Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapisy Na Whitelist'e

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nazwa: Pique

Dlaczego chcę zagrać: W single player zbudowałem już wszystko ;p Chcę zaznać radości gry wspólnie z innymi ludźmi.

Opublikowano

Nick w grze:Yoke99

Dlaczego chcesz zagrać: Niemam nic do roboty chce grać bo ten najbardziej serwer mi sie podoba:D

Opublikowano

Nick: FreeQ

Dlaczego chcę zagrać?: Ponieważ szukam popularnego i dobrego serwera w Minecrafcie, z kulturalnymi osobami, które nie przeszkadzają sobie nawzajem.

Opublikowano

Nick: luki200810

powód: Jestem aktywnym graczem, lubię grać w minecrafta na różnych serwerach, mam 19 lat, umiem zachować kulturę, oraz jestem kreatywny.

Opublikowano

Nick w grze: SmoFex

Dlaczego chcesz zagrać: Długo jestem użytkownikiem waszego forum, a w to gram od paru dni i chciałbym zobaczyć jak wygląda gra na serwerze i miejmy nadzieję zostać na dłużej ;D

Opublikowano

Nick w grze: Kortaxel

Dlaczego chcesz zagrać: Hmm dobre pytanie. To w sumie mysle ze gierka fajna i ten serwer wydaje mi sie odpowiedni do rozpoczecia gry

DAJ + TO KOSZTUJE.... ALE MALO. TYLKO 1 KLIK. TO LEPIEJ NIŻ DAĆ - BO WTEDY KLIKASZ MOCNIEJ CO SKUTKUJE WIĘKSZYM ZUŻYCIEM MYSZKI!!!!TM

Opublikowano

Proszę o wstrzymanie dodawanie do whitelisty do odwołania.

Wprowadzimy system invite only. Osoba zapraszająca będzie brała odpowiedzialność za osobę zapraszaną.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nick w grze: Headkevin

Dlaczego chcesz zagrać: Bo czekam na start servera juz od miesiaca ;** i to ja namowilem geo zeby dzisiaj byl start !

Opublikowano

nick JohnOka

dlaczego? Bylem beta testerem i pogralem troche a teraz chce pograc jako zwykly gracz. mysle ze server bedzie znow mial czas swojej swietnosci jak sprzed off'a

sygnn.png
Weteran
Opublikowano

Nick w grze: Xaulin

Dlaczego chcesz zagrać: Ponieważ myślę że ten serwer może być fajny, nie będę więcej się rozpisywać ponieważ składałem podanie na beta testera oraz grałem jeszcze na poprzednim serwerze.

Jeżeli osoby biorące udział w beta testach będą automatycznie dodawane do wh proszę zignorować te podanie.

Opublikowano

Nick w grze: Kuba18

Dlaczego chcesz zagrać: Ponieważ już kiedyś grałem na tym serverze i jest naj naj najlepszy ze wszystkich...

Przez ten cały czas czekałem tylko na ten server....

Bo jest najlepszy....

Kochane IConnomy...

Pozdrowienia dla całego Team'u

r718w5.png

Opublikowano

Nick: ZniszczeCie

Dlaczego?: Nie mam za bardzo gdzie grać, a single po grze multi się nudzi.

Opublikowano

Nick w grze: Pinkorek

Dlaczego chcesz zagrać: Grałem na wszystkich poprzednich betach i oficjalnym. Razem z kolegami grało się bardzo miło. Chcę zagrać jeszcze raz, reszta serwerów ssie.

u7zdc8-2.png

Opublikowano

Nick w grze : Notifier

Dlaczego chce zagrac? : Jest to jeden z lepszych serwerów w Polsce warty poświęcenia tych kilku godzin.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Nick W grze : Mechu

Dlaczego chcesz grać : Nudzę się ;] jest to, był to największy serwer w europie to tez jeden powód.

Nick w grze: Swizzy

Dlaczego chcesz grać : Polecono mi ten serwer

Nick w grze: Misiek

Dlaczego chcesz grać : polecono mi ten serwer

Razem graliśmy na poprzedniej edycji tegoż serwera.

battles,proportional,340,200,4aacb48576518419e9d6e448daa43645.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...