Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapisy Na Whitelist'e

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick w grze: Pewex

Dlaczego chcę grać: Single mi się znudził a poza tym słyszałem że ten serv jest spoko

Opublikowano

Nick : Rysiu (Jeśli Zajęty to "Budowlaniec")

Dlaczego?: Serwer ten polecił mi kolega "Asparte" a poza tym nie mam co robić w wolnych chwilach więc gram;)

Opublikowano

Nick: Papja

Dlaczego? Nuda mnie zżera a nie gram już w żadne mmo bo wciągnąłem się w minecrafta.Na pewno nie będę klął jak najęty niszczył innym budowli zależy mi przede wszystkim na tym by miło spędzić czas na tym serwie

Opublikowano

Nick w grze:TheAdiSkate

Dlaczego chcesz zagrać:Nudzi mi sie duzo kolegow z sql gra Chciałbym Spróbowac Swojich Sił w Zespole

h6IduA1.png

Opublikowano

Nick w grze:

Expik/Need

Dlaczego chcesz zagrać:

Ponieważ ciekawi mnie jak budują się inni gracze, chcę też spróbować rozgrywki multiplayer ponieważ dotychczas grałem tylko na single.

TGLNeedQQ_eune_103_4_nozg.png

Opublikowano

Nick: Vv4rr10r

Chcę zagrać na tem serwerze, ponieważ ze wszystkich ten ma największą liczbę graczy i jest najbardziej profesjonalny. Nigdy nie grałem na multiplayerze.

Opublikowano

Witam

Mój nick w grze to: HokagePain07

Dlaczego: Mój kolega pokazał mi tą grę, bardzo mi się spodobała więc ją kupiłem. Gram na singlu od 2 mięsięcy i chciałem przejść na multi, a wszyscy znajomi grają naa tym serwerze i ja też chcę. Mamy zamiar wybudować wielki dom itd. Bardzo mi zależy na tym serwerze!

21191.jpg

metallicafan.jpg

Opublikowano

Nick w grze:Kaloryferowy

Dlaczego chcę zagrać:Bo chce spróbować czegoś nowego,a nie tylko singla,a po za tym serwer jest oficjalnym na tym forum,a przez to musi być tu dużo graczy i musi być dopracowany.

Opublikowano

Reynald

Grywam w Minecrafta kilak tygodni, w single osiągnąłem można powiedzieć że wszystko. Na MP gram od kilku dni jednak żaden serwer nie przypadł mi do gustu, dlatego szukam przygody na Waszym servie.

Opublikowano

Nick: xyhopata

Dlaczego chcę zagrać: Grałem w minecrafta juz dawno temu, ale nie znałem żadnego dobrego serwera. Teraz gra juz tutaj paru znajomych, i chcę z nimi popykać.

hm7gidhs2hjo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...