mam tego "!CreateThread" ... Powiec o co kaman?

cooltext625770171.png

Jestem głównym producentem KingDomu

Opublikowano

ja mam z paczki od miska i ładnie chodzi... nie wiem co to za wersja nawet...z nazwy wynika, że 3.0.5 ściągnij

http://www.mpcforum.pl/topic/234789-dlnewworking-multihacki-fishboty-i-inne-na-metin2-pl-zajrzyj/

włącz bypassa zablokuj logi, ewentualnie zaktualizuj grę i powinno działać. Mi działa przynajmniej... w ostateczności reinstal metka

alonec.png

Robię sygny...

za uśmieszki w komentarzach

Opublikowano

mam pytanie czy jak sciągne tego bypassa 1.0 to blokuje 99.99% logów rozumiem.. ale jak jeszcze hackshielda zablokuje LOCK'IEM to będzie lepiej.. czy tego wogóle nie blokować. ??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Uczeń
Opublikowano

Misio, injectora i hacki mam na pulpicie, mam 3 foldery metina (metin czysty, metin2 na kamera i metin2 na fish lub inne - bypass)

Podałby ktos jeszcze hacka ktory podchodzi do mobkow i je bije? Bo waithack nie jest taki dobry jak myslalem :/

Opublikowano

najlepiej jak masz czysty, to zrób kopię, wywal tego z bypassem i na kopi czystego storrentuj, spathuj zaktualizuj przez bypassa blokuj logi i hs i włącz FB 3.0.5 (mi ten działa).

alonec.png

Robię sygny...

za uśmieszki w komentarzach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...