Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapisy Na Whitelist'e

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: majster

Dlaczego chce zagrać? W sumie to bedzie pierwszy tak duzy serwer na jakim zagram, tak to tylko na swoim z kumplami grałem.

Dziwne uczucie być jednym z ostatnich pokoleń które spędzało swoje dzieciństwo na dworze, a nie przed kompem...

Opublikowano

Nick w grze: hedo

Dlaczego chcesz zagrać: Gram od 2 tygodni w MC i chce na jakims fajnym Multiplayerze popykac ;D

Sorry admini ze drugi raz ale chce cos powiedziec innym:

Nie piszcie 2 razy od kiedy jest d nowa White Lista bo moderatorzy lub kto to tam dodaje proboje odpalic serwer wiec dla neigo jest to sprawwa drugorzedna ;D

Serwer juz odpalony czyli dodaja do white listy ;D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

yyy... wyskakuję "Aby zagrać złóż podanie na MPCFORUM.PL w dziale Minecraft"

Chyba nie dodano ;/

Nick w grze: Flow

Dlaczego chcesz zagrać: Grałem na tym serwerze przedtem i mi się podobał. Zakończyłem grę w Minecraft ponieważ serwer został zamknięty, lecz kiedy dowiedziałem się o reaktywacji od razu zacząłem z powortem na singlu grać w oczekiwaniu na oficjalne otwarcie.

Za kolegę:

Nick w grze: Arczio

Dlaczego: Bo Minecraft to fajna gra

Opublikowano

Nick w grze:MixSie

Dlaczego chcesz zagrać:Byłem testerem i starałem się odkryć jak najwięcej bugów.Z osobami na serverze mam dobry kontakt więc żadnych sprzeczek nie było.

Gdy grałem na serverze nie prowokowałem żadnych sprzeczek bądź innych rzeczy tego typu.Stosowałem się do regulaminu a nawet pouczałem o nim innych.

Na serverze chce zagrać ponieważ jak na razie nie mogę mieć pełnej wersji minecraft'a a na serverach 2-3 dni-owych nie chce grać a widać że server mpc

to coś więcej.

Mam nadzieję że zostanę dodany.

Pozdrawiam MixSie

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Legenda
Opublikowano

Nick: ThePau

Why:

Chciałbym zagrać ponieważ gra Minecraft mnie zafascynowała i chciałbym pograć z większą ilością graczy, grałem już na tym serwerze kiedyś, mam konto premium, niczego nie niszczę i nie podpalam.

Opublikowano

Nick:Hunter

Dlaczego chcę zagrać?:Gra na singlu mi już się nudzi.Szukałem serwerów do multiplayera ale pograłem na nich 2-3 dni i adminowi odechciało się już włączać serwer (hamachi).Deklaruje że nie będę niszczył domów,zalewał itp.

Opublikowano

Nick: DareQQ

Dlaczego chcę zagrać na waszym serwerze?

Po pierwsze - gra urzekła mnie swoją prostota i możliwościami jaki stwarza graczowi tryb multiplayer

Po drugie - pragnę rozwijać umiejętności budowlane i stworzyć coś naprawdę pięknego

Po trzecie - będę tak długo pisał aż mnie nie przyjmiecie:)

Pozdrawiam i oczekuję na odpowiedź

Opublikowano

Nick w grze: SuperCraft

Dlaczego chcesz zagrać: Szukam nowych przygód w świetnie zapowiadającym się serwerze.

35891u.gif

42282.gif42356.png

34630.gif35868.gif

16506.png34638.png

26238.gif42107.gif

31622y.gif10852.png

25648n.gif

Opublikowano

Nick: lachim9PL

Dlaczego chcę grac: grałem na pierwszym serwie mpc i mi się podobało mam nadzieje że i tu zagrzeje miejsce na dłużej

b775a74f4019.jpg
Opublikowano

rayman22 nie możesz wejść bo musimy czekać aż Geoning nas doda.

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...