Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapisy Na Whitelist'e

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick w grze: Ciacho

Dlaczego chcesz zagrać: Zabawa na MP jest o wiele fajniejsza niż na singlu można grupowo coś wybudować ,wykreować tudzież stworzyć jak kto woli =]

Opublikowano

Nick w grze: Dzikis

Dlaczego chcesz zagrać: : Single jest strasznie nudny, chciałbym tworzyć konkretne projekty wraz z innymi ludźmi.

Opublikowano

Nick: arturkamart

chce grac bo wpienia mnie to ze trzeba placic za to i grac z turkami spamujacymi na prawo i lewo. Jestem patriota, polakiem i chce grac z polakami na zhaksowanym serwie jak na polakow przystalo. zarejestrowanie mnie do gry jest sprawa waszego honoru i szacunku do rodowitego polaka

z powazaniem

Arturkamart

Opublikowano

Nick w grze: RoadrunnerV8

Dlaczego chcesz zagrać: Nigdy nie grałem w multiplayer w minecraft a chciałbym zagrać z innymi, a singlplayer już mi się powoli nudzi.

Opublikowano

Nick w grze: dami423

Dlaczego chce grać: Chcę pograć dla zabawy, oraz nie mam żadnego serwera na którym mógłbym pograć, dlatego chciałbym zagrać na tym serwerze. Chciałbym też pograć z kolegą.

Reflinki w sygnie

Opublikowano

Nick w grze: Papier

Dlaczego chce grać: Jak większości Single już mi się znudził, grałem na paru innych zagranicznych serwerach, lecz tylko pare chwil. Teraz chcę spróbować tu : )

Opublikowano

Nick w grze: Juras

Dlaczego chcesz zagrać: W minecrafta gram już jakoś czas (głównie singiel) jednak chciał bym się sprawdzić w multi;)

Opublikowano

nick: kurczakos345

dlaczego chce zagrać na multiplayer:

singleplayer mi się znudziło u kolegi zagrałem na multiplayer i teraz chce spróbować sam

Opublikowano

singleplayer mi się znudziło u kolegi zagrałem na multiplayer i teraz chce spróbować sam

Opublikowano

Opublikowano

Nick:RoninSS

Dlaczego ? Chcę zobaczyć serwer, czy mi się spodoba, wygląda że jest bardzo dobry a to oznacza dobrą zabawę.

Proszę o dodanie

roninj.png
Opublikowano

Nick w grze:Rojer12

Dlaczego chcesz zagrać:Ponieważ grałem już dużo w single player i znudził mi się chciałbym spróbować sił w multiplayer.

Opublikowano

Nick w grze: sensilo

Dlaczego chcesz zagrać: Przetyrałem singla wzdłuż i wszerz i chcę spróbowac swoich sił w multi.

Opublikowano

Nick: CMPRial

Dlaczego tutaj: Bardzo lubię grę Minecraft, ale każdy serwer z Mc nie działa za długo, bardzo chciałbym na nim zagrac, ponieważ z tego co widziałem to ten serwer jest extra!!

Pozdrawiam MPCforum

Opublikowano

Wpisalibyscie jeszcze nick : Szwedziu (kolega)

Dlaczego: Dopiero sie zaznajamia z MC i ucze go podstaw niebędzie nic rozwalać

Zbieram ++++ Hainz UP :D

dxsygna.jpg

Opublikowano

Nick: CTSG (Skrót od moich imion, żeby nie było - Cezary Teodor Samuel Garbowski. Nie mam NK więc nie szukajcie)

Dlaczego: Wiele z opowiadań kolegów, podobno serwer extra.

Opublikowano

nick w grze:kurczakos

dlaczego chce zagrac na multiplayer: singleplayer mi się znudził chciałbym pograc z normalnymi ludzmi na multiplayer

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...