Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapisy Na Whitelist'e

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick w grze: Glaser90

Dlaczego chcę zagrać ?: W Minecrafta gram jakieś 2 miesiące. Na serwerze chcę zagrać, ponieważ szukam serwera który nie padnie po tygodniu. Chcę również pomóc w rozwoju miasta, a także dobrze się bawić jak wszysty.

Mam nadzieje że pozytywnie zostanie "rozpatrzone"

Oczywiście wiem że to beta.

Opublikowano

Nick Kaledzio

dlaczego chcesz pierwszy server mi się spodobał jednak padł :<

oraz kolega

Nick Miska

Dlaczego: Single mi się znudził

Oraz

Spake

dlaczego:Single mi się znudził

Opublikowano

Nick w grze:Djok

Dlaczego chcesz zagrać:Grałem na poprzedniej edycji, że to tak nazwę i gra na prawdę mi się podobała.Miło by było zagrać ponownie na tym serwerze.

sygna21.png

Opublikowano

Nick/Player: OldShaterhan

Dlaczego chcę grać?: Bo grałem już na tym serwie i mi się podobało i wierzę, że nie zniknie, a singleplayer sam nie daje radości wiele...

Opublikowano

Nick w grze:Krzysio

Dlaczego chcesz zagrać:Grałem już kiedyś i bardzo mi się podobało.

I like minecraft, terraria and banana.

Fajnie się klikało?? :D

3PLBp.gif

Opublikowano

Nick w grze: FullMetalJacket

Dlaczego chcesz zagrać: Mam dużo wolnego czasu, więc grałbym bardzo często, oczywiście będę stosował regulamin. W minecrafta gram od 2-3 tygodni, ale dużo wiem na temat tej gry. Lubię pomagać innym graczom i myślę, że dzięki mnie na serwie będzie miła i zabawna atmosfera.

Opublikowano

nick w grze: m1krus

dlaczego: grałem na pierwszej odsłonie serwera i było bardzo ciekawie,, chciałbym pograć również na drugiej i pomóc w rozwoju serwera

Opublikowano

Nick w grze: Chucky

Dlaczego chcesz zagrać: Ponieważ chcę w końcu zagrać na serverze multiplater z prawdziwego zdarzenia. Widzę że jest odpowiednia ekipa zajmująca się serverem wiec na pewno szybko nie upadnie. ;]

Opublikowano

Nick : Rudi

Dlaczego chcę grać ? : Chcę grać ze znajomymi, poza tym już wcześniej grałem i serwer był zajebisty ^^

Proszę od razu o dodanie kolegi

Nick : xyho

Dlaczego chce grać ? : Single się znudził, poza tym fajnie jest pograć ze znajomymi.

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

Nick : VastoLords

Dlaczego : uwielbiam grać w minecrafta ale singlplayer już się trochę znudził więc przerzuciłem się na multi a dlaczego na ten bo to jest właśnie serwer z prawdziwego zdarzenia

NJxbd4x.png

Opublikowano

Prosze o dodanie

Nick : TheDarcnes ( w poniedziałek aktywacja premium)

2 osoba

Nick : MortalChibi

Dlaczego ? : Chce zagrać na ogar. serwerze zreszta problemów ze mna nie było "_"

Opublikowano

Nick w grze: Kortaxel

Dlaczego chcesz zagrać: Poniewaz zapisalem sie dzien przed upadkie mtego serwa i uniemozliwilo mi to gre online:)

DAJ + TO KOSZTUJE.... ALE MALO. TYLKO 1 KLIK. TO LEPIEJ NIŻ DAĆ - BO WTEDY KLIKASZ MOCNIEJ CO SKUTKUJE WIĘKSZYM ZUŻYCIEM MYSZKI!!!!TM

Opublikowano

Nick w grze: Noname10

Dlaczego: ponieważ gram na tym servie od jego początku i i jest jednym z najlepszych servóv. Jestem kulturalnym i pomocnym graczem.

Pomogłem? Daj + :)

Noname94PL.png

Opublikowano

Nick w grze: GaneR

Dlaczego chcesz zagrać:bo single zaczyna mi się nudzić i chciałbym wreszcie pograć na jakimś większym i lepszym serwerze multiplayer.

http://www.pajacyk.pl/

Kliknij w zielony brzuszek pajacyka jeżeli pomogłem.

minecraftplayer.jpg

mpcforum.jpg

50

100

150

200

250

300

Na minecraft.mpcforum.pl pod nickiem: GaneR

mca.pngmca.pngmca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...