Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę Adminem\Szukam Admina

UWIELBIAMGMMODE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatnio widziałem dużo tematów o takiej tematyce. Postanowiłem założyć temat, który ograniczy spam i pozwoli swobodniej poruszać się po forum. Przechodząc do rzeczy pragnę dać wam wzór podania.

Wzór podania na admina dla osoby, która chce zostać adminem\modem.

Witam. Chciałbym zostać adminem/modem.

Imię: Tu twoje imię

Staż w minecraft: Tu piszesz ile grasz w minecrafta

Zaawansowanie w bukkit: Piszesz jak bardzo jesteś zaawansowany w posługiwaniu się oprogramowaniem bukkit (w skali 1 do 10)

Zaawansowanie w Canary: Piszesz jak bardzo jesteś zaawansowany w posługiwaniu się oprogramowaniem Canary (w skali 1 do 10)

Dlaczego ja?: Piszesz dlaczego właśnie ty nadajesz się na admina

Kod wzoru (wkleić w treść posta):

[b][color="#FF0000"][font="Arial"][size="3"]Witam. Chciałbym zostać adminem/modem.
Imię: Tu twoje imię
Staż w minecraft: Tu piszesz ile grasz w minecrafta
Zaawansowanie w bukkit: Piszesz jak bardzo jesteś zaawansowany w posługiwaniu się oprogramowaniem bukkit (w skali 1 do 10)
Zaawansowanie w Canary: Piszesz jak bardzo jesteś zaawansowany w posługiwaniu się oprogramowaniem Canary (w skali 1 do 10)
Dlaczego ja?: Piszesz dlaczego właśnie ty nadajesz się na admina[/size][/font][/b][/color]

Wzór szukania admina dla osoby, która szuka admina\moda.

Witam. Szukam admina\moda.

Pliki mojego servera: (Canary lub bukkit lub pliki Mojang)

Typ mojego servera: (hamachi, no-hamachi, VPS, Dedyk)

Wymagany wiek: Piszesz w jakim wieku ma być osoba, której szukasz

Wymagany staż: Piszesz jaki co najmniej szukana osoba ma mieć staż w grze minecraft

Wymagane zaawansowanie w bukkit\Canary: Piszesz jak bardzo zaawansowana w wybranym przez ciebie oprogramowaniu ma być wybrana osoba

Kod wzoru (wkleić w treść posta):

[b][color="#00FF00"][size="3"][font="Arial"]
Witam. Szukam admina\moda.
Pliki mojego servera: (Canary lub bukkit lub pliki Mojang)
Typ mojego servera: (hamachi, no-hamachi, VPS, Dedyk)
Wymagany wiek: Piszesz w jakim wieku ma być osoba, której szukasz
Wymagany staż: Piszesz jaki co najmniej szukana osoba ma mieć staż w grze minecraft
Wymagane zaawansowanie w bukkit\Canary: Piszesz jak bardzo zaawansowana w wybranym przez ciebie oprogramowaniu ma być wybrana osoba[/font][/size][/color][/b]

Pozdrawiam i liczę na plusy. Błędy językowe, które popełniłem pisać w komentarzach. Jeżeli Modowi działu coś się nie spodoba to niech napisze.

Szukasz admina lub chcesz nim zostać?! Dobrze trafiłeś. Wejdź do tego tematu: Kliknij ten napis aby przejść do tego tematu

Opublikowano

Bez sensu.Ludzie by tak spamowali i bili posty że w połowię człowiek by sobie odpuścił bo połowa graczy jaja by sobie robiła.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Imię: Emil.

Staż w minecraft: 9 miesięcy.

Zaawansowanie w bukkit: 8.

Zaawansowanie w Canary: 6.

Dlaczego ja?: Jestem miły. Dbam o ortografie. Chce zrobić coś dobrego dla kogoś.

Opublikowano

Imię: Emil.

Staż w minecraft: 9 miesięcy.

Zaawansowanie w bukkit: 8.

Zaawansowanie w Canary: 6.

Dlaczego ja?: Jestem miły. Dbam o ortografie. Chce zrobić coś dobrego dla kogoś.

gg: 11428092

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...