Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapisy Na Whitelist'e

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm...

Nie zostałem dodany. Moje podanie jest na 90 stronie.

Nick: Glaser90

Dlaczego: Chcę pograć na serwerze który nie padnie po tygodniu, oraz dobrze się bawić.

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

prosze o dodanie mnie do white listy nick jacoman22 chcem grać bo mi się na singlu już nudzi

9:41 21 listopada 2010 - 333 odwiedzin w moim profilu jeśli chcesz mi pomóc wejdź

LUBIE ---

Opublikowano

Nick: Salono21

Dlaczego chce grać: Ponieważ już kiedyś na tym serwie grałem i go lubiłem (puki nie padł)

Mój poprzedni nick to Salomon21 ale nie moge sie zalogować na serwa pisze ze mam sie zapisać na whitelist

Opublikowano

Nick: California

Powód: Chciałbym przegrać trochę czasu w stworzonym przez dobrą ekipę świecie Minecrafta. Myślę, że będzie miło i przyjemnie.

Opublikowano

Nick w grze: M1X3R

Dlaczego chce grać: Lubie Budować Minecraft wciągnął mnie na MaaXa ! Lubie się dobrze bawić , Chciałbym pozabijać nude na Servie stworzonym przez Porządną Ekipe.

Pozdrawiam

OndteAw.png

Opublikowano

Nick : Izoband

Dlaczego chcę zagrać? : Grałem wcześniej na serwerze MPC, jest tam po prostu zbyt fajnie, aby mogła mnie ominąć taka zabawa ;]

Zbliżamy się ku końcowi.

95/100 %

Żegnaj MPC Forum

Opublikowano

Dodaj mojego Kolegę do gry : Niesamowitusiek

Dlaczego : Zna się na tym razem budujemy dom

1369851372-U355713.png

by Regman

Opublikowano

Nick: Sor4n

Dlaczego chcę zagrać? : Czemu hmm grałem wcześniej na serverze i mi sie podobał.

Chciałym znowu dołączyć do WhiteListy i grać ze znajomymi budując rozmaite budynki. Pozdrawiam

30364378.png

Opublikowano

Nick - Sylar

Dlaczego chcę zagrać? - Grałem na poprzednim serwerze i było ciekawie. Więc dlaczego nie zagrać na tej wersji serwera?

85635353360464099090.jpg

98288110600973971153.png

Opublikowano

Nick: Rattler

Dlaczego chcę zagrać? Bo nudy ogołnie. Szukam serwera na którym można się pobawić (nie niszcząc domków;x)

Justin Bieber: Pan bóg* powiedział, że jestem najlepszy.

Eminem: Ja nic nie mówiłem.

* - błąd zrobiony celowo. Bóg jest tylko jeden.

Opublikowano

Nick w grze: Vanquisz

Dlaczego chcesz zagrać:Grałem na pierwszym servie i chcem popykac na drugim :]

Jeśli jesteś "prO" daj mi --- .

Lubie minusy.

Daj Tego Minusa !:)

Opublikowano

Nick w grze: Szary

Dlaczego chcesz zagrać: Grałem juz na serwerze MPC, było ciekawie i nie chcę przegapić okazji, żeby zagrać ponownie.

Opublikowano

Nick w grze: Hasior

Dlaczego chcesz zagrać: Mam duże doświadczenie w grze i chcę pomóc rozwijać się temu serwerowi a zarazem czerpać z tego przyjemność;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...