Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapisy Na Whitelist'e

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick w grze: BobBudowniczy

Dlaczego chce grac? : poniewaz gralem na poprzedniej becie/offical i mi sie podobalo ;] i mam zamiar tutaj tez grac : D

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick w grze: Nothim

Dlaczego chcesz zagrać: grałem już na kilkunastu serwerach i myślę że serwer mpc będzie miał ogarniętych adminów

Opublikowano

Nick:L0ocz3k

Dlaczego chcesz zagrać:Myślę, że serwer zapowiada się bardzo fajnie, chce poznać nowych ludzi.A poza tym podoba mi się minecraft.

minecr10.pngredsto11.pngpig-ri10.pngbeta-p10.png

0 postów 100 postów 200 postów 300 postów

400 postów 500 postów 750 postów 1000 postów

Opublikowano

Nick w grze: Flow

Dlaczego chcesz zagrać: Grałem na tym serwerze przedtem i mi się podobał. Zakończyłem grę w Minecraft ponieważ serwer został zamknięty, lecz kiedy dowiedziałem się o reaktywacji od razu zacząłem z powortem na singlu grać w oczekiwaniu na oficjalne otwarcie.

Za kolegę:

Nick w grze: Arczio

Dlaczego: Bo Minecraft to fajna gra

Opublikowano

Chciałbym dodać jeszcze dwóch kolegów:

Nick: Klapiusz

Dlaczego chcę zagrać: Singiel jest nudny, oraz chcę zagrać z kolegą, a słyszałem, że serwer zapowiada się znakomicie! Pozrdawiam Klapiusz.

oraz kolejny kolega

Nick: domdom20

Dlaczego chcę zagrać: Grałem na poprzednim serwerze, bardzo mi się tam spodobało. Mam nadzieję, że gra będzie tak samo ciekawa jak na poprzednim. Pozdrawiam!

u7zdc8-2.png

Opublikowano

Nick w grze: Darnock666

Dlaczego chcesz zagrać: Ponieważ lubię tę grę i znam się już trochę na niej oraz dlatego że już wcześniej grałem na tym serwerze.

mca.png
Opublikowano

Nick w grze: RelaxBoy

Dlaczego chcesz zagrać: Chce zagrac poniewaz zdeka znudzi mi sie Single Player a z dobrze znanymi ludzmi z mpc chetnie bym zagral:)

Nie czituje (nawet jakbym mial mozliwosc uzywania czitow bez wiedzy admina to bym ich nie uzywal) uwazam ze sa one niepotrzebne w takiej grze.

Gralem na poprzednim serwerze, zbudowalem niezly domek... ogolnie fajnie:)

Jeżeli ci pomogłem lub wniosłem coś do tematu to kliknij "Lubie to".

mca.png

Profesjonalne tłumaczenie tekstu [Angielski -> Polski] lub [Polski -> Angielski]. Napisz na pw lub gg a sie dogadamy !

Opublikowano

Nick w grze: nismons

Dlaczego chcesz zagrać: Gdyż serwer mpcforum to jeden z najbardziej ogarniętych serwerów.

refy w sygnie RMCF1902

Opublikowano

Nick w grze : iwuspl

Dlaczego : grałem już na tym serwerze nim padł. Lubię was bardziej od innych serwerów i sądze że macie lepsze pluginy i fajniejszych Adminów od innych polskich i zagranicznych serwerów.

Opublikowano

Nick w grze: Kaeste

Dlaczego chcę zagrać?

Jestem nowym użytkownikiem MPCforum, jednakże przeglądam je przeszło od roku. Jakoś nigdy mnie nie zbierało na rejestrację się tutaj, ale nie o tym mowa. Szukając dzisiaj ciekawych 'seedów' do minecrafta, natrafiłem na temat o reaktywacji servera MPC. Od dawna szukałem jakiegoś servera na nieoryginalną wersję gry i o to jestem.

Dziękuję oraz pozdrawiam,

Kaeste.

Opublikowano

Nick w grze: TeCh

Dlaczego chcesz zagrać: Ponieważ gra wielu kolegów, byłem betatesterem, nie było na mnie skarg, jestem miły, lubię budować.

Pozdrawiam, TeCh

89850546305879240269.png

Jak już masz coś mi dawać, przemyśl to 10 razy, potem 5 razy i ostatecznie.

Bądź noobek

:) daj delete.pngsexf.gifsexf.gifsexf.gifsexf.gifsexf.gif

,, BY Mariobase kropa pe el xD!

Opublikowano

Bardzo proszę o dodanie mnie

Nick w grze: gouran

Dlaczego chcesz zagrać: Ponieważ już mi się nudzi single a chce się pochwalić swoimi budowlami na multi i pograć z kolegami ;p

Opublikowano

2 minuty

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Geo odpalaj!!!!

Gramy panowie Gogogogo

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Nick w grze: osztenkurden

Dlaczego chcesz zagrać: Bo byłem beta testerem, było bardzo fajnie i w sumie tu jest najfajniej!

wqdz690429546a.GIFPiszę poprawnie po polsku

Bywalec MPC | ProUser

Opublikowano

Nick w grze: Sqner

Dlaczego chcesz zagrać: Bo właśnie zacząłem swoją przygode z Minecraftem i fajnie będzie zagrać z innymi z MPC.

Modna sygnatura.

Opublikowano

GaLaForever

Dlaczego: Szukam serwera już od dawna, a mpcforum serwer najlepszy jak dla mnie i najbardziej mi odpowiada. ;]

Daj co chcesz... Myślisz że ktoś się przejmie?

minecraftus.png

1293724352-U124874.png

31019.png

GaŁaForever

Opublikowano

Doda mnie ktoś wreszcie? Byłem na pierwszych stronach :l.

Nick: Zavetti

Ostatnio sporo pykam w multi mc, znam się na INVeditie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...