Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapisy Na Whitelist'e

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: Samyy

Dlaczego? Grałem w "poprzedniej edycji" lubie minecrafta, od kąd czekam na reaktywacje tego serwera gram na singlu:)

y5r5.png

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick w grze: defon

Dlaczego chcesz zagrać: Chciałbym zacząć od nowa, pobudować trochę, mile spędzić czas. Grałem na poprzedniej edycji serwera.

Nick w grze: Matiabruzzi

Dlaczego chcesz zagrać: Jestem kreatywny i towarzyski. Podobnie jak kuzyn, grałem poprzednio, na innym nicku i nie miałem premki. Ręczymy za siebie.

Opublikowano

Nick: stachi

Dlaczego: Chciałbym pograć na stabilnym serwerze multiplayer(i chyba największym pirackim)

Nick: mariaf

Dlaczego: dla kolegi, chciałby grać ze mną.

Opublikowano

Nick w grze: Sagu

Dlaczego chce grać? Grałem na poprzedniej edycji serwera i mi się bardzo spodobało. Singiel mi się już znudził i chciałbym pobawić się z innymi graczami tego serwera.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

nick: pijany1221 jeżeli nick zablokowany (Geo wie czemu) to prosze o dodanie ElBrowaro

Czemu : Byłem na wcześniejszym serwerze, na tym zaś byłem Beta testerem a teraz natomiast chce zostać jednym z licznego groma graczy więc chyba wiadome że serwera już nie opuszczę (jedynie moge robić przerwy góra 3dni ze względów nauki).

Opublikowano

Nick w grze : ViPcIoR

Dlaczego? :Byłem beta testerem i chcę też grac na oficjalu.

Czekałem długo na oficjala na beta mało osób grywało 10 +/-

max 5 linijek tekstu.

Opublikowano

nick w grze:cichy

Dlaczego chcesz zagrać:Kiedyś grałem na tym serwie i chciałbym jeszcze pograć

1330007971-U359964.png

Opublikowano

Nick: Hossa

Dlaczego chcę grać?

Ponieważ uważam ten serwer za najlepszy z pośród tych na których grałem. Stabilność itp

Pomogłem daj 5

Opublikowano

Nick:Bosser

Dlaczego chcę zagrać: chcę zagrać na serwerze na którym nie ma żadnych bugów i wszystko działa ale też dla dobrej zabawy.

zakaz umieszczania linków wychodzących

Opublikowano

Nick w grze:Xanzi

Dlaczego chcesz zagrać: grałem tutaj przed zamknięciem serwera i chce znowu podjąć się tej misji , jaką jest minecraft ! ;p

Opublikowano

Nick : Destiny

Dlaczego chcesz zagrać:Ponieważ grałem na becie i bawilem się swietnie i chce bawić się dalej ponieważ serwer utrzyma sie dlugo a ja takiego szukam.

Ach cr7 klekaj przed mistrzem Messim=)

Opublikowano

Nick: Trolololo

Dlaczego chcę grać: Chcę zglebić świat minecrafta.

Tylko prozę o dokładne skopiowanie nicku, bo na wcześniejszej edycji serwera były z tym problemy.

Opublikowano

Wzór:

Nick w grze: Ronin

Dlaczego chcesz zagrać: bo już grałem na poprzedniej wersji, poza ludźmi, to server był spoko

poza tym to serv mpc, więc chce sobie na nim pograć.

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...