Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapisy Na Whitelist'e

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam prosze o dodanie dwóch graczy o nicku

Dawioz i Justi

Dlaczego chcemy grac : ponieważ inne serwery są nudne i nie ogarnięte, no i singiel sie znudzil

Opublikowano

nick:Tomashhhhh

dlaczego:Dlatego, że single mi się już znudziło a serwer mpcforum jest najlepszy(i niestety na ostatnim koncie wpisałem hasło i niestety pomyliłem się i zapomniałem)

Opublikowano

1.nick Smieciak

2.Dlaczego chcę zagrać na serwerze : to jest bardzo proste słyszałem że wasz serwer jest świetny a ja nie chce już grac na singlu w minecrafta gram dosc dlugo znam troche rzeczy chcialbym zagrac w minecraft multiplayer(hamachi odpada) i chce się dzielic pomyslami z innymi ludzmi na serwerze taki maly dodatek do mojej wypowiedzi (nie jestem dzieckiem NEOSTRADY) dziekuje za uważne przeczytanie tego nudnego

wypowiedzenia

Opublikowano

Nick w grze: MrCreeper

Dlaczego chcesz zagrać: Chcę grać ponieważ na single player łatwo odczuć samotność . Grałem już na kilku serverach i znam zasady . Mam naprawdę wiele pomysłów i chęci do pomocy w budowie innym graczom.Ten server jest w swoim rodzaju elitarnym miejscem zrzeszającym graczy Minecraft...

Rainbow Dash !!!!

Opublikowano

nick w grze : kubawisniaa

czemu chce grać na serverze : pierwszy server który mi działą tylko potrzebuje akceptacji pls dodajcie mnie do white listy

Opublikowano

Nick w grze: xkarox132

Dlaczego chcesz zagrać: Pomyślałem, że to fajny serwer i tyle. Nie jestem grieferem i potrafię uszanować czyjąś pracę, więc...

Opublikowano

Nick w grze: Tabciogaraj

Dlaczego chcesz zagrać: Nie mam co robić w domu.

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Opublikowano

Nick w grze: Zelik!

Dlaczego chcesz zagrać: chce kurcze w końcu zagrać (3 zapis ;p). Nie no po prostu chcę fajnie pograć z innymi ludźmi. Odprężyć się.

Black Lagoon <3

balalaika.png

Miłośnik Anime...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...